Bursaspor Kulübü’nden kongre açıklaması

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden Mayıs ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul tarihlerini açıkladı.

Açıklama şöyle:

Yönetim Kurulumuz Olağan Genel Kurul tarihlerini belirlemiştir.

Genel kurulun ilk toplantısı 19-20 Mayıs 2018 tarihlerinde (19 Mayıs ilk oturum saat 13.00/20 Mayıs ikinci oturum saat 12.00-17.00 arasında) Büyükşehir Belediye Stadı’nda gerçekleştirilecektir.

19 Mayıs 2018 tarihindeki ilk oturumda çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde aynı yerde yapılacak olup, 26 Mayıs 2018 tarihindeki ilk oturum saat 21.30`da başlayacak, 27 Mayıs 2018 tarihindeki ikinci oturum ve oy verme işlemi 12.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Kongre gündemine ilişkin açıklama resmi sitemizde ve gazetelerde ilanen duyurulacaktır.

Bursaspor Kulübü

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      İçimizdeki İrlandalı yine başlamış operasyona belli ki. Gördüğü yorumu anında eksiliyor herif. Koskoca sitede eksi atılmayan bir tane bile yorum yok mu yahu?

  1. Eksileyen 4 arkadaş bu günleri yaşamak için BURSASPOR um bu halinden çok memnun oldukları için eksiliyorlar. Biri Adil diğerleri de yandaşları. Bir yerde puan durumunu yazmış bizide küme düşürmüş. Bir yerde de azalarak bitersiniz demiş. Adil bak kardeş BURSASPOR için bir şey yazma .Çünkü senin hiç bir yazın olumlu değil. Sen İsrail için yaz iyi Mikser lik yapıyorsun. Onları mikser gibi karıştır Filistinli kardeşlerimiz belki bol dua eder. Mikser ADİL.

    7
    2
  2. Iyi bir aday bulup baski yapalim turkiyenin en buyuk taraftari olarak baskanimizi kendimiz bulalim yapabiliriz biz bunu haydi kardeslerim birdaha boyle sezonlar yasamamak icin gosterelim kendimizi

    2
    1
  3. Ali başkan Galatasaray akhisar maçını sryret senin ekibin karabukten grazavi buluyor selezovu göremiyor araplardan şovu buluyor

    1
    1
  4. Biran önce yeni yönetimin takimin basina gecip transfer calismalarina baslayabilmesi icin, lütfen üyeler ilk oturuma gelsinler. Cogunluk saglanip biran önce halledilsin su konu ki, önümüze dönüp isimize bakalim. Ben sahsen böyle bir sezonu tekrar yasamak istemiyorum. Diger takimlar simdiden transfer calismalarina basladi, hatta oyuncular ile anlasti bile. Lütfen herkes ilk oturuma gelsin, gelmeyenleri getirsin!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu