Ali Ay aday olacak mı?

Başkan Ali Ay kongre tarihiyle ilgili resmi açıklamayı Dernekler Masası ve hukukçularla yapacakları görüşmeden sonra bugün açıklayacaklarını söyledi.

Kongrenin ramazana denk gelmesi sebebiyle iftardan sonra toplanmasını kararlaştırdıklarını ifade eden Ali Ay genel kurulun şimdiden Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. Ali Ay adaylığı konusundaki açıklamayı da Karabükspor maçından sonra yapmayı planladığını bildirdi.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yani diyor ki başladığım işi mutlaka bitireceğim ve bu takımı bu sene olmazsa seneye düşüreceğim… Başarılı bir işadamı olarak ona şu soruyu soruyorum; Kendisi gibi beceriksiz bir yöneticiyi kendi şirketine başkan yapar mı? Sanırım tekstilci ve başarılı bir işadamı ama futbol başka dünya, başka mecra. Son iki yıldır düşmemeye oynuyoruz vallahı bunun utancı bile bize yetiyor. Derslerde öğrencilerim arkamdan dalga geçiyor…

    42
    2
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      bu uğursuzlık bu adamın işinede bulaşır duyarsınız üç beş sene sonra batar gider yani bu kadar bursasporlunun ahı ali ay da kalmıycak insanları kahretti

      6
      1
    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Al hocam benden de o kadar.Cocuklara Bursaspor sevgisi asilayalim diyorum,kendi sehrine sahip cikmayi ogrensinler istiyorum ancak kucucuk cocuklar gelip bana Bursaspor’un siralamadaki yerini soyluyorlar.Kisacasi baskan israr etme,birak git..

      8
      1
  2. Toplumda başımız öne eğik geziyoruz.İcimiz kan ağlıyor.Soruyu,”ne düşünüyorsunuz” maiyetinde bize soruyorsanız her namazimda önce inşallah bursa küme düşmez diye sonra da inşallah hayırlı bir aday çıkar ve bu hayırlı aday inşallah Ali aydan başka birisidir diye dua eden biriyim.Soruyu Ali Ay’ın iplerini elinde tutana soruyorsanız onu bilemeyecegim.Cunku Recep Altepe istifa etmeden önce Ali Ay’ın iplerini tutuyordu.Ancak şuanda kim tutuyor bilmediğimden cevap veremeyeceğim.

    18
    2
  3. Ali Ay 2 aydır adaylığını hep önümüzdeki maçtan sonra açıklayacağım deyip duruyor. Konya maçına kadar puan alamazsak ve konyaya da yenilirsek emin olun ki sonraki maçlarda adaylığımı açıklayacağım diye açıklama yapar.

  4. Şu 2 maçı alalım bu klübün senle işi bitmiştir sayın başkan. Sen bizi 2 senedir iyi matematikçi yaptın onun içinde sana minnettarım.

  5. verdiğim parayı nasıl alırım nasıl kurtarırım ne yapılır ne edilir onun araştırmasını yaptırıyor yani kısacası ali ay götünü kurtarmanın derdinde bursaspor falan zaten hikayeydi akıllı olup adam gibi yönetip takım başarılı olsaydı kahraman olacaktı ama malasesef hem bursasporumuzu rezil etti hemde kendini diycem ama yüzü eşşek derisi gibi utanmada yok şu ana kadar yüzsüzlüğüyle o koltukta oturuyor bursasporumuz rezil değil başkan REZİL sin BURSASPORUN dostu değilsin

  6. Ne uğursuz adamsın, adaylığını açıklama diye bize galibiyet nasip olmuyor,
    Bırak artık şu takımın yakasını

  7. Bu adam doğru düzgün kimse çıkmazsa diye oluyor. Ya arkadaş ahmet yalancı yemeye geliyor. Başkan olduğu an bitmişiz demektir. Anlamıyorsunuz bu adam sağlığından olacak nerdeyse iyi başkan değil başkan olarak bende başarılı bulmuyorum. Ama sebebi şu yönetiminde işi bilen adam yok. Başkan ne yapar para verir finansman sağlar. Bu adam bunları yapabildi mi takır takır yaptı. Davalı olduğumuz futbolcuların parasını kendi cebinden ödedi. İyi niyetli ve gerçekten Bursasporlu çok üzülüyor. Tek problem kötü yönetim kadrosu bu adam fikirleri tek başına vermiyor. Le guen’in ilk yarı iyi gidişini bu adamda bozmadı. Futbolcuların ruhsuzluğunu bu adam sağlamadı. Adam göztepe maçına galibiyet primi koyuyor. Görüyorsunuz işte. Onuda kendi cebinden koyuyor he kulüpte para falan yok zaten. Bölükbaşı sağolsun.. İyi bir ekiple tekrar Ali Ay seçilmeli güçlü sağlam başka bir aday çıkmazsa tabiki. Başka güçlü dürüst bir aday çıkarsa levent kızıl gibi mesela kesinlikle o seçilmeli.
    Ama mevcut adayların içinde en mantıklısı Ali Ay’dır şu anda dürüst ve takımdan götürmeyen. Bozdemir gelirse B.başının türevi söylediklerinin bir tanesi doğru olmayan taraftarı resmen aptal yerine koyan. Biz zaten seneye borçlar yüzünden düşeriz. Şu anda da bu adam cebinden eski giden yönetimlerden kalan topçuların parasını cebinden vermeseydi. Finanaal fairplay muhabbetine biz zaten karabükten sonra düşen 2. Takımdık çok net puanlarımız takır takır silinecekti. Önümüzde eskişehir örneği var işte biraz bakın inceleyin. Bu arada Ali Ay olsun illa demiyorum. Hatta birinin çıkmasınıda çok istiyorum sağlam bir sanayicinin mesela ama mevcut başkan adayları arasında en iyisi Ali Ay’dır. Dürüst ve para … Yalan projeler ve Kolpa transfer isimleri. Ya beyler Lacoste Timsah arena belgerini ne çabuk unuttunuz aynı yolu izliyor bu adam. Mantık!..

    3
    7
      1. @Orhan Bursalı yorumuna yanıt olarak

        Çıkmadı vericen abi ne yapıcan ? 1 tane belgesi olmayan arada adını duyurmak için kulübe miktarı çokta yüksek olmayan bağışlar yapan adam ay olmuş iyi bakıcan duruma vericen. Herşeyde planlı hareket eden adama dikkat etmeliyiz. Çok adam bal tutan parmağını yalar derdinde. Bölükbaşı balı kaşıkladı ibra edilmedi bak hiçbişeyde olmuyor dediler devaaaam.. Kendi çıkamaz ahmete çık dedi akıl hocalığıda yapıyor zaten bu adamın kolpa projelerinden çok belli.. Ben kimsenin bişeyide değilim BURSASPOR aşığıyım sadece 2. Eskişehir olmasını istemiyorum. Bu diğer adayın ne gücü var nede parası zaten normalde de asla çıkmaz. Kriz ortamından faydalanacak. Sonra seçilirse yerken güzelce takımı yalnız bırakmadık. Sahip çıktık falan falab tribünlere oynayacak. Puanlarımız falan silinecek ilk defa bunu görebiliriz mesela Allah korusun.

  8. sayın başkan sakın adaylığınızı açıklamayın bu taraftara şehre iki senedir yaşattığın küme düşme tehlikesi yüzünden hiç bir Bursaspor maçını televizyondan gönül rahatlığıyla seyredemedim aldığın futbolcular getirdiğin teknik adamlar hep çöp çıktı klübü borç batağına soktun gelir yok stat bitmedi sponsor yok localar satılmadı kalıcı gelir yok bursa taraftarı ve halkı seni bir daha başkan olarak seçmeyecektir kongre üyeleri akıllandı artık saygılar Ankara dan 45 yıllık koyu bursasporlu

  9. bu rezilliğe devam etmek için adaymı olcaksın başkan…Bursasporu azda olsa seviyorsan işi bilen birine devret..artık BAŞIMIZ ÖNDE YÜRÜMEKTEN kambur olduk..

  10. Yani diyor ki başladığım işi mutlaka bitireceğim ve bu takımı bu sene olmazsa seneye düşüreceğim… Başarılı bir işadamı olarak ona şu soruyu soruyorum; Kendisi gibi beceriksiz bir yöneticiyi kendi şirketine başkan yapar mı? Sanırım tekstilci ve başarılı bir işadamı ama futbol başka dünya, başka mecra. Son iki yıldır düşmemeye oynuyoruz vallahı bunun utancı bile bize yetiyor. Derslerde öğrencilerim bile arkamdan dalga geçiyor…

  11. Vay, yine mi keder?
    Ama artık yeter!
    Yine kapıda kara geceler…
    Vay, çileli başım
    Ortasında yazın
    İyice beter…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu