Ali Ay adaylık için Konyaspor maçını bekliyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplanacak olan yönetim kurulu kongre tarihini netleştirecek.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Bursaspor Kulübü Olağan Genel Kurulu için net bir karar vermedi. Ali Ay aday olup olmama kararını Atiker Konyaspor maçından sonra açıklayacak.

Bugünkü toplantı sonucunda kongre tarihinin 13-27 Mayıs tarihleri olarak açıklanması bekleniyor.

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Bu adam doğru düzgün kimse çıkmazsa diye oluyor. Ya arkadaş ahmet yalancı yemeye geliyor. Başkan olduğu an bitmişiz demektir. Anlamıyorsunuz bu adam sağlığından olacak nerdeyse iyi başkan değil başkan olarak bende başarılı bulmuyorum. Ama sebebi şu yönetiminde işi bilen adam yok. Başkan ne yapar para verir finansman sağlar. Bu adam bunları yapabildi mi takır takır yaptı. Davalı olduğumuz futbolcuların parasını kendi cebinden ödedi. İyi niyetli ve gerçekten Bursasporlu çok üzülüyor. Tek problem kötü yönetim kadrosu bu adam fikirleri tek başına vermiyor. Le guen’in ilk yarı iyi gidişini bu adamda bozmadı. Futbolcuların ruhsuzluğunu bu adam sağlamadı. Adam göztepe maçına galibiyet primi koyuyor. Görüyorsunuz işte. Onuda kendi cebinden koyuyor he kulüpte para falan yok zaten. Bölükbaşı sağolsun.. İyi bir ekiple tekrar Ali Ay seçilmeli güçlü sağlam başka bir aday çıkmazsa tabiki. Başka güçlü dürüst bir aday çıkarsa levent kızıl gibi mesela kesinlikle o seçilmeli.
      Ama mevcut adayların içinde en mantıklısı Ali Ay’dır şu anda dürüst ve takımdan götürmeyen. Bozdemir gelirse B.başının türevi söylediklerinin bir tanesi doğru olmayan taraftarı resmen aptal yerine koyan. Biz zaten seneye borçlar yüzünden düşeriz. Şu anda da bu adam cebinden eski giden yönetimlerden kalan topçuların parasını cebinden vermeseydi. Finanaal fairplay muhabbetine biz zaten karabükten sonra düşen 2. Takımdık çok net puanlarımız takır takır silinecekti. Önümüzde eskişehir örneği var işte biraz bakın inceleyin. Bu arada Ali Ay olsun illa demiyorum. Hatta birinin çıkmasınıda çok istiyorum sağlam bir sanayicinin mesela ama mevcut başkan adayları arasında en iyisi Ali Ay’dır. Dürüst ve para … Yalan projeler ve Kolpa transfer isimleri. Ya beyler Lacoste Timsah arena belgerini ne çabuk unuttunuz aynı yolu izliyor bu adam. Mantık!..

  1. sana bundan sonra oy verecek varsa o delegelerin ya çıkarı vardır ya bursaspor gibi bir sevdası yoktur. utanmadan nasıl aday olacaksınız

    63
    2
  2. konya maçında düşersek aday olmayacak cünkü amacına ulaşmış olacak.
    ama ligde kalırsak tekrar aday olup başladığı işi bitirip seneye kesin düşürecek bizi .
    bir insan başarısızlığını bu kadar görmeyip hala ısrar ediyorsa , artık art niyetli olduğunu düşünüyorum.

    58
    5
  3. Bir galibiyet ile aday olma Başkan , kimsenin iyi niyetinden şüphesi yok ama olmuyor bir şeyler eksik kalıyor,son 2 sezon gösterdi ki bu iş iyi niyet ile olmuyor ,cepten para vermekle olmuyor , bu iş birliktelik ile oluyor ,hee birde burası Bursa rahmetliye bile atar yaptı bizim taraftar zordur burada zirvede olmak!!!

    33
    2
  4. Bursaspor başkanı değilde bir taraftar olarak siz
    kendinize kongrede oy verirmiydiniz iki yıllık başkanliginizi masaya yatırıpta sayın Ali Ay?

    32
    2
  5. illa başkan olacaksan git yeşil bursaya başkan ol onu da batır sonra fabrikaya bi takım kur onun başkanı ol ama bursaspora başkan olma ali ay

    29
    3
  6. ali ay ın,aday olması tamamda..ya bizim taraftar gurupları neden sessiz..bu rezalete neden hala tık yok..aklıma şu geliyor.çorbalar çorbalar..ülkenin en büyük şehir takımı her halde çorbayla yıkılıp yok olacak ama, onlar çorbaları iç sin..BURSASPOR ne olursa olsun. yeterki çorbalar içilsin….başımıza ne geldi ise bu çorbaban geldi…koskoca BURSASPORun oynadığı futbol rezalet.her sene aynı senaryo..borç gırtlağa dayanmış..bir tek işik yok…hala körü körüne aday olmanın kime ne faydası var..zaten BURSASPORLU olarak karızma çizilmiş..başımızı yerden kaldıramaz olduk…ne yin başkanlığı kardeşim..rezil olduk cumle elaleme.

    16
    1
  7. Ya hic mi utanma arlanma yok.Hiç mi karakter yok sizde be.Yapamadik kusura bakmayin olmadi de aday olmicaz de.Birakin artik su takimin yakasini be Yapistiniz kene gibi be.Dusurene kadsr rahat etmicek anlasildi.

    16
    1
  8. Bizde kongreyi bekliyoruz. Ne olacak yani konyaspor maçını kazanıp ligde kaldık diye oy mu isteyecek?

    11
    1
  9. Bekleye bekleye lig bitti. Adam gibi aday olacaksa adayım desin, olmayacaksa yokum desin, neyin ince hesabını yapıyorlar bu kadar..

    9
    3
  10. KUSURA BAKMA BAŞKAN,BU KADAR YÜZSÜZLÜK OLMAZ..İNSAN BİRAZUTANIR VE SIKILIR..BEN NE HAKLA KONGRE ÜYELERİNİN KARŞISINA ÇIKACAGIM DER…KENDİNİ SORGULAR..HEŞ ŞEHRE HEMDE BURSA SPOR TARAFTARLARINI ŞU İKİ SEZONDUR TÜM TÜRKİYE YE REZİL EDİYORSUN..ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMI TV VE BASINDA DÜŞMEYE OYNAYAN TAKIM VE DÜŞMEYE ADAY TAKIMLARIN ANKETLERİNE KATIYORSUN…YETER ARTIK BU KADAR REZALET YOKUM DE ŞİMDİDEN HERKEZ SEVABINLA GÜNAHINLA SENİ ELŞTİRSİN VE TEŞEKKÜR ETSİN…GEÇEN SENEDEN HATIRLIYORUM..BU YIL TABANCA GİBİ BİR TAKIM KURACAGIM,HERKAZ AYAK AYAK ÜSTÜNE ATIP MAÇLARI KEYİFLE İZLEYECEK DEDİGİN BEYANLAR…DOĞRU SU TABANCASI GİBİ BİR TAKIM KURDUN,ARADA MİLLETE KİRAZLAR,ÇİLEKLER VE KAVUN VE KARPUZLARDAN BAHSETTİN AMA SONUÇ ORTADA,BIRAK AYAK AYAK ÜSTÜNE OTURMAYI,MİLLET TVLERDE VE STADDA MAÇ SEYREDERKEN NEYİN ÜSTÜNE OTURDUGUNU BİLE HATIRLAMIYOR..SEN EN İYİSİ GEMİYİ SAG SALİM LİMANA YANAŞTIR,DÖN KENDİ İŞİNE..ÇÜNKÜ DAHA KÖTÜSÜ OLMADAN SENİN İÇİN BU VERECEGİN KARAR EN SAGLIKLISI…..SAYGILAR………HERKEZE………………………………..

    7
    1
  11. bu kadar yüzsüz olabilir demekki bir insan.. bursaspor tarihinin yüz karası, defol git düş artık yakamızdan! sok sok hayri başkanlık için gelmeli artık

  12. Merak etmeyin bu adam yeniden aday olup başkan seçilir ve seneyede tabanca gibi takım kurar.Kimbilir belkide çilek transferi bile yapar.Defol aydede

  13. NE YAPSIN ALİ AY BİZ TAKIM OLARAK BİRİLERİNİN AHINIMI ALDIK ACABA TAKIM FENA DEĞİL MALZEME İYİ YANİ TARAFTAR DESEN TAKIMA SAHİP ÇOKIYOR DAHA NE OLSUN PEKİ SIKINTI NERDE

    2
    22
  14. kafayı mı yedin be adam kendi psikoloji ni de bozdun bizimkinide olmuyor işte zorlama parana da yazık hadi geçen sene acemilik yilindi bu sene yine aynı 2 senedir küme düşmemeye oynuyor takım vallahi Yildirim Demiroren den farkın yok. 2 senedir 1 tane futbolcu satamadik sportif başarı yok stadın isim hakkını dahi satamadin. yani olmuyor zorlama.

    2
    1
  15. Adamın yaptıkları tam bi TRAJİKOMİK, artık gülmekten başka bişey gelmiyo içimden,
    Konya olurda bizi yenerse, kümeye düşmemiz biraz daha netleşirse, görevini yapmış olmanın
    verdiği mutlulukla ALİ DEDE artık aday olmuyorum, ne haliniz varsa görün dicek,
    yok eğer Konyayı yendi isek hala devam ediyosa ligde kalma şansımız adaylığını açıklayıp,
    yarım kalan işini bi sonraki sezon tamamlamak için, takımı tamamen düşürmek için
    yeniden aday olacak:))) tam bi komedi anlaşılan, artık ağlanıcak halimize güler olduk,
    bu psikolojinin adı da ; ÇARESİZLİK oluyor.

    1
    1
  16. sayın başkan sakın adaylığını açıklama takımın iki senedir anasını belledin şampiyon takımı tüm ülkeye rezil ettin bursa şehrine ve halkına çok acilar çektirdin aday olursanda hem başkan olamayacaksın hem de çok kötü rezil olacaksın karşına kim çıkarsa sana büyük fark atarak başkan seçilecek kongreyi ramazan dan önce yap tabii işine gelmiyor saygılar

    1
    1
  17. Bu adam doğru düzgün kimse çıkmazsa diye oluyor. Ya arkadaş ahmet yalancı yemeye geliyor. Başkan olduğu an bitmişiz demektir. Anlamıyorsunuz bu adam sağlığından olacak nerdeyse iyi başkan değil başkan olarak bende başarılı bulmuyorum. Ama sebebi şu yönetiminde işi bilen adam yok. Başkan ne yapar para verir finansman sağlar. Bu adam bunları yapabildi mi takır takır yaptı. Davalı olduğumuz futbolcuların parasını kendi cebinden ödedi. İyi niyetli ve gerçekten Bursasporlu çok üzülüyor. Tek problem kötü yönetim kadrosu bu adam fikirleri tek başına vermiyor. Le guen’in ilk yarı iyi gidişini bu adamda bozmadı. Futbolcuların ruhsuzluğunu bu adam sağlamadı. Adam göztepe maçına galibiyet primi koyuyor. Görüyorsunuz işte. Onuda kendi cebinden koyuyor he kulüpte para falan yok zaten. Bölükbaşı sağolsun.. İyi bir ekiple tekrar Ali Ay seçilmeli güçlü sağlam başka bir aday çıkmazsa tabiki. Başka güçlü dürüst bir aday çıkarsa levent kızıl gibi mesela kesinlikle o seçilmeli.
    Ama mevcut adayların içinde en mantıklısı Ali Ay’dır şu anda dürüst ve takımdan götürmeyen. Bozdemir gelirse B.başının türevi söylediklerinin bir tanesi doğru olmayan taraftarı resmen aptal yerine koyan. Biz zaten seneye borçlar yüzünden düşeriz. Şu anda da bu adam cebinden eski giden yönetimlerden kalan topçuların parasını cebinden vermeseydi. Finanaal fairplay muhabbetine biz zaten karabükten sonra düşen 2. Takımdık çok net puanlarımız takır takır silinecekti. Önümüzde eskişehir örneği var işte biraz bakın inceleyin. Bu arada Ali Ay olsun illa demiyorum. Hatta birinin çıkmasınıda çok istiyorum sağlam bir sanayicinin mesela ama mevcut başkan adayları arasında en iyisi Ali Ay’dır. Dürüst ve para … Yalan projeler ve Kolpa transfer isimleri. Ya beyler Lacoste Timsah arena belgerini ne çabuk unuttunuz aynı yolu izliyor bu adam. Mantık!..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu