Bursaspor’un borcunu biz ödüyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar'ı ziyaretinde Bursaspor'la ilgili mesajlar da verdi.

Teknik adam değişikliğini ‘Doğru bir hareket‘ olarak yorumlayan Başkan Aktaş, “Bursaspor’un geçen sezon ki gibi işi son haftaya bırakacağını düşünmüyorum” dedi.

Kongre süreciyle alakalı da, “Benim bir müdahalem olamaz” diyen Alinur Aktaş, stadyumun senede 22-23 maç değil 365 gün yaşayan bir yer olması için çalışma yaptıklarını anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’ı OLAY Medya‘da ziyaret etti… OLAY Medya yöneticileri ve yazarlarının da hazır bulunduğu ziyarette Bursaspor hakkında da konuşan Başkan Aktaş, “Belediye başkanı olarak Bursaspor ile ilgili hangi konu olursa olsun kayıtsız kalma gibi bir durumumuz olamaz.

Başkanı seviyorum, temiz bir adam. Çok samimiyetle şampiyonluğu arzuyla istiyor fakat iki senedir de talihsizlikler yaşıyor” dedi.

SON HAFTAYA KALMAZ

Takımın yine sıkıntılı bir girdabın içine girdiğini kaydeden Alinur Aktaş, şöyle devam etti: “Bana göre teknik direktörü göndermekle doğru bir hareket yaptılar. Çünkü bir değişim ve heyecan lazımdı.

İçeride de sıkıntılar olduğunu duyuyorduk. Şimdi ligde 6 hafta kaldı. Yalnız ben geçen sezon ki sıkıntıların yine yaşanacağını düşünmüyorum. Yani son haftaya kalmaz bu kez. Daha önceden Bursaspor bu işi halleder. Önümüzde de bir kongre süreci var.

ADAYLAR GELİYOR

“Adaylar, aday olmayı düşünenler bana geliyor, görüşme talebinde bulunuyor. Benim bu konuyla ilgili direkt bir ilgim olamaz. Müdahalem de olamaz. Biz kulübümüzle alakalı destek anlamında ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Meselâ stadyumla alakalı, güvenlik bariyerlerinin kaldırılması ve orada bulunan dükkânlardan gelir sağlanması lazım. Bursaspor’un bu gelire ihtiyacı var çünkü. 26 bin metrekare alan şu an orada boş yatıyor. Oraları yaşam alanı haline getirmeliyiz.”

HARİKA İŞLER YAPILABİLİR

“Sadece senede 22-23 maç değil, 365 gün yaşayan bir yer olmalı. Biliyorsunuz o bölgede bir de hastanemiz olacak. Sıcak su var. Çok güzel bir kültür merkezi haline getirilebilir. Harika işler yapılabilir.

Ama ben buna kafa yoramam Bursaspor’un işi.” Stadyumun ismiyle alâkalı herhangi bir kompleksinin olmadığını vurgulayan Başkan Aktaş, “Stadın adının ne olduğu hiç önemli değil.

İstenilen isme çevirebiliriz. Bursaspor’un birikmiş kira borcunu da karşılıklı anlaşarak çözdük” diye konuştu.

BORCU BİZ ÖDÜYORUZ

Bursaspor’un şehir için önemli bir değer olduğunu dile getiren Aktaş, “Özlüce tesislerinin bulunduğu araziyle ilgili ecrimisil vardı; 18 milyon liralık bu borcu ödedik.

Ayrıca o bölgede kaybedilen bir davamız da vardı. 32 milyon lirayı da ödemek bize nasip oldu. Sağolsun, davayı kazanan vatandaşımızla oturduk taksitlendirilmesiyle alakalı anlayış gösterdi.

Şimdi taksit taksit her ay ödüyoruz. 10 taksit yaptık herhangi bir vade almadı” ifadelerini kullandı.

Stadyumun  eksiklerini  tamamlayacağız

Başkan Aktaş, EURO 2024 adaylığı için stadyumdaki sıkıntıların giderilmesi adına imza verdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadyumdaki eksikleri kendilerinin tamamlayacağını açıkladı… Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak‘la stadın Genel Müdürlüğe devri konusunda bir görüşme yaptığını belirten Aktaş, “Bakan beyle konuştum ama -olmaz, biz de elimizdeki tesisleri devretmeye çalışıyoruz- dedi. Stadyumu almıyorlar o yüzden artık eksiklerini bir an önce tamamlayıp devretmemiz lazım. Ayrıca, EURO 2024 ile ilgili eksikleri bitireceğimize dair imza verdik” dedi.

ANORMAL RAKAMLAR KALIYOR

Avrupa Futbol Şampiyonası‘nın çok ciddi bir organizasyon olduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Vali bey ile birlikte istanbul’da Futbol Federasyonu’nun toplantısına gittik. Bu organizasyondan şehre anormal rakamlar kalıyor. 9 aday şehirden birisiyiz. Böyle bir avantaj varken, değerlendirmek lazım. Şehrin tanıtımını yapmak için güzel bir fırsat. O yüzden eksiklikleri tamamlayacağız” diye konuştu.

Katlı otopark yapıyoruz

Başkan Aktaş, stadın yanına bir katlı otopark yapacaklarını açıkladı. Stadyumun çevresiyle alakalı kamulaştırmaların devam ettiğini ifade eden Alinur Aktaş, “Katlı otopark için 41 milyon liaraya anlaşma sağladık. Orada ayrıca Burulaş’ın da arazileri var. O bölge hastaneyle beraber hareketlendi” dedi.

Elimizdekileri çıkarmaya çalışıyorum

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, amatör branşlarla ilgili de açıklama yaptı… ‘Bursaspor basketbol takımının önümüzdeki sezon Büyükşehir’e geçeceği‘ yönündeki iddialara, “Yok, ben aksine elimizdekileri çıkarmaya çalışıyorum.

Basketbol takımını alamayız” diyerek cevap veren Aktaş, şöyle devam etti: “Belediyespor borçluydu. Ben şimdi onu düzlüğe çıkarmaya çalışıyorum. Bu işe ilgi duyan firmalar olursa bazı branşları özelleştirilebiliriz” diye konuştu.

66 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Salih yorumuna yanıt olarak

      Tarihinde kötü yönetimler sayesinde sportif başarı yı gelenek haline getirmeyen Bursaspor,tarihi boyunca şehrin ve belediyenin gölgesinde kaldı.şehrin dinamiklerine ve Belediyesine gebe kaldı.bize öyle bir başkan ve yönetim lazımki sportif başarıyı gelenek haline getirerek,kulübün gelirlerini artırıcı projelerle,bu kulübü marka haline getirmeli.ve şehrin dinamiklerine,ağa babalarına,belediyesine kulübü gebe bırakmamalı.Bursaspor,Bura şehrinin isim olarak önüne geçmelidir.mesela Trabzonspor.Trabzon şehri,İnegöl büyüklüğünde olmasına rağmen,Trabzonsporun 6 yıl üst üste şampiyon olması,bunun bir örneğidir.Şehir küçük ama, bu sportif başarıdan dolayı takım,şehirden büyüktür.Rahmetli yazıcı ölmeseydi belki bizde,sportif başarılarla belediyenin ve şehrin önüne marka olarak geçecektir.şampiyonluk gecesi,dönemin belediye başkanı Recep Altepenin,dönemin Bursaspor başkanı,Rahmetli Ibrahim Yazıcının arkasında nasıl edildiği görüntüleri hatırlayın.birde .şuanki durumumuza bir bakın.belediye önünde eğiliyoruz.

      25
      9
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        değerli arkadaşım, iyi niyetle bir şeyler yazmışsın ama bir türlü çıkış yolunu bulamamışsın.
        bursasporun en büyük ve tek derdi, sabırsızlıktan kaynaklı İSTİKRARSIZLIK, ve bunun doğal sonucu olan KURUMSALLAŞAMAMA.
        55 yıllık kulüp tarihinin en büyük başarıları rahmetli yazıcı ve e.sağlam ile yakalanan 5 yıllık istikrar sürecindedir.
        bu 5 yıllık süreci saymazsak 50 yıl boyunca nejat biyediç dışında 2 yıl çalışan antrenör neredeyse yok.
        maalesef birileri bursasporun başarısını istemiyor ve bunun için taraftarı ipe-sapa gelmez sebeplere yanlış yönlendirip, kaos yaratarak yönetim-antrenör-kadro istikrarının önüne geçiyor.

        yazıcı dönemini gözünün önüne getir.
        her maç başkan istifaya davet edildi.
        protesto amaçlı tribünler boşaltıldı.
        taraftar gurupları ortak ültimatomlar verdi.

        şenol güneş in o ilklerin ve enlerin takımı 3-4 bin sezon ortalamasına oynadı.
        hoca, çikuraya elendi, 6. oldu ne lig, ne avrupa, kupayı trabzon için gs ye verdi, bordo ceket, mavi pantolon giyiyor dendi.
        serdarın sakatlıkları, ozan tufanın babası sorun edildi.
        bunları hamzaoğlu, le guen ve daha bir çok futbolcuya yapılan olumsuzluklar takip etti.

        sonuç olarak bursasporun eski gücüne ulaşması için yeni bir yapılanma ile en az 3-5 seneye ihtiyacı var. bu süre zarfında olası kötü sonuçlar kaçınılmaz. bunlara sabır ve tahammül göstermezsek bu süre çok daha uzayıp gider…

        24
        1
    2. @Salih yorumuna yanıt olarak

      Karar ver, nereden ve nasıl ödeneğinin bir anlamı yok…
      Ödesin mi?
      Ödemesin mi?
      Bu nasıl bir zihniyet?
      Ödese suç,
      Ödemese başka suç.

      26
      11
      1. @Aydın havası yorumuna yanıt olarak

        Bursa halkının parasıyla kendine reklam yapmasın.Bu takımı bu hale getirenleride anlatırsa iyi olur..Kürsüde bolukbasi baskan olsun diye takla atanlardanmısınız?

        28
        21
    3. @Salih yorumuna yanıt olarak

      Biz=Bursasporla alakası olmayan insanlardan aldığımız vergileride bursaspor için harcıyabiliyoruz.. Bu konuda ne düşünüyorsun?

      35
      24
      1. @Serdar yorumuna yanıt olarak

        Siz recep bölükbaşı başkan olsun diye kürsü konuşması yapıp takımımızın uçuruma gitmesini seyredenlerdenmiydiniz?

        3
        10
        1. @Salih yorumuna yanıt olarak

          Ne alakası var onunla bununla adam tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla, beceriksiz vasıfsız topçuların maaşını ödüyor.. Bu konuda ne düşünüyorsun ayıkıyon mu?

          3
          3
          1. @Serdar yorumuna yanıt olarak

            Madem öyle düşünüyorsun o zaman siz kimsiniz demeyeceksin.. Nerden geldiğini Sende başkanda çok iyi biliyorsunuz çünkü..

          2. @Serdar yorumuna yanıt olarak

            Tüyü bitmemiş yetimin hakkı Bursaspor a gelincemi aklınıza geldi pess. Siyaset konuşmak istemezdim fakat güncel bi olaydan örnek vereyim belediyemiz tr de 1 numara neyde bilirmisin (borç)

            1
            4
      2. @Serdar yorumuna yanıt olarak

        Bursada yaşayan herkes öyle yada böyle Bursaspora tabiki destek olacak şehrin markasından bahsediyoruz. Aynı olay sadece Bursada değil Türkiyenin dört bir yanındada oluyor. Eşek gibi ödeyecekler, bu takımı kim bu kadar borca soktu kimler yüzünden bu halde ekonomimiz ?

        20
        32
        1. @msbsholl yorumuna yanıt olarak

          Bu ne saçma bi yorum abi ? Ben bursasporlu değilim ya da takım tutmuyorum hatta ve hatta futbola karşı bi insanım ben neden eşşek gibi ödüyorum? Sen bursa senfoni orkestrasindaki sanatçılar enstrüman alsın diye eşek gibi vergi ödüyor musun ? Kendi paralarıyla alıyor sanatçılar herşeyi bitek futbol yok anladın mı dostum. Ben buna eşşek gibi para ödeme zorunda da değilim

          16
          17
          1. @Ss yorumuna yanıt olarak

            Ne yazık ki sende haklısın.
            Ama orkestra da, Bursaspor da bu şehrin ortak değeri değil mi?
            Keşke bu tür küçük hesaplar peşinde koşmasak…

            10
            1
    1. @ALİ SAĞIR yorumuna yanıt olarak

      Cavit bey abimiz bursanın sembolü ekolü ve eski devlet bakanımızdır bursaya ve bursaspora çok faydası olmuş değerli bir beyefendidir bunları bilerek yorum yapın

      1
      3
  1. GENE İYİ ALPETE GİBİ KONGREYE KARIŞMIYACAK ALİ NUR AKTAŞ BAŞKAN….ALTEPE BÖLÜKBAŞI VE ALİ AYI GETİRDİ KULÜBÜ MAHVETTİ ZATEN BENCE HİÇBİR SİYASİ PARTİ BİR KULÜBÜ İŞLERİNE KARIŞMAMALI YANİ BİR NEVİ FUTBOLA KARIŞMAMASI LAZIM HANGİ PARTİ VE SİYASİ OLURSA OLSUN

    26
    3
  2. adam düzgün konuşmuş belediye başkanının bursaspora karşı duruşu böyle olmalı elinden gelen desteği verip iç işlerine müdahele etmemeli stat konusunda isim konusuna diretmeler yaparak kendinden nefret ettirdi altepe sen kimsin de bursasporun stadının ismini belirliyorsun ali nur aktaşı tebrik ediyorum mantıklı konuşuyor ve hareket ediyor bu çizgide devam ederse önümüzdeki dönemde bursa ve bursaspor daha da güzelleşecektir

    21
    4
  3. Sayın belediye başkanı herkesten ve her kesimden duyduğumuz kadarıyla siz çok değerli bir insanmışsınız ve mutavazi sizden tek isteğimiz CAVŞT ÇAĞLAR DENİLEN KİŞİ ARTIK BURSASPOR İSMİYLE AYNI PUNTALARDA KULLANILMASIN.

    17
    7
  4. Yani sayın Aktaş diyorki,Recep Altepe geçmiş kongrelere,adaylara, çok müdahil olmuş.Gelir getirici proje konusunda başka yönetimlere ihtiyaç var.Ali Ay iyi,ama değişmeli.stadın ismini Bursaspor isterse İbrahim Yazıcı stadı yaparız..benim yazıdan çıkarttıklarım bunlar.

    17
    3
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Trabzon,da stadın ismi Şenol Güneş stadı oluyorsa,Bursa’da İbrahim Yazıcı olamazmı?rahmetli Yazıcı bunu haketmedimi?.yeni başkan ve yönetimden,bunun gerçekleşmesini istiyorum.

      16
      4
  5. Ben belediye başkanından yalnız tek bir şey istiyorum. Stad ın ismini değiştirsin. BURSA ATATÜRK Stadyumu olsun. Madem ki elinde öyle bir imkan var. Stadın adı ATATÜRK Stadyumu olsun. Başka da bir şey demiyorum.

    16
    14
  6. BURSAda METRO 4 TL. arkadaş sanki şehirler arası yolculık..belediyecilik bu ise ..vay bu şehrin insanlarının haline…4 tl metro bileti olurmu kardeşim..Bursa SU, şehrinde suyun tonu 5 tl…vay bu şehrin insanlarına..Sonra borç gırtlağa kadar, kimse hesap sormaz. belediyesinden..BURSAspor kulübünden gidenden, NEDEN hesap sorulmaz..bu kadar borcu BURSA HALKımı. TARAFTARMI yaptı..neden kimse hesap vermez..

    15
    18
    1. @alidor yorumuna yanıt olarak

      Nerde 4 lira metro, ben hergün metroya bindiğimi sanıyorum 2 küsür alıyor, yoksa başka bişeye mi biniyorum da bilmiyorum

      18
      5
      1. @Salih yorumuna yanıt olarak

        ohhh! ne ala memleket.
        adaletin merkezine kendini koy, senin gibi düşünmeyenlerin tümü tü-kaka yani!..
        analar ne salihler doğuruyor haberin yok. rantsporlularmış !!!
        aslında sana çok güzel cevaplar var da burası siyaset meydanı değil, bursaspor taraftar sitesi.
        ayrıca bursaspor senin babanın takımı değil. bu takımın her görüşten taraftarı var.

        4
        1
  7. Siyasiler uzak durun bursasporumuzdan..siz girdiniz kulübe,başımizdan bela eksilmiyor.. ah yazicı ah..degerini bilemedi bu sehir senin.. bu siyasilerin hiç birini sokmazdı kulübe büyük başkan

    9
    6
  8. Adamlar iki maç oynasın ömrünce göremeyeceğin paraları kaldırsın.. Bizde kaldırım beklerken yatırım beklerken bizim paralar elin gavuruna içki parası olsun.. Breh elimiz gözümüz nasıl bağlanmış futbol konusunda yazık… Elde ne var hiç birşey!! ama milyar dolarlar buhar oldu.. Bir o kadar da borç var.. Kim kazanıyor arkadaş burda.. Devlet katkısıyla stadyum yapıldı elde kalan bir tek o..

    8
    5
    1. @Serdar yorumuna yanıt olarak

      Aynen doğru, sonra bizden kesilen vergiler bize hizmet yerine böyle haram kazananlara gidiyor, bu paralarda kul hakkı var… sonuçta spor, başarısızsan düş, başarılıysan kazan… malesef ülke olarak bunu idrak etmemiz gerekiyor… saygılar

      5
      6
  9. Pardon…Sayın Başkanım…Cebinizden mi Ödüyorsunuz…Atatürk Stat ını…Bursa’ya 2 Stat Yakışmaz mı…Statı Yerine Yapacağız.YALANLARINI Atıp Yıkan.Biz miyiz ??? Şimdi POPİLİZM yapıyorsunuz.
    Şimdide MERİNO Stat ına Göz Dikmiş siniz…
    Bu Şu Demek oluyor…Hani Bir Reklam Vardı”Yok Birbirimizden Farkımız…Biz Osmanlı Bankasıyız.” Öylemi.!!!

    7
    3
  10. Hayret bir sey eskiden cavit caglar bursada kim goreve gelirse ilk ziyarete gidenlerden biri olurdu.vali.ksymakam.emniyet hangisi gelirse gelsin kacirmazdi devran tersine dondu bir anda kiymete bindi.

  11. Bursaspor bizim sevdamız. Ancak kaynağını devletten yani halkın vergilerinden alan bir belediye, ne diye bir futbol takımının borçlarını öder? Yazıktır, günahtır.

    5
    6
  12. Kurulduğundan beri sıkı bursaspor taraftarıyım.ancak belediyenin yani devletin işi vatandaşa hizmettir kulübün borcunu ödemek değil.iyi bir yönetim yerli oyuncuya kararlı bir fiyat politikası ile yatırım ve kalıcı gelirler başarıyı getirir.çok başarılı işadamı ve yönetici çıkaran bursanın rahmetli ibrahim yazıcı gibi bir başkan çıkaracağına eminim..stadın adı çocukluğumdan beri gönlümde atatürk stadyumudur ve ölene kadar öyle kalacaktır

  13. Başkan stadın etrafındaki siyah güvenlik bariyerleri sivas maçından sonra kaldırılıyordu ne oldu o iş ?

    3
    2
  14. Alinur Aktaş, stadyumun senede 22-23 maç değil 365 gün yaşayan bir yer olması için çalışma yaptıklarını anlattı.
    Hadi inşaallah..
    Temennimiz de bu..

    3
    2
  15. Ben hayal ettim,ben düşündüm,ben yazdım,ben okudum,destek verenler olmadı mı? tabii oldu ama sadece o kadar,destek olanlardan&olmayanlardan Allah daima razı olsun inşallah.Konu neydi,diyenlere konu,Bursanın göbeğinde,TİMSAH ARENA’ya 5 dakika uzaklıkta,YUNUSELİ Hava alanının komple,Özlüce+Vakıfköy tesisleri ve Bursaspora verilmesi Planlanan Dağ yenice’deki arazi karşılığında verilsin istiyordum.Hayalim gerçekleşmiş olsaydı Bursasporumuzun süksesine kimse yaklaşamazdı.Bölük pörçük tesislerin olacağına 1 tane olsun eksiksiz KOMPLEKS olsun,KAMPÜS olsun kim istemez.Dünyanın en büyük çiftliği Şanlıurfa/Ceylanpınar misali,yine Dünyanın en büyük at çiftliği Karacabey HARA’sı gibi,Bursasporumuz sahip olduğu devasa tesisi ile dillere destan olacaktı,olacaktı diyorum inşallah kararlar yeniden gözden geçirilir,düşünsenize bu alandaki Pistide korursun alırsın 2 tane 4 kişilik PİPER (PA-44)SEMİNOLE uçağından,bu uçaklarla yurt dışından transfer ettiğin oyuncuları ATATÜRK hava limanından kiraladığın helikopterle değil bu uçaklarla alırsın getirirsin kendi tesislerinin içindeki meydana,yine kendi uçağınla inersin,o gelen futbolcununda ayakları titrer aman ALLAH’ım ben nasıl büyük bir kulübe geldim der,ayrıca o uçakları boş tutmaz isteyenlere kiralık hava taşımacılığıda yaptırırsın,Extra gelir elde edersin hemde masraflarını karşılarsın.Vakıfköy’e lise yapılıyor güzel eyvallah,ama bu benim dediğim yerde tüm okulları,spor alanları ve her türlü sosyal tesisleri ile konuşlansak,Dünya yerinden oynar,hiç ne Yurt dışı nede devre arası Antalya kampına gerek olmaaaaaaaz.Bakalım bu vizyonu düşünebilecek bir yetkili çıkacakmı?İnşallah çıkar.

  16. 2018 yılında ilk teravih namazı 15 Mayıs Salı günü gecesi kılınacak. 2018 Ramazan ayı 16 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.1.Teravih namazı 15 mayıs akşamı,Eski Müftümüz Prof.Dr.Mehmet Emin AY hocamız,2.Teravih Ulucami baş imamı Bursasporlu Tahsin KARANFİL hocamıza yakışır zira tarih çok manidar (16 Mayıs 2010 Müthiş Şampiyonluğun kazanıldığı tarih),3.Teravih bülbül sesli,insanın içini titreten,aralarda müthiş ilahiler söyleyerek,namazın içinde başka birşey düşünmeye fırsat vermeden namaz kıldıran tasavvuf sanatçısı Engin GÜNEŞ kıldırsa. Allah nasip ederse gönlümden geçen Ramazan ayında Işıklar ve yıldız parıltılarının altında ATATÜRK stadının yeşil zemini üzerinde 100 bin kişilik cemaatle teravih namazı kılmak istiyorum.Tarihe geçecek bu görkemli rekoru 1 akşam eski müftümüz Mehmet Emin Ay,1 Akşam Ulucami baş İmamı Tahsin KARANFİL hoca,1 Akşamda Engin GÜNEŞ hoca dönerli olarak teravih namazlarımızı kıldırsa,oraya güçlü bir ses düzeni kurulsa, doyulmaz ya, bi kuran’a doysak,komple o müthiş kuran sağanağında kalıp arınsak.Ben bu düşüncemi Büyük şehir belediyesi kültür hizmetlerine usandırana kadar mail olarak atacağım.Bu fırsatı kaçırırsak bir daha yakalayamayız zira git gide Ramazan kışa yani yağışlı mevsime geliyor. Guinness Rekorlar Kitabı Türkiye Temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural’ı’da davet edelim bu 30 günlük rekor tescillensin.

    3
    1
  17. Ali ile Veli aralarinda konusuyorlarmis Veli Ali’ye parani bana ver bende senin icin kendi istegime gore harcayayim sen de buna sevin demis.

  18. Çünkü salih kardeş işlerine gelmiyor. Ülkeyi memleketi Cumhuriyeti kuranlardan hala korkuyorlar.Daha doğrusu niye memleketi ileri götürdü diye kızıyorlar. Bizler nankör olduk. Birilerinin mandası olsaydık o birileri çok seviniceklerdi. Ben ısrar la stadın adının ATATÜRK Stadyumu olsun diyorum.

    3
    1
  19. başkan , belki iyi niyetle bunları anlatıyorsun ama bu şehrin üstünden recep altepe gibi bir buldozer geçti,normal şartlarda söylediklerine alkış tutulur ama hem BURSANIN hemde BURSASPORUN bu hallere gelme sebebi işte o buldozer. O yüzden ben bir vatandaş olarak yaptıklarınızın az bile olduğunu düşünüyorum ayrıca şehirde de vatandaşın belini kırmadan keskin değişiklikler yapmanız lazım,çünkü şehir hiç bir kurum tarafından doğru yönetilmiyor.Yoksa size bağlanan umutlarda tükenmek üzere.

    2
    1
  20. Arkadaş yapılacak şey belli, gelen yönetimde hayal satmayacak, ÖZE DÖNÜŞ PROGRAMI uygulanmalı,
    26 kişili kadroda en az 8 altyapı oyuncusu olmalı, hatta bu tüzüğe dahi eklenmeli, zorunlu hale gelmeli,
    Elimizde ki TİTİ, BOSTOCK, KEMBO, STANCU kalacak muhtemelen yanına da kaliteli 4-5 yabancı alınmalı,
    YUSUF ERDOĞAN gibi bu ligi bilen, hırslı, istekli sahada mücadele eden 6-7 tane TÜRK futbolcu da bulduk mu,
    kulübün bu girdaptan çıkması adına;
    HARUN, EKONG, AZİZ, SHEHU, DELARGE, NECİD gibi oyuncuları satıp, elimizdeki diğer yabancılarla da yolları ayırmalıyız,
    Bursaspor patentli gençlerle, Türkiye ligini bilen TÜRK oyuncular ve tecrübeli kaliteli yabancıları harmanlamalıyız,
    çok transfer çözüm değil bu kulübe, az ve öz kaliteli transfer bşzş düzlüğe çıkartıp, başarıyı getirecektir .

  21. Sevgili ren k taşlarım ben sayın eski bakanımızla hiç bir araya gelmedim beni hiç tanımaz fakat 62 yıldır bursadayım yani babadan bursalıyım Bursa için yapılanlarıda takip ediyorum. haktan yanayım . Bunun için söylüyorum sayın ALİ AY başkanda bu sene aday olmasın çünkü yıprandı sağlığıda yıprandı. Bursaspor sahipsiz kalmaz yarın İZMİRDEYİM inşallah enkötü bir puan gelecek

  22. Benim vergilerim ve param ile 11 futbolcuya para ödenmesi çok kötü.Klüp kendini idame ettiremiyorsa cehennemin dibine kadar yolu var.
    Benim paramla bana hizmet edin.

  23. Takıma bi heyecan gelmesi için le gueni gönderildi demişsin asıl heyecan ali ayı göndermek olur

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu