Sezgin ızgaradan görkemli açılış

Bursaspor Kulübü Amatör branşlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Sezer Sezgin, Orhangazi-Bursa Karayolu üzerinde Sezgin Izgara'nın ikinci şubesini kalabalık bir davetli topluluğu ile törenle açıldı.

Sezer Sezgin’in açılışı yapılan mekanına AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve çok sayıda davetli katıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ‘Sezer kardeşimizin yeni iş yerine hayırlı olsuna geldik. Gerçekten mükemmel bir iş yeri açmış. Allah iş rastlığı versin’ dedi.

Sezer Sezgin de, ‘Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Yıllardır yiyecek sektöründe hizmet veriyoruz. 2. Şubemize herkesi bekliyoruz‘ diye konuştu. Sezgin Izgara okunan duaların ardından kesilen kurdeleyle açıldı.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Zaten böyle böyle bitti ya bu takım. Tekstilci adam gelir A takımı yönetir, yemek sektöründeki adam amatör takımları yönetir, futboldan anlayan bir Allah’ın kulu gelmez bu takımın başına.

    29
    7
    1. @Tornavida yorumuna yanıt olarak

      Sezer SEZGİN bu klübün başına gelmiş, en önemli değerlerden biridir. Maddi gücü olmadığı halde çok başarılı işlere imza atmıştır. Bir sonraki başkanın kesinlikle kendisiyle çalışması lazım. Ali AY’ı eleştireceğim diye Sezer SEZGİN’i harcamayın.

      5
      6
    2. @Tornavida yorumuna yanıt olarak

      Al iste ya adamlar dışardan is yapiyolar hemen bi bilmeden yorum sanane kardeşim sezer sezgin yönetim kurulundaki işini bilen kafası çalışan belki de tek adamdır

      7
      12
      1. @Asd yorumuna yanıt olarak

        bu adam içeride dışarıda uzun zamandır bursasporun peşinden giden taraftar gibi yönetici, yönetici olmadan önce bir iki deplasman maçında rastlamıştım.Bursaspor baskete de sanırım bakıyor..Adam taş mı yiyecek? İşini yapacak tabi ki.Eleştiriler kıskançlıktan..Adam bizlere göre zengin ve bizim yaşlarda çünkü..

        7
        6
  2. Hayırlı olsun , Sayın Sezgin Allah iş rastlığı versin,
    yönetimde olup da hem genç, hem işini doğru yapan, hem aktif nadir yöneticilerimizden,
    gelecek yıl da yönetime kim gelirse gelsin Sezer Beyi ekibine almalıdır,
    İstikrar abidesi olan Basketbol ve voleybol şubelerinde istikrar devam etmeli

    9
    11
  3. Kimse sölenmesinde sezer rahmetli başkanın listesinde vardı acında bir bakın şampiyonluk zamanından bu yana hep bursasporun için de laf etmeyin bilmeden

  4. Genç girişimci,genç yönetici,sermayesi var. İş kurmuş ekmek vermiş değer katmış ekonomiye hayırlı olsun ,helal olsun, millet parasını dövize,arsz yatırıp rant elde etmeye çalışırken 35 yaşındaki bu adam , risk alıp katma değer sağlıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu