Badu, İtalya’ya gitti

Bursaspor'da sakatlığı sebebiyle uzun süredir formasına hasret kalan Emmanuel Badu, İtalya'ya gitti.

Sözleşmesinde uzun süreli sakatlıklarda Udinese‘de tedavisine devam edilmesi yönünde madde bulunan Badu‘nun, ne zaman döneceği ise henüz açıklanmadı.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kubilay okuzu sakatlanir katarda tedavi gorur, baducuk italyaya gider, sow zaten sakat, sercan ve emreyi saymiyorum bile.. Takim hayir kurumuna dondu iyice. Sakatlanip tedavi olmak isteyen bize geliyor

    64
    8
  2. castroyu isteyen taraftarlara merak etmeyin daha iyisini aliyoruz dediler gele gele bu geldi. Castro olsa bu takim en az 4 5 puan yukardaydi.

    53
    7
    1. @seco yorumuna yanıt olarak

      Boş konuşma kardeşim badu geldiğinde burada olan haberleri oku o zaman, hemen suçlama transferi, olmadı dikiş tutmadı bu kadar basit

      20
      19
      1. @Lababam yorumuna yanıt olarak

        aynen dedigin gibi.
        tutsa idi veya aklini buraya verseydi ülkemize gelen en iyi orta sahalardan birisi idi. ama maalesef olmadi.

        1
        1
      2. @Lababam yorumuna yanıt olarak

        La ne nankör adamsınız adama basmisiniz eksi adam haklı herkes gülüyordu burda geldiğinde. Sonuca bakıp yorum yapıyor balikhafiza arkadaşlar geçmişi çabuk unutuyorlar. Şimdi derler biz o zamanda dedik bundan bisi olmaz die. He gülüm he spor yazarları da ondan dedi İtalya futbolundan tanıyoruz kaliteli adam die

        1
        1
      3. @Lababam yorumuna yanıt olarak

        sana katılıyorum ben de sevinmiştim iyi transfer kaliteli kumaş diye hatta ilk 2 3 maç çok da iyi oynadı lakin adam şimdi oynamıyor top nerede bu ordan kaçıyor resmen

        10
        4
  3. İyi yönde söylüyorum yanlış anlamayın..
    Gidişin olsun da Dönüşün olmasın inşallah..
    Agu ve Badu ikilisi

    16
    7
  4. BADU nun maliyeti ne kadardı.
    BORÇ sıkıntısından bunalan sayın başkan ve yönetimimize ricamdır.BADU bize kaç maç kazandırdı.Fayda-ve maliyetini iyi hesaplayın ve bu tarz işi ne siz ne bir başka yöneticimiz yapsın.ASGARİ ÜCRETLİ-EMEKLİ MAAAŞI VE K.ESNAF olupda kombine alan,maçlara gelen,kulüp ürünlerini alanlara yazık oluyor.
    Tabii para veren her taraftarın hakkı var.

    15
    4
  5. Ye iç gez eğlen dostum..İşte bunlar yüzünden soğuttun kendinden başkan senden iyisini bulana kadar sabır diyoruz fakat bu kulübün paralarını çöpe atma artık..

    11
    3
  6. Badu maaş artı kiralama bedeli artı maç başı prim filan 2 milyon € verildi ve bonservissiz Castroyu almadılar. Bu paraya 2 sene adam akıllı oynar kafa rahat olurdu Titi de olduğu gibi.

    6
    2
  7. Birileri baduyu elestiri yapilan butun yorumlara eksi isaret koymus.Burda bari yapmayin.Gercek bursasporlu olmayanlar burda bilr algi yaratmaya calisiyorlar.

    5
    2
  8. Ne sakatı kardeşim. Adam gidiyor işte. Zaten mukaveleye yazdırmış Şam Şeytanı. Bu kulübe bunun kadar kazık hiç girmedi. Aldığı ile verdiği süper orantısız. Oynar gibi yapıp, oynamayan bir ikiyüzlü. Bu işin içinde bir bit yeniği var ya. Hayırlısı.

    4
    2
  9. Susurluk dinlenme tesisine döndü resmen.Gelen dinlenmeye geliyo.Yetmiyo başka yerlere gidiyor.Allah bize sabir versin.Bu yoneticilere de akil fikir versin.

    4
    2
  10. Madem bu kadar rahat gidebiliyor kulübüne sözleşmesinden dolayı,
    adamın kulübü sözleşmeye böyle bir madde koydurup futbolcusuna sahip çıkmayı akıl ediyorsa,
    sen de sakatlığından dolayı oynamadığı her maç,
    için ücretinden 20 bin euro düşerim diye bir madde koydurmak aklına gelmez mi,
    neden gelsin ki bu kulübün parası çok ne de olsa,
    değil mi Sayın Başkan

    3
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu