Emre Taşdemir formasına kavuşuyor

Oynadığı futboldan çok yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen Emre Taşdemir tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Mustafa Er'den genç futbolcuya 'hazır ol' talimatı geldi.

Bursaspor formasına, yaşadığı sakatlıklardan dolayı uzak kalan Emre Taşdemir, yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Le Guen‘in gitmesi ve yerine Mustafa Er‘in gelmesiyle tekrar formasına kavuşmayı hedefleyen Emre‘ye, Mustafa Er‘den de ‘hazır ol’ talimatının geldiği öğrenildi.

Genç çalıştırıcının, Emre Taşdemir‘e, önümüzdeki maçlarda kısa da olsa süre vermesi bekleniyor.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ne çok bilmiş taraftarımız var ! elindeki yabancı çöplerden ise Türk ruhuyla savaşacak bir oyuncu emre inşallah başarılı olacaktır.

    92
    9
    1. @taksaskule yorumuna yanıt olarak

      EVET BENCE DE KOMPLE TAKIMI TÜRK YAPALIM KESİN ŞAMPİYON OLURUZ . HATTA DÜŞEN TAKIMLAR DA HEP GAVUR TAKIMLARI DİKKAT ETTİYSENİZ.

      9
      31
  2. Bu çocuk eski formuna kavuşursa aziz ı de keser . Önünde oynayan kembo yu da keser. Ulan bu çocuk da ne biçim sakatlandiysa.

    81
    6
  3. Emre’den hala medet umanlar varsa vah halimize. Emre girer son 10 dk. oynar ardından yine 2 ay idmanlara çıkmaz.

    16
    57
    1. @ÖDÖN yorumuna yanıt olarak

      Taraftarımız ne yazık ki gerçeklerden gözünü kapatarak kaçmaya çalışıyor. Eksilemek çözüm değil arkadaşlar. Emre’nin durumunu siz de çok iyi biliyorsunuz, o yüzden hayaller peşinde koşmayıp gerçekçi olalım. Bu çocukta bir problem olduğu apaçık ortada ve artık bize faydası olamayacak.

      8
      17
      1. @ÖDÖN yorumuna yanıt olarak

        “Emre’nin durumunu siz de çok iyi biliyorsunuz, … Bu çocukta bir problem olduğu apaçık ortada”

        Sn ÖDÖN bildiğiniz bir şey varsa paylaşın. Yok tahmin ise lütfen gençleri karalamayın. Onları kazanmaya çalışalım. Liglerimiz yabancı çöplüğünden geçilmiyor. En önemlisi senin ruhunu bilmiyor, anlamıyor ve anlamak istemiyorlar.
        Lanet olsun sınırsız yabancı kuralına!

        6
        11
        1. @Bursa Aşığı yorumuna yanıt olarak

          Eğer tek problemin yabancı kuralı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Çok değil bundan birkaç sene önce yabancı sınırlaması vardı da ne oldu? Türk futbolcular ne yazık ki kendilerini geliştirmek için çaba sarf etmiyorlar. Şu anda takımımızda belki bazı yabancılar kötü örnek ama diğer taraftan da örneğin Batalla, Jorquera, Shehu, Titi, Stancu gibi futbolcular gerçekten de takım için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bence problem yabancı kuralında değil, zihniyetlerde. Türk milli takımında yabancı kuralı yok ama görüyoruz milli takımın halini…

          9
          3
  4. o kadar hain düşünceliler var ki anlayamıyorum bu adam geleceği en parlak oyunculardan biri sakat olması bu çocuğun suçu mu Şenol Güneş zamanında belki de en çok beğendiğimiz oyunculardan biriydi bu kadar kolay vazgeçmek ne kadar yanlış bir davranış.Beğenin veya beğenmeyin zamanında maratondan çııık diye bağırdığımız Şener nasıl geliştirdi kendini ve milli takım forması giydi her ne olursa olsun sabretmekten yanayım.Elbette ki 90 dakika oynasın demiyorum ama şu gelinen durumda Emre Taşdemir’in şans almasına olumlu bakıyorum

    10
    4
  5. Umarım sakatlık problemini tamamen atlatmıştır, hırsı, azmi, çabukluğu ile geleceği olan bir futbolcu
    tabi önce önümüzdeki bu 6 haftalık periyotta takıma neler katabileceğini görmemiz gerekir,
    Gelecek sezon içinde maddi rahatlama için; AZİZ BEHİC iyi bir teklif gelirse satış onayı verilmeli,
    bu bölgede YUSUF, EMRE, ONUR bu oyuncular bence sol bek için ideal ve yeterlidir,
    ayrıca zaman zaman sol kanat da oynayabiliyorlar ama benim kanat anlayışım çok farklı olduğu için
    bence sol bek olarak faydalanabiliriz bu 3 isimden

    3
    3
  6. Onur atasayar a noldu? Ona da buyuk yetenek deniyordu bir de adem i izleyemedik henuz 8 numara da sıkıntımız varkenn

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu