West Bromwich’ten Ertuğrul Ersoy’a kanca

West Brom'da göreve başlayan Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun Ertuğrul Ersoy'u transfer listesine aldığı iddia edildi.

Bursaspor‘un genç stoperi Ertuğrul Ersoy‘la ilgili dün ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe‘nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, West Brom’da göreve başlarken, yeni takımına Türkiye‘den 3 ismi de transfer etmeyi planladığı belirtildi.

Gelecek sezon için düşünülen yeniden yapılanma çerçevesinde Giuliano Terraneo’yu takımın başına getiren West Brom’un gençlere yöneldiği belirtildi.

ENES GİTMİŞTİ

Bu doğrultuda  İtalyan sportif direktörün Bursaspor‘dan Ertuğrul Ersoy, Beşiktaş‘tan Orkan Çınar ve Fenerbahçe‘den Oğuz Kaan‘la ilgilendiği belirtildi.

Bilindiği gibi daha önce Bursaspor alt yapısından Enes Ünal, İngiltere‘ye gitmişti. Bu sezon zaman zaman 11’de şans bulan Ertuğrul’un Bursaspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hemen satın 3une 5ine bakmayın. Türkiyeden kimi isterlerse satılması taraftariyim ben. Bizim Türk futbolu başka türlü kurtulmaz zaten. Pazarlık yapmayın sadece bir sonraki satıştan payı yüksek tutun…

    91
    8
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bakambuyu tam faydalı olacağı sezon sattık yeterince faydalanamadık kampta gitmeden çok formdaydı, aynı şekilde Ertuğrulda 1 sene daha kalmalı yeterince faydalanıp iyice parladıktan sonra Avrupa’ya omuzlarda gitsin daha fazla para kazanalım ve sonraki satıştan %25 alma maddesi eklemeyi bilelim.

      5
      16
    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      GÖNDERİLMESİ İYİ OLUR ÇÜNKÜ AVRUPADA ÇOK İYİ KONDİSYON YÜKLEYEN ADAMLAR VAR MALESEF Kİ BİZİM TÜRKİYEDE NEREDEYSE HİÇ YOK O YÜZDENDİR Kİ ÇOĞU TÜRK OYUNCULAR 90 DAKİKAYI ÇIKARTAMIYOR…ÖRN ALTYAPIDAKİ ÇOCUKLARIMIZ GİBİ ERTUĞRUL GİDERSE ORADA KENDİNİ GELİŞTİRİR AYNI KAAN AYHAN , CENGİZ , ENES EVLATLARIMIZ GİBİ ZTEN GİDERSE BİLEN ALTYAPIMIZDA A TAKIMA ÇIKMAK İSTEYEN BİR SÜRÜ POTANSİYALLİ ÇOCUKLAR VAR U17 – U19 – U20 – U21 VS ALTYAPIDA BENCE ERTUĞRUL GİTMEYİ HAK EDİYOR VE GELECEKTE A MİLLİ TAKIMIMIZIN FORMASI TERLETİR VE BİZDE GURURLA ERTUĞRUL VE ONUN GİBİ NİCE GENCİMİZİ GURURLA İZLERİZ…AÇIKÇASI BEN A MİLLİ DE ARDA TURAN , SELÇUK İNAN , CANER ERKİN , İSMAİL KÖYBAŞI , MEHMET TOPAL , VOLKAN ŞEN , BURAK YILMAZ , EMRE BELEZOĞLU , ALPER POTUK , GÖKHAN GÖNÜL , VOLKAN ŞEN , SABRİ SARIOĞLU , SEMİH KAYA , HAKAN ÇALHANOĞLU(BİR AÇIKLAMASINDA İNŞALLAH ARDA VE SELÇUK ABİ GİBİ OLURUZ DEMİŞTİ ONDAN SONRA HİÇ SEVMEM KENDİSİNİ) VS BEN BUNLARI İZLEMEK İSTEMİYORUM
      ÇÜNKÜ ÇOĞUNDA MİLLİ DEĞER DİYE BİRŞEY YOK PARA SORUNU YAPIP DURUYORLAR

      8
      6
    3. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      west bromwich mi olur east bromwich mi yoksa çaykur rizespor mu bilmeme ama, seneye Titi nin yanına sağlam bir stoper alınmalı.ekong ve ertuğrul ile olmuyor..

      8
      40
    4. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bu Ertuğrul geçen sene iki pas hatası yaptı diye ağlattığımız genç değil mi?!.
      Bursasporu bu hallere düşürenler sırasıyla şöyle.
      1- taraftar (Sabırsız, baskıcı)
      2- yerel basın (skor odaklı)
      3- yönetim (Bilinçsiz vizyonsuz)
      4- teknik direktör ve futbolcular (genelde haklı olsalar da transferde profesyonel, baskı karşısında amatör)
      Çare,
      kayıtsız şartsız destek + Sabır + saygı + sevgi + istikrar + kurumsal yapı = gerçek kulüp, kalıcı ve büyük başarılar.
      Bunun dışındaki her yol, çıkmaz sokak ve yanlış adres…

      14
      2
    5. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Kesinlikle katılıyorum. Maalesef futbolumuz da ligimiz de her geçen gün biraz daha iğrenç bir hal almaya başladı. Şu 1994 – 2000 arası jenerasyonda çok iyi kumaşı olan çocuklarımız var; bunlardan kime teklif geliyorsa; İtalya İngiltere İspanya veya Almanya hemen satılmalı. Bunu kulüplere para kazandırmak için değil ülke futbolunun geleceği için yapmalıyız..

      19
      4
    6. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Ben ertugrulu cok begeniyorum. Yasi 25falan olunca Milli takimin vazgecilmezi olur. Avrupaya satilsin. Paraya pek bakmasinlar. Zaten parayi car cur ediyoruz, kullanmasini bilmiyoruz.

      25
      6
  2. Elimizdeki Alt yapı madeninin kıymetini bilelim.futbolcu yetiştirip avrupaya satalım.borçlardan bu şekilde kurtulmanın yanında,sistem kurarbilirsek her yıl,düşmemeye değil,Avrupa kupalarına oynarız.bunun için tabi iyi bir başkan,iyi bir yönetim,iyi bir profesyonel direktör ve iyi bir yerli hoca lazım.

    9
    3
  3. haber doğru olur transfer gerçekleşir yorumlara bakıyorumda hep ALAY edici dalga geçer gibi (yok kaç maç oynamış.Titini.yanına başka stoper. ne yaptı kafa yapar gibi) 97 jenerasyonu geleceğimizdi doğru hamleler yapılmadığından kim var enes .inşallah gider vede size sallayanlar için söylüyorum giderse daha iyi yerlere gelecektir.( sizler altyapıdan gelenlere sallamak aşalamakdan mutlu olmaya devam edinki buradan avrupaya giderse zarar edicessiniz sanki) böyle yapıldığı için altyapıdan A takıma çıkıpda başka takımlara gidenleri anlamaz ve maç geldiklerinde sadece küfür ,hakaret falan filan bırakın bu basit işleri NOT: oldu ki gitti gururduyun zararmı edersiniz ??????

    7
    4
    1. @Ali yorumuna yanıt olarak

      16 yaşında iken, FIFA onun yaşında on kişilik dünya yıldızı aday listesi açıklamıştı. Ertuğrul dahil di. Yani mesela. Bakma sen, bizimkiler pek işi görmezler. Dua edelim ki sözleşmesinde birilerine prim çıkmış ki yoksa Yeşil Bursada çürüp giderdi…

      6
      3
  4. Bence menajer oyunları, iyi sözleşme yapılsın diye… çok örneğini gördük…bunlar niye açıklanma gereği duyulur sizce !!! Biraz düşününce anlarsınız… saygılar

    6
    3
  5. erturul takımın ren iyilerinden biraz tecrübe eksiği var zamanla onuda kazanır serdar aziz ilk oynamaya başladığında çokmu iyidi ve şu an bu takımda banko oynaması lazım stoper olarak

    6
    2
  6. Ertuğrul için henüz erken bence 1 sezon daha kalıp, sürekli oynamalı ve Milli takıma gitmeli,
    ondan sonra daha iyi bedellere satabiliriz, bu sezon EKONG’u gönderelim Terraneonun yanına

    5
    2
  7. Hikayeden haberler keşke gerçek olsa da iyi paraya satsak. Çok özelliği olan bir stoper değil. Standart ortalama türk stoper. Adamlar izleyip alıyor. Rastgele adama para vermezler. Kimse almaz yurtdışından. Bizde tam oynamıyor. Biz seneye Titi nin yanına iyi bir stoper alalımda gerisi hikaye

    4
    7
    1. @seniso yorumuna yanıt olarak

      Titimi iyi stoper?son 3 haftada yenilen gollere bakarsan titinin ne kadar teknik kapasitesinin yetersiz oldugunu anlarsın.macların sonuclarından ziyada oyunculrın teknik yetersizliklerinin farkına varın.bir iki maç iyi oynadı diye titi herkesin gözünü boyadı bana kalsa asla titiyi son maclarda oynatmam istediğiniz kadar eksiye basabilirsiniz arkadaslar gerçekler ne yazık ki acıdır ! Kendinizi kandırmaya devam edin seneye kalırsa balonu patlayacak

      6
      4
      1. @Mehmet yorumuna yanıt olarak

        Ertuğrul mu iyi stoper Titi nin Ertuğrul dan iyi olduğu kesin. Madem Titi o kadar kötü niye hiç kesmiyorlar bir ikincisi de defansta en çok top kesen ve oyuna sokan adam Titi

        4
        6
      2. @Mehmet yorumuna yanıt olarak

        bravo kardeşim doğru teşhis… g.s maiconla aynı haraketler çok ağar. koy bak ekongla ertuğrulu defans nasıl oluyor 😉

        5
        3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu