Sow, Bursaspor’da ilk golünü Göztepe’ye attı!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Göztepe'ye 2-1 mağlup olurken, Senegalli Moussa Sow yeşil-beyazlı forma ile ilk golünü attı.

Göztepe‘nin 2-0 önde olduğu 72. dakikada Mikel Agu‘nun yerine oyuna giren Moussa Sow, 87. dakikada rövaşata deneyen Moussa Sow, istediği vuruşu yapamadı. Ayağa kalktıktan sonra Gheorghe Grozav‘ın şutunda topu bir anda önünde bulan Sow, Göztepe ağlarını sarstı.

Bu sezon sakatlık belasından kurtulamayan Senegalli oyuncu, Bursaspor formasıyla ilk golünü Göztepe’ye attı.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne dersen de adam yakaladığı pozisyonu değerlendiriyor. Stancu nun kaçırdığı gol olsa, şu an başka şeyleri konuşuyor olurduk

    80
    5
    1. @Junior yorumuna yanıt olarak

      Haklısın dostum yönetim ne yapsın etsin gerekiyorsa yıllık 2 milyon euro verip sowu elimizde tutmalıyız. Kadrodaki tek kaliteli adam bu. Stancu gibi çöplerden acil kurtulmalıyız.

      2
      5
    2. @Junior yorumuna yanıt olarak

      savunmada ertuğrul olursa olacağı bu.ilk golde kafayı rahat vurduran da o. 2.golde kaleyi bırakan da..Ehh işte Bursa çocuğu,bursaspor idman yurdu.Gençlik geliştirme kampı.Furkanmış,Emreymiş.Yusuf Yazıcının orta bacağı daha büyüktür bu bizim gençlerden..

      2
      5
  2. Lig bitecek şu adamdan hala faydalanamadık yaa,
    bu nasıl bir basiretsizlik, bu adamın sakatlıgını bilerek bu takımın getirenin
    Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, artık bu şehre, bu kulübe adım atmasınlar

    29
    2
  3. Takımda bu panik bu telaş olduktan sonra nasıl gol atabiliriz takıma bakıyorsun inanç yok ruh yok takım düşme hattında hala uyuyorlar beyler gecen hafta kasımpaşa bu hafta göztepe bu maçları alacaksın yoksa konyadan karabukten puan alırız diye avunmayın artık herkes hesap yapıyor

    24
    2
  4. Karabük, konya, fener, trabzon, gençler.. Son 5 maç. 5ide birbirinden zorlu maçlar. Karabük ve konyayı mecbur yenmemiz gerek. Fener ve trabzondan puan alamayız gençlerde bizi yenmek için herşeyi yapar. Kendinize gelin düşüyoruz 2 haftadan 6puan gelmezse vay halimize

    14
    1
  5. ben geldiğinden beri stancuya diyorum , stancu bizim kalitemize yakışmıyor ulan sen batalladan on numara pası almışsın sen santraforsun santrafor kaleciyle teke tek kaldınmı atacaksın birader kaleci yere yatmış atsana aşırtma kaleciyi geçip ayağından topu kaybetmek becerisizliği gösterir, sow olsaydı o stancunun kaçırdığı pozisyonda 1 puanı almıştık şuan , agu davarı oynamamlı bile , tek forvet sow arkalarında batalla bostock desteklerse sowu süper olur bari 5 hafta kaldı ligin bitimine kurtarır sow bizi

  6. 3*4*2 koy takımı sahaya ..harun. titi aziz barış ertuğrul kembo batala sheu AGU ..sow stanku.. Maceraya gerek yok duruma göre grazov emre değiştir …bedavaya maçı verdik..

  7. Arkadaşlar İstanbulda çalışan bir bursali olarak çevremdeki fb liler bizim maçı iple çekiyorlar. Sizi ptt ye biz postalayip 2010 şampiyonluğunun ve bursada kaleci volkana yapılanların hesabını goteceklerini söylüyorlar. Valla bizde çok antipatik bir takım olduk.

  8. Bu aday olmak isteyen başkan adayları neyi bekliyor acaba liğte kalmayı garantilemeyi mi liğte kalırsak açıklarım kalmasak sezsizce uzamayımı bekliyor bir kez daha teşekkürler Ahmet bozdemir inşallah başkan olursun

  9. Show gol attı diye seviniyoruz 1 gol attı .Belkide başka goller atacak. Niye seviniyorsunuz. 800 bin euro alacak kaç hafta beyler. Hangimiz 2000 euro pardon Hangimiz 2000 tl maaş alıyoruz. Yapmayın etmeyin hepimiz top oynadık en sakarımız bile gol atmıştır. Siz bana verin 800 bin euro ben s…Le. . Pardon gö….mle gol atayım. Asgari Ücret 1700 tl. Varmısınız. ..

  10. Bence oyuncular mental olarak düşmüş durumdalar zaten.Bu takım bu ligde kalamaz.Demisti dersiniz.Yeni bir küme düşme vakasiyla karşı karşıyayız.Biz 2 maç daha kaybetsek Osmanlı 2 maç kazansa ustumuzde.Ben bu takımın ligde kalabileceğine inanmıyorum.Umarim düşmeyiz ama buna zerre miktarı inancım yok ne yazık ki!

  11. Toplari getiren olsa adam atacak ama orta saha bir ise yaramiyor.
    Batalla Agu`nun aciklarini kapatmak ile mesgul.
    Le Guen`in tazminat parasi ile Poko`yu alacaktik bak simdi nerelerdeydik

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu