Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete! 2-1

Bursaspor bir nevi diriliş maçı olarak görülen Göztepe karşılaşmasını kaybederek taraftarını kahretmeye devam etti.

Karşılaşmada Göztepe’ye 3 puanı getiren golleri 51.dakikada Nabil Ghilas ile 79.dakikada Tayfur Bingöl kaydetti. Bursaspor’un tek golünü ise 86.dakikada Moussa Sow attı.

51′ Göztepe, Nabil Ghilas’ın golü ile maçta öne geçti. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Sabri Sarıoğlu’nun ceza alanına gönderdiği ortasını iyi takip eden Nabil Ghilas’ın, altıpas önünde dönerek yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Harun Tekin’in solundan ağlarla buluştu.

79′ Göztepe, Tayfur Bingöl’ün golü ile maçta farkı ikiye çıkarttı. Andre Castro’nun savunmanın arkasına gönderdiği pasla topla buluşan Tayfur Bingöl, hızla ilerliyor ve ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı uzak köşede ağlarla buluşturuyor.

87′  Bursaspor, Moussa Sow’un golü ile maçta farkı bire indirdi. Savunmadan seken topu önünde bulan Gheorghe Grozav topu ceza alanına gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Moussa Sow altıpas önünde hafif sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Beto’nun yanından ağlarla buluşturdu.

Alınan bu sonucun ardından Tamer Tuna yönetimindeki Göztepe 43 puana yükselirken, Bursaspor ise 33 puanla haftayı tamamladı.

Bursaspor haftaya Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.

91 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Er kişi niyetine, gerçek oldu. Musta Er’in de yapabileceği birşey yok. Bu takım Karabûk’ü de yenemez. Yazık… iki sezondur kan ağladık. Beceriksiz yönetimler koca şehri rezil etti.

      3
      2
    2. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Bu gollerde Harun’u suçlu bulmak nasıl bir aklın ürünü. İkisi de çıkarılması çok zor toplardı. İkincisi zaten karşı karşıya, ilki de yerden ve köşeye gitti.

      19
      14
    3. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Agzı olan konusuyor yemin ederim harunun ikinci yarı yediği gollerin cogu savunma hatası uzaktan yediği gollerde bile hatası yok bombos kale adam nereye vuracak? Bir köşe secer kendine golü atar kaleci çaresi kalmaktan baska bir sey yapmaaz.haruna yapılan büyük bir ayıp bence haketmiyor

      21
      11
      1. @Onur yorumuna yanıt olarak

        Bizim oyuncularımız niye bir köşe seçip vuramıyor, gol yapamıyor. Geçen hafta Kasımpaşa maçında rakip ceza alanı içinde yerden yuvarlanarak gelen topa Yusuf Erdoğan öyle bir vurdu ki top direğin birkaç kat üstünden avuta gitti. Bugünkü maçta da aynı vuruşu Aziz Behiç yaptı, tek fark Azizinki biraz daha aşağıdan avuta gitti.
        Antrenmanlar çok yetersiz, antrenmanlarda bu pozisyonlar çalışılır.

    4. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      kaleye bir tane top geldi onu da içeri aldı öyle muazzam hızlı bir kafa vuruşu da değildi tutamayacağı bir top hiç değildi harunun kafası burada değil sene sonu başka takıma giderse şaşırmam

      22
      9
    5. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Harun’da çöküş yok. Yediği gollerin hemen hemen hepsini 100 kaleciden 99’u yer. Çöküş takımın kendisinde. O pozisyonlar kaleye gelirse, kalecide de müthiş bir şans yoksa gol olur zaten. Benim asıl aklıma takılan konu hocanın önce Furkan’ı kanatta, kurtarıcı olarak da topa vurmayı unutmuş Emre’yi oyuna alması oldu. İlginç tercihlerdi.

      27
      10
  1. Bunca yıldır futbol izleyen birisi olarak duygularımı bir kenara bıraktığımda bu kadronun ligde kalma ihtimalini görmüyorum.Bu kadroyu kuran kişinin de uzaktan yakından futboldan anladığını sanmıyorum.Bu transfer işlerinde başka bir şeyler var kim bilir kimlerin cebine paralar girdi de biz kahroluyoruz bu takımı izlerken.

    45
    4
      1. @Maraton üst yorumuna yanıt olarak

        ne alaka adamlar kaleyi mi açsaydı biz gol atalım diye. göztepede de oyun olarak birşey yoktu bu takımı yenemiyorsan önce kendine bakacaksın.

        41
        3
    1. @Enesglnc yorumuna yanıt olarak

      Bu hanzo ali ay yeşil bursayı nasıl dusurduyse bu takımı da kesin dusurucek.bende burdan ali aya sesleniyorum, herşeye hazırlıklı ol

      26
  2. Istifa et Ali Ay dusmeden enazindan ben dusurmedim dersin ulan insan utanir be yaziklar olsun b7 kulup bu kadar yillik tarihinde s3nin kadar kotu bir baskan gormedi 0aranida alirsin zamanla korkma kimsenin parasi bizde kalmaz

    35
    1. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Geçen sezon bundan daha kötü takıma ilk yarı 27 puan toplatan Hamza hocayı gönderenler. Yani taraftar yönetim . Zor kurtuldu. Trabzonun ikramıyla.Bu sezonda sezonun sonuna gelirken hoca gitsin korosu tek suçludur. Böyle durumlarda futbolcular disiplin kaybolduğu ve Hocayı geçeçi hoca gördükleri için kaos olur. Taraftar takımı elbirliği ile inşallah düşürecek. Yazıklar olsun .

      13
      18
  3. Utanmazlar. Futbol cahilleri. Ruhsuzlar. Bursaspor taraftarıyla, yönetimiyle, oyuncuları ve teknik kadrosuyla hepsine sahip.

    Maça çıkan kadroda genç(!) Furkan ve Ertuğrul’u görünce az çok olacakları tahmin etmiştim. Başından beri söylüyorum Mustafa Er Bursaspor’un hocası olabilecek kalibrede bir adam değil. Ne teknik adamlığı ne antrenörlüğü o seviyeye bu kadar erken gelemez. Kimse bana hocanın yaşı genç demesin o bir bahane değil.

    Takımın oyununda zaten bir değişiklik beklemiyordum, ancak kadro seçimi ve oyuncu değişiklikleri belirleyici olacaktı. Nitekim geç kalan hücumcu oyuncu değişiklikleri ve kötüde ısrar bizi bu sonuca kolayca götürdü. Bursaspor’un 1-0 geride olduğu ve hücumda Yusuf’un cılız çabaları hariç hiçbir üretkenlik gösteremediği bir maçta, amaçsız ve rahat Göztepe’ye karşı dk55’te oyuna giren hücum(!) opsiyonu 1 yıldır top oynamayan bek orijinli emre taşdemirdi! Sonra herhalde göstermelik bir hücum hamlesi olsun diye çok şükür 72’de Sow’u aldı oyuna ama adam maça ısınana kadar maçın sonu geldi neredeyse… Grozav değişikliğini söylemiyorum bile… Zaman geçirme değişikliğinden başka bir şey değildi. Demba Ba’sız gol atamayan Göztepe’den 2 gol yemek her savunmanın yapabileceği iş değil, unutmadan kendilerini de kutluyorum.

    Ben sene ortasından beri Bursaspor’un oynadığı futboldan utanıyorum. Le Guen’in bu işin sonu düşünülmeden gönderilmesine kahroluyorum. Bizi ligde tutabilecek tek şey Karabük maçının kazanılması ve alttaki diğer takımların kalan maçlarda bizi geçecek puanı almamasıdır artık. Zira Mustafa Er orada usulen duruyor belli ve hocasız takımla küme düşmekten ancak böyle kurtulabiliriz.

    Sokaktan kimi çevirip sorsanız bursasporu bu oyunla küme düşme adaylarında birinci sıraya koyuyorlar. Takımı bu hale taraftar-yönetim-oyuncu kadrosu ve teknik kadro hep beraber getirdi. Kimse şapkasını önüne koyup düşünmüyor. Herkes suçu başkasında arıyor. Dk 86’da 2-1 olan maçta golü atan oyuncusunu ıslıklayan taraftar suçu yönetime atacak, yönetim suçu Le Guen’e atacak, bir iki oyuncuyu günah keçisi yapacaklar. Oyuncular zaten paralarının derdinde… Bursaspor şuursuzluk sarmalı içinde düşüyor. Ne diyelim, belki bu şok daha hayırlıdır!

    31
    18
    1. @Alperc yorumuna yanıt olarak

      Futbolcular Le Guen varken maça asılmıyor mücadele etmiyordu . En azından takıma bir hava geldi. Sıkıntımız hücumda etkili olamayıp, gol atamamak .

      16
      6
      1. @A yorumuna yanıt olarak

        Geçen hafta açılan 30-40 orta, yapılmaya çalışılan sonu getirilemeyen kanat akınları vardı. Topla oynamada da öndeydik. Le Guen varken mücadele etmiyor dediğin adamların şu maçki performansı sana mücadele gibi geliyorsa ben senin tarafsızlığını sorgularım kardeşim kusura bakma. Takıma hava gelmişse, küme düşmeye adayken amaçsız bir takıma karşı nasıl tüm istatistiklerde geriyiz ve bunu kabullenebiliyoruz ben anlamadım.

        6
        5
  4. Bir tek karabuku yeneriz diyordum artik ondanda supheliyim karabuk bile bizden daha direncli oynuyor futboldan sogudum yaziklar olsun

    27
    3
  5. Kimse kusura bakmasin bu mac mustafa hocanin yanlis oyuncu yanlis oyun kurgusu yuzunden kaybedildi. Evet belki zaman ve firsat taninmali ama o zaman bu zaman olmamaliydi. Ayrica bir takimin forveti stancu ve kurtaricisi emre tasdemir se o takim super lig takimi degildir.

    25
    10
  6. Şu takımı 5 hafta önce Mustafa Er’e emanet etseydiniz şu an bu pozisyonda olmazdık. Takıma herşeye rağmen güven gelmiş. Önümüzdeki 2 hafta 6 puan alıp bu işi bitiririz. Mustafa Hocayı yaptığı değişiklikler için eleştirebilirsiniz ama takıma Bursaspor olduklarını hatırlatmış en azından.

    23
    5
  7. agu dünyanın en kötü futbolcusu zaten .Aziz behiç tam bir beyin yoksunu bir sol bek. Stancu da hem beyin yoksunu hem de vitaminsiz …. ee normal sonuç

    23
    8
  8. Klavuzu karga olanın burnu b..k tan kurtulmazmış. İki yıl dan beri bu takımın klavuzu karga yönetim o yüzden burnumuz b..k tan kurtulmuyor. Abi gidin ALLAH aşkına gidin. Hepiniz kargasınız b…k tan kokuyoruz duymuyorsunuz. …

    21
    5
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      yönetim ne kadar suçluysa taraftar da o kadar suçlu.Düşük profil taraftar önce Ali Ay a devam dedi, son olarak da Mustafa Er i istedi..Alın sonucu bu..Karabükü yeneceğiz mi? Acaba..

      11
      9
  9. Kaybettiğimiz takımlara bak Göztepe Kasımpaşa Akhisar Alanya Osmanlı Gençlerbirliği düştüğümüz bu halde kimin katkısı ve menfaati varsa Allah cezasını versin

    17
  10. Stancu Bursasporun santraforu olamaz. Agu çok kötü. Değişiklikler oyun düzenimizi bozuyor. Ali Ay istifa.

    16
    6
  11. Bursanın. . Bursaspor un. .. bursasporda forma giymenin ne demek olduğunu kavrayamamış olan RUHSUZLAR. …..REZİLLER. ..

    15
  12. ya arkadaş nasıl bir teknik adamlık bu yenilen ikinci golü amatör takımlarda bile göremezsin böyle bir bir nasıl oluyor nereye bakıyor teknik adamlar maç esnasında neredeler ne görüyorlar acaba kimse bunları uyarmıyormu kardeşim daha maçın bitimine 10 dakikadan fazla var herkes önde sonrada gol yiyorsun siz topçu falan olamazsınız ama malasef ali al gibi bir başkan size tomarla para vererek topçu yaptı malesef .Mustafa er sen ne zaman gördün emreyi de oyuna alıyorsun sol bekten sol açık yaratmaya çalışıyorsun Allah sizi bildiği gibi yapsın ben başka bir şey demiyorum.Haftayada karabük yener ozaman ne yapacaksınız acaba ozaman seyirci şöyle seyirci böyle he kardaş parayı seyirci alıyor sahada seyirci oynuyor değilmi seyirci daha ne yapsın bu sene Ali Ay ne sende başkan ne de Mustafadan teknik direktör olur bunu sakın unutma takımın düşmesinin tek sebebi sen olacaksın acemi bine takımı verdin yine geçen sene son maçtı geçti gitti ama bu sene öyle değil unutmayın sakın.kosca şehri cümle aleme rezil ettin ay yazıklar olsun sana

    15
    5
  13. Bravo Mustafa Hocam göz göre göre verdin maçı, sana da LE GUEN inadı bulaşmış anlaşılan;
    İLK 11 de Furkanı koydun maç öncesinde daha dedim Fukandan kanatlarda verim alınamaz diye,
    benim gördügümü sen ne zaman göreceksin,
    Madem Furkan ilk 11 neden 8 numara değil de AGU VE SHEHU çapası orta sahada oynuyor,
    Yusuf 11 de olması doğru da adam niye sağ kanatta yetenekleri belli, sınırlı
    gerçek mevkii sol kanada koysana,
    2.yarı hamle yapmakta geç kaldın, LE GUEN gibi golden sonra hamle yaptın,
    Ben AGU çıkar FURKAN orta sahaya kayar, Yusuf sol kanada geçer,
    STANCU da sağ kanada kayıp SOW girer diye beklerken,
    hocamız şapkadan tavşan çıkartma peşine düştü, nerdeyse 1 yıldır oynamayan EMRE kardeşimizi,
    oyuna kurtarıcı olarak aldı, FURKANI çıkartıp oyunu kilitledi adeta,
    yetmezmiş gibi AGU’yu çıkartıp SOWU aldı ota sahayı tamamen boşalttı, sanki çok baskılı
    oynuyormuşuz gibi 2. golde zaten amatör takım gibi savunmada kimse yokken evlere şenlik yakalanıp yedik, yine KEMBO hamlesi beklerken, bu defa varlığı ile yokluğu belli olmayan GROZAV girdi oyuna,
    Hem kadro seçimin hemde oyuncu değişikliklerin mağlubiyete sebep oldu şimdiden uyarıyorum,
    bu yanlışlarda ısrar etmeye devam edersen bu takım paraşütsüz düşer,
    DELARGE- KEMBO- SOW üçlüsünden faydalanma niyetin neden yok, disiplinsizlik varsa kadro dışı bırakırsın, DELARGE Bursada, KEMBO kadroda fakat oynatılmaz, SOW ise tepki olmasın diye son 15 dk. zoraki oyuna alınır, adam maça ortak edecekti bizi nerdeyse,
    LE GUEN gibi saçma sapan hamlelerle bu takımın dengesini bozma buradan alınacak 1-PUAN bile bizi faydalıydı, sayende onu da kaybettik, aklını başına devşir, verilen şansı iyi kullan

    15
    2
  14. biz bu ligi haketmiyoruz dostlar,maçta kaleye çektiğimiz şut 3,borç 400-450 milyon,başkan ali ay,agu denen kanseri vaka hala 11de

    ne oynadıgını bilmeyen takım ,mourinho gelse ne değişir bu takımda emin değilim

    inşallah düşmeyiz ,yoksa bu borçla bizi hiç güzel günler beklemiyor,allah yardımcımız olsun

    adam akıllı top oynama sonra destek bekle taraftardan ,ıslık doğru değil ama bizim taraftarı artık anlayabiliyorum,taraftar destek versin sevgi versin para versin onu bunu versin sonuç ? düşmeme mücadelesi ,iyi bile dayanıyo taraftar.

    14
    1
  15. Sizin kadar hain sizin kadar beceriksiz sizin kadar karaktersiz insan toplulugu bir arada gormedim yaziklar olsun haftalardir psikolojimi bozdunuz size soylencek okadar cok sey varki ama hicbirinizin umrumda olmaz buna eminim

    14
    3
  16. Üç kuruş vermemek için takımın başına bir tane hoca koymazsan böyle düşürürsun bu takımı çok geç olmadan düzgün bir hoca koy şu takımın başına iki galibiyetle ligte kalalım sonra defol git

    13
    5
  17. Mustafa er büyük fiyasko. Göztepe resmen dostluk maçı oynadı. Mustafa er yaptığı ve yapamadığı değişikliklerle maçın kaybedilmesine neden oldu. Sheu varken agu niye oynuyor. Elinde bir orta saha oyuncusu furkan var onu da kanatta oynatıyorsun, sonrada çıkarıyorsun. Orta sahayı boşaltıp yürümekten aciz sow’u alıyorsun. İntihar ediyorsun ve bursaspor’u kümeye gönderiyorsun. Allah sonumuzu hayretsin, korkarım le guen’i ararız. Ondan sonra bursa’dan neden teknik direötör çıkmıyor diye konuşuyoruz. Kapasite buysa önümüzdeki hafta acilen bizi kurtaracak birine bakalım

    11
    10
  18. Acilen doğru düzgün teknik direktör getirin yoksa düşücez. Bu ne abi. 2senedir topa değmeyen Emre yi böylesine önemli bir maçta oyuna almak nedir ? Kenarda Kembo gibi adam varken neden Emre neden Grozav ? Bu nedir ya. Le guen gitti aynı b.kun laciverti geldi şaka gibi.

    10
    7
    1. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Yuğ Ertuğrul iki kişiyi tutuyor TİTİ uzakta 2 metre içerde opsayiti bozuyor bırakın Ertuğrul sallamayı bu maçta Ertuğrul ve barış başkada yoktu

    2. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Dikkatli bakın pozisyona sanırım titi ofsaytı bozuyor. Ertuğrul maçın iyilerinden birisiydi. O pozisyonda geriden gelip müdahale etmek istedi geç kaldı. Harun’un da hatası yoktu. Sorun oyun kurgusuydu orada yanlışlar olduğu için adamlar yedekleri ile yendiler. Orta sahayı boşaltınca işolmuyor maalesef. Bu işler mustafa er’e biraz büyük galiba

      6
      2
  19. Ali ay sana diyecek sözüm yok sen kalın kafalı bir malsın bu takımı kümeye düşürmeden gitmiyceksin belli oldu birde utanmadan aday olmuşsun harbi arsızsın.stanku agu bu tarz oyuncuları oynatan zihniyetede ne diyeyim belli oldu bu takımı düşürmeden rahat etmiyceksiniz hayırlı olsun 2. Ligdeyiz düşün kümeyede kurtulalım sizden bağli acı çekerek izlemekten kurtuluruz.

    10
  20. mustafa hoca , emre ve sow ne alaka , yapma gözünü seveyim , yıl olmuş oynamamış oyuncuyu alıyosun oyuna, al kemboyu al grozavı , ah mustafa hoca ah, inşallah karabük maçında telafi edersin hatalarını, yoksa senden de ümidi de kesicem.

    8
    4
  21. Neden Mustafa Er? Şirketteki pisliklerinin çıkmasını istemeyen müdür, bilgisiz muhasebeci getirirmiş böyle bir ilişki mi var Ali Ay ve Mustafa Er arasında

    8
    9
  22. Alibaba ve kırkharamileri ,hala bu sene düşüremezsek ,seneye düşürelim diye birde aday mı olmayı düşünüyorsunuz,yuhhhhh.

  23. Mustafa Er bu kadroyu le guende çıkarabilirdi.. Sowun ölüsü 10 tane Stancu eder tam bir kazma bu Stancu.. Yusuf 11 oyuncusu değilde hamle oyuncusu..70den sonra alıp hızından yararlanıcaksın aynı tamer tunanın 80den sonra oyuna daha atletik oyuncuları aldığı gibi? Agu Shehu ikilisi hiç olmadı Agu pişmanlıktır ben risk alıp Furkan Shehu başlamanı beklerdim Le guende böyle oynatıyordu? Emre Tasdemiri alman tam bir fiyasko adam 1.5 yildir top oynamıyor böyle kritik bi maçta oyuna alıyosun Kembo nerede? dar alanda etkili olan ve takımda ‘tek’ çalım atabilen oyuncuyu görebilen oldu mu? Harun berbat resmen berbat yani eğer avrupadan falan istiyolarsa direk yollayın.. Kusura bakmayın ama altımızdaki takımlar iyi oynayıp puan alabilirse işimiz cidden zor.. Mustafa Er’in tek olumlu hareketi Ekongu kesip ertuğrulu koymasıdır.. Bu bildiğiniz Mustafa Le Guen olmuş.. Ve son olarak ALİ AY İSTİFA.

    7
    5
    1. @batuhan yorumuna yanıt olarak

      Çok doğru tespitler mustafa er ilk sınavında sınıfta kaldı. En rahat puan alacağımız maçı kendi eliyle rakibe verdi

      5
      2
  24. kalan maçlardan fb trabzon gençleri zaten saymıyorum boşuna çıkıp yorulmasınlar ki bu maçlara u 21 ile çıkarsak en azından bir puan alabiliriz. bizim hedefimiz ligden düşmüş karabük ve düşmenin büyük adayı konya. Bu maçlardan 6 puan alırsak Allahın izniyle kurtuluruz. bize bu hesapları yaptıranları da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Aldıkları paralar az geldiyse kampanya yapalım maaşlarına zam olsun. UTANIN !

  25. Ligin ilk yarısında 3-5-2 ile öyle yada böyle kazanan bir takım vardı.Ama olur mu bizim çok bilmiş medyamız ve taraftarımız devreye girdi.Önce Ertuğrul için sistem mi değiştirilir zırvalığı ortaya atılıp hocanın üstüne buradan yüründü.Sonra son yılların moda akımı Bursaspor savunmaz hücum yapar polemiği bir güzel işlendi medyada(Hatta öyle abartıldı ki sanki elde Salah, Mane, Firmino var da hoca kullanmıyor) ve bu zehir de taraftarın arasına çok güzel salındı.Ne hikmetse baskıya dayanamayan teknik kadro da buna ayak uydurdu.O günden beri bu takım hiçbir şey üretemiyor malesef.İlk yarının kaya gibi stoperi Ekong bir anda çöp oldu.Ligin skora en fazla etkisi olan beklerinden olan Aziz standart bir bek haline geldi.Batalla haftalardır kaleye şut dahi atacak pozisyon bulamıyor.Harun yüzde yüzlük pozisyonlarda bile yediği gollerde eleştirilir oldu.Haliyle o gollerden ve milli takımdan kedilmesinden sonra moral motivasyonu da düştü. Bu saatten sonra yapılabilecek tek şey kalıyor.Bu takım 3-5-2 ye tekrar dönüp Kembo-Stancu veya Sow-Stancu ikililerinden biriyle oynarsa alınabilecek muhtemel birkaç puanla belki ligde kalır.Yoksa sonuç belli zaten.

  26. Bunak aydedenin takimi..gorde gurur duy eserinle.sen bu takimin basina gelmis en buyuk talihsizliksin.yaziklar olsun sana oy verenede orada hala otutturanlarada..tabanca gibi takimini alda….nasisa musait yer bulursun.!

  27. Adamlar taş kafa le gueni geç gönderdikleri gibi mustafa eritakımın başına getirerek takımı nasıl ligden düşürürüz düşüncesine devam ettiler geçen seneden ders almayanlar hala koskoca klübün başında durup sıvamaya dwvam ediyorlar

    4
    6
  28. Bazıları o kadar rahat ki ; düşmeyiz diyorlar . Karabük ten sonra gelen 7 takımdan 2 takım düşecek . Karbük maçından sonra İçerde Konya, deplasmanda Fenerbahçe, içerde Trabzonspor ve deplasmanda G. birliği maçları var . Gevşekler gevşek davranmaya devam etsin bizler kabus yaşamaya devam edeceğiz . Bu kadar yüzsüzlük olur. YÖNETİM İSTİFA .

    4
    1
  29. Çok yanlış bir kadro ile çıkıldı kembo takımın en yetenekli oyuncusu neden oynamaz agu çöp faty oynasa daha iyidir stancudan bisey olmaz koşuyor ama boş koşuyor stancuyu 18e almaya gerek yok sow sürekli oynamalı aziz ve harunun son haftalardaki düşüşleride çok etkiliyor takımı ideal kadro harun aziz ertuğrul titi barış shehu bostock (faty,furkan) kembo grozav batalla sow. Mustafa er’in tek doğru tercihi bombacı ekong yerine ertuğrulu tercih etmesi oldu ancak bir doğru üç yanlış tercih yaptı

    4
    2
  30. Yorumlari okudum da su futbolcu bu futbolcu kotu vs. yazmissiniz gitmis. Bakiniz sonuc sistemsiz oyunda, 1-0 a kadar biraz pas yapip alan daraltmaya calisan ama PANİK halinde gol arayan bir bursaspor vardi, gol sonrasi orta sahasi bosaltilmis sadece forvet bolgesine sisirilen toplarla ve yine PANİK halinde oynayan bir bursaspor.. dolayisiyla futbolcular da bu sistemSİZlikle vasat gorunuyor. Ama bir gercek var, bu takim boyle giderse düşer

  31. Karabük maçı 24 Nisan cmts günü 13.30 da deplasmanda, Konya maçı 30 Nisan pzts günü 20.00 da içerde . Mustafa Er in tecrübesiz olması büyük dezavantaj. Şu yönetim çektirip gitse herşeyin düzeleceğine inanıyorum . Herneolursa olsun kenetlenip şu arma için sonuna kadar destek vermekten başka yapabileceğimiz bir şey yok . Bu destek çok önemli.

    4
    1
  32. Karabük, konya, fener, trabzon, gençler.. Son 5 maç. 5ide birbirinden zorlu maçlar. Karabük ve konyayı mecbur yenmemiz gerek. Fener ve trabzondan puan alamayız gençlerde bizi yenmek için herşeyi yapar. Kendinize gelin düşüyoruz 2 haftadan 6puan gelmezse vay halimize

  33. Ali ay polise şikayet ediyorsun hemen diye tüm aklımdan geçenleri yazmaya korkuyorum.
    Ne hale getirdin bu şehri be.
    2. Ligde zaten rakipsiz olarak devam edersin başkanlığa.
    Parayıda kurtarırsın.
    Peki bizim karizma gitti onu kim kurtaracak

  34. Ali ay eserinle gurur duy sonunda düşürdün şampiyon bursa yı. Yabancı futbolcu ne anlar bursa düşmüş düşmemiş utanmadan sıkılmadan bir de aday oluyor çapsız ın önde gideni. Bugün konya dünyaları kaçırdı el ele ptt ye. Ali ay sana söylenecek söz kalmadı ama anlamıyorsun. Bravo sana

  35. Stancuyu ilk onbirde oynatan benim icin hoca degildir.bununda le guenden farki yok hocalarin tercihleri yuzunden mac kaybediyoruz.

  36. Rotamiz belli.
    Ptt birinci lig.
    Beyler iyi tutunun düşüyoruz.
    Bu oyun anlayışıyla karabük de yener bizi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu