Timsah Arena’da rekor kırılabilir!

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Timsah Arena'da konuk edeceği Atiker Konyaspor maçına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor.

Ali Ay başkanlığındaki Bursaspor Yönetim Kurulu bu kritik karşılaşma için bilet fiyatlarında indirime gitmişti. Yeşil-beyazlı taraftarlar ise bugün satışa çıkan biletlere adeta hücum etti. Maraton üst ve alt tribünlerde biletler biterken diğer tribünlere de yoğun ilgi gösteriliyor.

Tüm tribünlerin 2. ve 3. sıralarının satışa çıkarıldığı bildirilirken bugün satışa çıkan biletlerin bu hızla talep görmesi ile bir-iki gün içinde tükeneceği öngörülüyor.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi günde kötü günde yanındayız. Basiretsiz yöneticiler yüzünden bu durumdayız. Kongrede görüşeceğiz ALİ AY.

    64
    10
  2. Tum kirginliklar ve kizginliklar bu maclik icin ertenebilir..Buyuk BURSASPOR taraftari tum TURKIYE ye tekrar gosterilmelidir..

    Stadimizi kapali gise dolduralim omuz omuza olalim 90 dakika susmadan durmadan oturmadan yorulmadan takimimiza destegimizi verelim ve tahriklere kapilmadan sahaya birsey atmadan ALLAH in izniyle galip gelelim..

    Unutma baska Bursaspor yok..!

    53
    7
  3. Hersey iyi guzelde stradyum doldugunda bir cok kendini bilmez taraftar maca gelip saha olaylarina sebep oluyor, ufak bir provakasyona gelmemeli, sahaya madde atmamalı yoksa cok canimiz yanabilir.

    49
    13
  4. Aynen İnşallah yenelim ki başkan adaylarını teşvik edelim. Ama başkana küfür,protesto olursa 90 dakikada kimse geli,p de başkan olmaz…90 dakika sabır lütfen.

    19
    9
  5. BERAT GECESİNE DENK GELEN BU MAÇ SAATİ İNŞAALLAH BURSASPORUMUZUNDA SIKINTILARINA SON VERDİĞİ MAÇ OLUR.SKOR OLARAK.

    Yabancı madde,sin-kaflı sözlerin olmamasına dikkat edelim.BURSASPORUMUZA DESTEK-TAM DESTEK.

    16
    7
  6. anadolunun çakma hükümdarlarını ait oldukları yere gönderme zamanı,bu maça gelmeyen bundan sonraki hiçbir maça gelmesin

    daha yüksek sesle: KONYA KÜMEYE!!!

    16
    3
        1. @Morphy yorumuna yanıt olarak

          Açılmaz o pankart maçta çünkü bazı yakıştırmalar kişiye ÖZEL peygamber efendimiz için başka pankart olmalı, izindeyiz yakıştırması Atatürk için belleğimize yerleştiği için hoş olmaz. Aynı 8jklilerin alemlerin efendisi 8jk pankartı durumuna düşer.

          3
          1
  7. İyi günde kötü günde yanındayız.Evet pazartesi günü olması,tatillerin ortasında bir gün olması nedeniyle rekor kırılacağınız zannetmiyorum.İnşallah kırılır tabi.Önemli maç ,sezon maçı

    13
    9
  8. Bu maç inşallah ceza almayız, daha Trabzon maçı var bu sahada, yenilirsek, bir kısım tarafta kendini kaybedip, ceza aldırabilir. Trabzon maçını unutmayalım.

    13
    6
  9. Bence her sezon kombineler de uygun olmalı yapacak birsey yok bilet fiyatları uygun olursa her hafta sonu maclar dolu geçer herkezin bütçesine uyar . Hem klüpte karlı çıkar stadın %90 ı dolar destek olur şehir kenetlenir alışkanlık olur hafta sonu olsa da maça gitsek diye şehrin buna ihtiyacı var . Umarım yeni başkan bunları tartar ve düşünür boş tribünlere oynayacağına ucuz yap herkez gelebilsin . Pazartesi akşamı şölen olacak hayırlısı ile alacaz maçı 2. Hedef olan civcivlere çelme takacaz hayırlısı ile .

    6
    10
  10. Muhteşem taraftarının desteğiyle alacağımız bir maç olmalı bu taraftar döve döve oynatmalı bu maçı aldırmalı bu işin şakası yok bu haftadan sonraki fikstürümüz kısmen daha zor Allah korusun bir yenilgide Konya ile aramızda sadece 1 puan kalıyor.

    2
    5
  11. 1.-2. sıralarda açılmalı taraftara, polisler oturmasın kardeşim, 90 dk ayakta bekleyip tek sıra halinde
    güvenliği sağlasınlar, işleri bu değil mi zaten, oturup maç seyretmek de nedir arkadaş

    1
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu