Ali Ay “Adayları görelim!”

Başkan Ali Ay, mayıs ayındaki Genel Kurulla ilgili nabız yokladığını söyledi.

Kritik Atiker Konyaspor maçı biletlerini 5 TL’ye indiren Başkan Ay ‘Hazırlanan arkadaşlar olduğunu duyuyoruz. Basında da okuyoruz. Çıksınlar bakalım, görelim. Ben de konuşacağım’ diye konuştu.

Bursaspor’da tüm camia pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçına odaklandı. Yeşil beyazlılar, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada renktaşını mağlup ederek üzerindeki kara bulutları tamamen dağıtmak istiyor. Mayıs ayındaki Genel Kurulla ilgili de camiada önemli gelişmeler yaşanıyor.

Birçok aday hazırlık yaparken, Başkan Ali Ay ‘Ben şuan beklemedeyim. Hazırlanan arkadaşlar olduğunu duyuyoruz.  Basında da okuyoruz. Çıksınlar bakalım, görelim. Biz de durum değenlendirmelerimizi yapıyoruz’ dedi.

STADYUM FULL DOLMALI

Atiker Konyaspor maçı biletlerini 5 TL’ye indirdiklerini ifade eden Ali Ay ‘Artık son haftalara girdik. Kritik maçlara çıkıyoruz. Taraftarımızın bilet fiyatlarıyla ilgili bir talebi var. Ben de bunu değerlendirdim. 5 ile 10 TL arasında yapacağız rakamları. Tüm taraftarları pazartesi günü Büyükşehir Belediye Stadyumuna bekliyorum. O stadı Konyaspor karşılaşmasında tamamen doldurmalıyız. Bu kritik maçta elele verip kazanmalıyız. Bursaspor, taraftarlarıyla bir olduğu vakit aşamayacağı sıkıntı yok’ diye konuştu.

PUAN LAZIM PUAN

Takımın Kardemir Karabükspor maçındaki futbolu hakkında da konuşan Başkan Ay, ‘Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Oyucuların gayretinden memnunum. Artık iyi oyun falan beklemiyorum. Bize galibiyetler, puanlar lazım. Tek gerçek bu. Öyle maçlar yapıyoruz ki, iyi oynayıp, mağlup olsak bir işe yaramıyor. John Bostock dönüyor. Karabük’te son bölümde şans bulan Emanuel Badu’da her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Mustafa Hoca’nın eli kuvvetlenecek. Takımı olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu ne pişkinlik arkadaş… sanki her yıl şampiyonluğa, Avrupa kupalarına oynayan klüp Başkanı havası…emin olun para olmadan da bu klüp ayağa kalkar kendi öz değerleriyle… bu potansiyel bizde mevcut… illaki elin ruhsuz gavurlarına çok para vermekle mi oluyor bu iş… gördük yıllarca klübün borcu nasıl çoğaldı…umutsuzluğa düşmek düşmanları sevindirir, dostları üzer… keşke taraftarlar olarak biz yönetime aday olsak, en az 3 yılda düzlüğe çıkarız… saygılar

    85
    7
    1. @Krita yorumuna yanıt olarak

      Aynı bunlar gibi kendi adamları gelir bu yönetimi ibra eder aynı recebin mestanı recebi bunların yaptığı gibi yada gelen yönetin ibra etmez taraftara oynar seçimi kazanır sonra ardına düşmez bu yönetim gibi.. alan alacağını kaldıran kaldırdığını götüren götürdüğüyle kalır

      17
      5
    2. @Krita yorumuna yanıt olarak

      Hâlâ adayları görelim bakalım deyip teni satranç hamleleri planlıyor. Yuhh. İnsan bu kadar yüzsüz olur. Yapıştı sülük gibi. Düşürmeden gitmeyecek bu.

      18
      4
    3. @Krita yorumuna yanıt olarak

      Alakasız bir yere yorum yapıyorum ama site yöneticilerinden ricam şu sayfadaki Twitter uygulamasına filtre falan koymaları. sapık sapık karılar, kadın-erkek uzuvları çıkıyor. eğer bir yolu mümkünü varsa iyi olur.

      20
      4
      1. @Uskuplu yorumuna yanıt olarak

        Eksileyen arkadaşlara soruyorum, sayfanın sağ tarafında erotik içerikli paylaşımlar görmek çok mu hoşunuza gidiyor? Hadi sizin hoşunuza gitti, biz hoşuna gitmeyen insanlar olarak öyle şeyleri görmek zorunda mıyız?

        Bunun yanısıra sitede gördüğü sapık reklamlardan şikayet eden arkadaşlara da bir öneride bulunmak istiyorum: Sitede gördüğünüz reklamların çoğu, ziyaret ettiğiniz sitelerden toplanan verilerin size göre kişiselleştirilmesi sonucu karşınıza çıkan reklamlardır, bu yüzden ziyaret ettiğiniz sitelere dikkat edin.

        3
        1
  2. Konuşmalarından Takımın düzlüğe çıkmasını bekliyor ,alacakları ve takımın borçları ile ilgili sopa göstereceği ve aday olacağı anlaşılıyor. Takım bir galibiyet alsın Ali AY tozu dumana katacak.

    33
    3
  3. Adaylik için Konya maçından galibiyet çıkmasını bekliyor.Konya maçı galibiyetle biterse Allah sonumuzu hayretsin.Asagisi sakal yukarısı bıyık.Her şeye rağmen galip gelmek şart.Ancak şu da unutulmamalı ki bu adam corbacilarin kasesini iyi dolduruyor ki bir tane dahi muhalif ses yok.Atip tutan tüm herkes TFF toplantısının özlüce de yapılmasına dahi ses çıkarmadi.Umarim aday olmaz ve seçilmez diyeceğim ancak aday olursa en güçlü aday olduğu kaçınılmaz bir gerçek.İnsallah en hayırlı kişi başkan olur ve inşallah Ali ay ı bize hayırlı kılmaz.Umarim bir daha aday olmazsiniz sayın ay.Cunku artık kan kusmakdan vücudumuzda kan kalmadı.

    33
    2
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Bu durumu bir de şöyle de açıklamakda da fayda var.Bununla ilgili armut dibine düşer,katranı kaynatsan olur mu şeker gibi cümleler örnek verilebilir.Ali ayın el aldığı ve kendisi yöneten isim Recep altepeydi.Kendisini hatırlarsanız kafasının dikine giden ,kimseyi dinlemeyen,kendisinin dışındaki tüm düşünce ve fikirlere yanlış gözüyle bakan ve ülkemizin a dan z ye tüm siyasileri gibi utanmaktan bir haber biriydi.Ali ay da kendisini yönetenden farklı olamayacağı için haliyle o da hiçbir sıkılma yaşamadan Ali Ademoğlu gibi taraftarın aklıyla alay edercesine veryansın konuşuyor.Utanmadan sikilmadan bir haber ,pişkin pişkin ,hiçbir şey olmamışcasina hayatina devam ediyor.Sagolsun basın da buna çanak tutuyor.Olan bize oluyor.

      12
      3
  4. Başgan Beyfendi’nin hâlâ Bursasporumuzun ne olduğunu özümseyemediği stadımızın adına BBB Stadı demesinden bile anlaşılıyor. Yüzsüzce çıkmış; söz verdiği halde eritemediği ve hatta katladığı borçların altına kim girecek görelim bakalım diyor. Beyefendi Beyefendi unutma burası Bursa, bizi taraftarımızla futbolcularımızla kocaman yüreklerimiz şampiyon yaptı. 1-2 sene feda deyip alnımız ak başımız dik ayağa kalkmasını biliriz evelallah !

    20
    2
  5. SAYIN BAŞKANIM MAYIS AYINDA SAKIN ADAY OLMA SENİN VE İŞ BİLMEZ YÖNETİMİNİN YAPTIĞI İŞLER ORTADA TAKIM 2 YILDIR KÜME DÜŞME TEHLİKESİ YAŞIYOR HİÇ Bİ SPORTİF BAŞARIN YOK STAT BİTMEDİ SPONSOR YOK KALICI GELİR GEİTRECEK PROJELER YOK KLÜP BORÇ BATAĞINA GİRDİ ARTIK BAŞKALARI BAŞKAN OLSUN SENDEN DAHA İYİ YÖNETİRLER SEN FABRİKANIN BAŞINA DÖN SAYGILAR

    18
    2
  6. “Artık iyi oyun falan beklemiyorum. Bize galibiyetler, puanlar lazım. Tek gerçek bu. Öyle maçlar yapıyoruz ki, iyi oynayıp, mağlup olsak bir işe yaramıyor.”

    SANKİ BU TAKIM TOP OYNUYORMUŞ TA KAZANAMIYORMUŞ BU ADAM NEYİN KAFASINDA ANLAYAMADIM. BİZ ZATEN 2.YARIDAN İTİBAREN BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ ALİ AYYYYYY

    10
    2
  7. he utanmadan konuşacan. yüzün var mı ki konuşasın. en basit soru 1 yıldır stadın isim hakkı ne oldu o iş. lig bitti. sayayım daha. borç azalacaktı hani borç attı. 2 yıldır düşmemeye oynuyoruz hani bu sene tabanca gibi takım kuracaktın. ayak ayak üstüne atıp maç izleyecektin izlettirecektin ne oldu. fiyasko. Allah aşkına daha hangi yüzle çıkıp konuşacan daha

    7
    2
    1. @Mert yorumuna yanıt olarak

      Sizin gibi durumun farkında olamayanlar yüzünden bu durumlara düşüyoruz . hâla neyin desteğini veriyorsunuz . Çok mu memnunsunuz bu durumdan .

      5
      2
  8. Ali ayı seçimlerde desteklenmiştim fakat yaptığı onca hatadan sonra artık sayın başkan bir kenara çekilmesi gerekli. Ali Ay adaylıkta ısrar ediyorsa bence bir kozu var demek tir elinden stat isim hak ki olabilir diye düşünüyorum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu