Tribünden başkana küfürlü tepki

Bursaspor deplasmanda Göztepe'ye kaybederken tribünlerden maç 2-0 olduğunda Başkan Ali Ay'a büyük tepki geldi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay‘ın Mayıs ayında gerçekleştirilecek kongrede adaylığını açıklaması beklenen  Ali Ay‘a yeşil-beyazlı taraftarlar küfürlü tepki gösterdi.

60 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

        Ali Ay’dan iyisini bulamayız. Bir kere çok iyi niyetli bir adam. 5 vakit namazında niyazında. Ne zaman para lazım olsa çıkarıp veriyor. Ama başkanı yanlış yönlendiren danışmanları var. Bence yeni yönetim kurup tekrar aday olmalı. Seneye tabanca gibi takımı be sefer kesin kurar.

        6
        34
        1. @Selahattin resul demirci yorumuna yanıt olarak

          Cinoğlu? 47 yaşındayım çok iyi hatırlarım. Musisi, Ercüment, Baliç….. sattı sattı gitti. Sonra anlaşıldı ki Bursasporu 10 milyon dolar borçla bırakmış. Polen Ndlyanna diye G.Afrika gol kralı olduğunu iddia ettiği uzun boylu bir kürek sapını 2. 5 milyon dolar bomservisle almıştı. Geçiniz Remzi Cinoğlunun Ali Aydan tek farkı tilki olması ama kendine tilki. İkiside Bursasporun köküne kibrit suyu dökmüşlerdi. Kongre üyesiyim ikisine de verecek oyum yok.

          97
          3
      1. @C## yorumuna yanıt olarak

        yusufu niye yollamıyorsun ne işe yarıyor sadece iç sahada gazla oynuyor bomboş topçu 1milyon euro

        56
        13
  1. Niye küfür ediyorsunuz ki kümede kalırsak seneye F16 gibi takım kuracak sayın başkan bu sene ki tabanca gibi takım süper borçları da bitirdi sayın Ali ay daha ne istiyorsunuz

    105
    5
  2. Küme düşmeye oynuyorsun getirdiğin hoca ne yapacak al sana bursasporu bu durma getirenler şimdi ne yapacak inanın bu takım karabük maçınıda alamaz hemen 5 mac kalmışken gerçek bir hoca getirin hemen bu akşam yoksa sonumuz belli

    47
    7
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Ali ay Bu takımı bitirdi ve adam akıllı başkan lazım bu takıma ve tüm oyunları tek tek satmamız lazım yeni kadro kurmamız lazım ve adam akıllı savaşacak oyuncular almamız lazım simdi ki kadro hiç ama hiç savaşmiyor ve kazanmak istemiyorum ve bursaspor küme düşünmek istiyor bu kadar tek bişey le takım güçlü olur o da başkan adam akıllı bir başka olcam ve oyuncular adam akıllı hepsini satacak yeniler alacak ve takımı sistemi kolpine değişecek yani adam gibi başkan lazım ve adam gibi oyuncular lazım yeni takım olmamız lazım bu kadar bil ?

    2. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Aranızda Ali ayı en çok eleştiren en çok kendisini antipatik bulan benim,verimli değişimi en çok isteyen benim ancak küfür hakaretle bir noktaya varilabilecegini ben düşünmüyorum.

      36
      63
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Düştüğü sezonki Eskiler gibi yapalım o zaman. Çiçek atıp alkışlayalım her hafta düşünce küfür eder rahatlarız dediğin gibi.

        28
        1
    3. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Yanlış olan hangisi GREEN MAN, bursaspor taraftarının Başkanına küfr etmesi mi?
      yoksa onu bu hale getiren, 2 yıldır şehirle adeta alay eden, takımı düşme kabusundan bir an bile kurtarma cesareti gösteremeyen, üstelik kulüp düşme derdine girmişken
      hala bir daha aday olup nasıl Başkan olur inliği peşinde koşan bir Başkan var,
      şimdi söyle bana kim suçlu, küfr edenler mi? yoksa koca şehri bu hale düşürüp
      küfr ettirenler mi ?

      55
      8
      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Ben kimseye suçlu demedim.Sadece küfür etmeniz bir şeyleri değiştirmiyor.Baskani istemiyorsanız blok halinde oylarinizi basmasaydiniz.Su süreçte o suçlu bu suçlu diye birilerini suçlamak bursayi ligde tutacaksa 5 maç boyunca birilerini suclayalim olsun bitsin.

        9
        16
  3. Yönetici beyler zamanzıs yediğiniz hurmalar zamanı gelince g…tünü tırmalar. Siz ne yaptığınızın farkındamısınız. Bütün Türkiye ye Bursa yı Bursaspor u rezil ettiğinizi hala anlıyamadınızmı. Bütün ülke bizim nasıl bu hale düştüğümüzü anladılar da sizler hala anlıyamadınızmı. Kan uyuşmuyor bırakın gidin Mayıs ayında.

    24
    2
  4. Bursaspor ligin en kalitesiz takımlarından biri. Süratle düşme hattına doğru gidiyor. Geçen sene son anda kurtuldu. Korkarım bu sene kurtulamayacak,

    22
    3
  5. Geç bile kaldılar küfür etmekte.yazık yazık kahvelerde izlemeye,deplasmanlarda tribünlerde yer yok.bu taraftar daha ne kadar desteklesin.klübün içine ettiniz neresinden tutarsan tut herşey kötü herşey.bizi bu hallere düşürenleri Allah belasını versin.

    16
    1
  6. Arkadaşlar yapmayın böyle adam gecesini gündüzüne katip bu takıma hizmet ediyor. İddia ediyorum Karabük ten mağlup bile dönsek bu takım düşmeyecek. Geçen sezonda GB maçından sonra aynısını yazmıştım. Yeterki başkanımıza ve yonetimimize sahip çıkalım şu anda.

    14
    88
    1. @Pirmic yorumuna yanıt olarak

      iki yıldır küfür etmekten ağzı yamuldu milletin bunca insanın hakkı var üstünde eğer hak hukuk biliyorsa bir an önce bıraksın gitsin yapamıyorum olmadı desin olay bu kadar basit -bu taraftar yanına bırakmaz- ama takımın içine etti bir de daha çıkmış yine adayım diyor ya Allah aşkına herkes bunları bilirken nasıl hala bunları destekleyin diyorsunuz ben bunu anlamıyorum gerçekten anlamıyorum yazık çok yazık…

      2
      1
    2. @Pirmic yorumuna yanıt olarak

      la hala alı ayı koruyosun bırakın su zıhnetı sızın gıbıler yuzunden bu tkaım bu halde sız rant ugruna her sey yaparsınız corbacılar sızı

      25
      1
    3. @Pirmic yorumuna yanıt olarak

      Karabük’ü yenemezsek nasıl ligde kalıcaz kimi yenicez hangi yöneticinin yakınısın sen yada bu kadar mı futboldan anlıyorsun veyahut bizim aklımızla dalga geçiyorsun

      27
      1
    4. @Pirmic yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim dalkavuk olmayın bırakın şu yağdanlığı.Her tarafınızdan vıcık vıcık yağ damlıyor.2 senedir bu Ali’nin ne faydasını gördün? O giderse çorban mı kesilir?

      33
      1
  7. Al sana mustafa,al sana furkan, al sana ertugrul…a be mustafa 3 5 2 de ertugrul oynar cocuk misun sen bu kadar bilinmez mi al yapti hatayi zaten harun yine 3 de 2 yedi. Kaleye girme orani yuzde 80…furkan ne demek madem emre oynayabiliyor ne furkani ne agusu…..zaten dedik le guen farketmez ama sen daha beter ciktin….senin icin mi oynayacakti furkan,ertugrul……3 5 2 oynamadikca bu aziz de cope gider diyeyim simdiden adam 4 2 3 1 ,,, 4 4 2 al boyle oynar yedirtir 2. Golu de…..

    14
    7
      1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        Bursa link yazan ::: ////Ertuğrul maçta en iyi oyuncumuzdu. Golde titi ofsayti bozdu//// sen gerçekleri yazmışsın tel no olsa seni tebrik ediçem. yav arkadaş Sezs link yazan al sana Ertuğrul falan filan Göztepe maçını sanki biz izlemedik 11+2 değişiklik yapıldı bu çocuğa bu kadar da haksızlık yazık takımın en iyilerindendi ya ilk gol titi arkada 2 metre içeride opsayiti pozuyor 90dak coçuğun hatası bile yok tutturmuşsunuz Ertuğrul Ertuğrul

      2. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        aç özete bak, onların aynı pozisyonda adam yusufun önünde dik durdu; Ertuğrul kollarıyla adamı indirdi. Bu mu en iyi adamımız. Eğer en iyi topu ertuğrul oynuyorsa 5 maça çıkmayalım düşmüşüz demek…

        1
        2
  8. Sayın Ali Ay Arık kendini zorlama , Mayıs ayında aday olarak sizi ve ekibinizi görmek istemiyoruz. Başarısızlığın mimarı sizsiniz , Bursaspor’u ne hallere getirdiniz , başarısızlığınızı genel kurul cezalandıracaktır.

    13
    1
  9. Ha gayret layık olduğumuz yere varabilmek için istikrarı Karabük te devam ettirmeliyiz. Ptt ligine 1 hafta kaldı. Taraftarımız da yönetime ve başkana küfürler ederek süreci hızlandırıyor. Başkanımız ne yapsın. O mu çıkıp oynayacak. Adam cebinden tonlarca para saçıyor daha ne yapsın.

    11
    45
    1. @Ata yorumuna yanıt olarak

      Futbol cahilisin kes sesini başkanın ne yapsınmış o senin başkanın kurdu bu takımı küçük hesaplar yapıp bizi ateşe attı sen ne konuşuyorsun adam ol yada git o başkanını üstüne çek biz bu kadar basit basiretsiZ başkan istemiyoruz .

      1
      2
  10. Başkan dirayetli biri olsa Aziz Yıldırım’ın yaptığını yapar ve o küfreden taraftarı bir daha stada sokmaz. Yarın kongrede düşürürsün, o da dersini alır. Ne demek başkana küfretmek? Her şeyden önce öyle veya böyle Ali Ay bu kulübün başkanı, ayrıca kimseye küfür etme hakkı tanınmamıştır. Küfür ancak aciz kişilerin başvuracağı olaydır. Sırf bu seviyesiz ergenlerin yüzünden kombinem olmasına rağmen ikinci devre sadece iki maça geldim, bundan sonra da gelmem. Biz oraya maç seyretmeye ve eğlenmeye geliyoruz. Kendilerini bilmezlerin ağzının salyasını dinlemeye gelmiyoruz.

    11
    28
    1. @Halit yorumuna yanıt olarak

      Gelme o zaman bilader kombıne alan kendını bursaspor sahıbı sanıyo taraftar her turlu fedakarlıkta bulunur karda kısta deplasmana gıder yonetım cebını doldurur futbolcular keyfıne bakar taraftar çileden cıktı artık bide sizin gibiler 200 lira olmasa kombıne almaz kendını pasa sanar elıstırmeye geldımı taraftarı elestırır gecemız gunduzumuz hesap kıtap yapmakla gecıyo o ona yenılse o sunu yense surdan puan alsak diye

      12
      4
      1. @RUMELİ yorumuna yanıt olarak

        Yavrum çaylak, ben sizin gibi dünkü çocuk değilim 40 yıldır bu takımın peşinden koşuyorum. Ama deli kanlı adam küfretmez diyorum. Takıma zarar veriyorsunuz diyorum. Sizin gibiler yüzünden kulüp her yıl bir futbolcu parasını ceza olarak ödüyor. Kombine sahipleri sizin aldırdıüınız cezalar sayesinde maç izleyemiyor.

      1. @Yeşil sevda yorumuna yanıt olarak

        He ya. Nasıl da bildin. Kişi aynada kendini görür. Anlaşılan bu işleri siz iyi biliyorsunuz. Benim montumdan formama, eşofmanıma, atkıma ve kravatıma varıncaya kadar hepsi stordan alınma. Sizler kendinize bakın. Şunu da belirteyim ki; amigo olarak rahmetli Yaşar ve Fiko’dan başka hiç bir amigoyla yüz yüze görüşmedim. Yönetici olarak Çağlar ve rahmetli Yazıcı’yı tanıdım. Ali Ay’ı fotoğraflarından tanırım. İşte ben böyle çorbacıyım.

  11. Karabük, konya, fener, trabzon, gençler.. Son 5 maç. 5ide birbirinden zorlu maçlar. Karabük ve konyayı mecbur yenmemiz gerek. Fener ve trabzondan puan alamayız gençlerde bizi yenmek için herşeyi yapar. Kendinize gelin düşüyoruz 2 haftadan 6puan gelmezse vay halimize

  12. Son 5 hafta ali ay forvet oynar 3 galibiyet alır 9 puan. Bu çorbacı taraftara ali ay çok bile. Düştü bu takım kına yakın. Ali ay futbolun f sinden anlamıyorsun hala seni seçecek varsa müstahak bize düşmek.

  13. Bu taraftarın beğendiği başkan gelmiş mi kulübün başına, rahmetli yazıcıya bile son dönemlerinde tepki gösterdiler. Sonrakilerin de hepsine küfür.. Bence kulübün en büyük düşmanı taraftar.. Daha doğrusu onlar kendini taraftar diye tanımlıyor..

  14. Bursaspor’un durumuyla ilgili nacizhane benim görüşüm: Takımda kiralık futbolcunu fazla oluşu genelde handikaptır. Neden? Çünkü kiralık futbolcu sezon başında kendisini göstermek için oynar, ama sezon sonuna doğru sakatlanıp ortada kalma korkusuyla tedbirli oynar. Nitekim Bursaspor’da lige iyi başladı, ancak özellikle sezon sonuna doğru resmen dökülüyor. Bu benim görüşüm.

    1. @BursaFan yorumuna yanıt olarak

      Katılıyorum..Ayrıca bu kadar Afrikalı’yı bir araya toplarsan olacağı budur. Siyahı futbolcu en fazla 2 tane olur takımda. Adamların karakter ve ekonomik altyapısı sıfır tek düşündükleri para. Bu yüzden bu şekilde 5 tane futbolcu alırsan sonuç bu olur. Ve sen kan ağlarken her hafta bu adamlar avm lerde rapçi gibi dolaşırlar umurlarında olmadan…

  15. harun eski harun değil barış desen nasıl bir topçu anlamış değilim aziz behiç ikinci yarı başladı başlayalı amatör topçu gibi titi sağlam görünümlü ama sadece uzun top atar bir tanesini bizimkilerden alamaz ertuğrul pimi çekilmiş bomba gibi dani bomba gibi shehu dünya kupasında oynarsa para kazandıracak tek oyuncu furkan bu yaşa gelmiş hala kendini bulamamış bataja herkes kalsın diyor ama seneye kalırsa onada küfür edilir büyük topçu karakter örneği bursa seni asla unutmayacak agu bal liginde bile oynayamaz yusuf tek devrelik topçu ne adam geçer ne orta iç sahada seyirciye oynar gaz verir stancu bir golcü böylede gol atamas sa hangini atıcak sow röveşeta ata ata futbolu ters oynuyor gelelim yedeklere bu kemboyu bu hale siz bu hale getiridiniz kimse kusura bakması halı saha topçusuna kembo canım baksana 30 cm sallasana sallladı adam işte badu desen 3 ay peşinden koştular 3 ay oynamadı şimdi ise gününü gün ediyor kaldı 1 ay oynamaz zaten ekong gelişmesi lazım adama eşlik ediyor hep pozisyon hatası çok bugunlük yeter

  16. 33 kişilik kadroda belki 10 futbolcu işe yarar çok büyük revizyon lazım bu takıma kişiliksizler parayı hak edin lannnn

  17. Yonetimden topcusuna hepsini gondereceksim bizim parsmızla oynuyolar hersene aynı muhabbet ha dusduk ya dusucez ıkı kurusa calısıyoz deplasman demeden her maca gidiyoz adamlarda keyif yapıyo

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu