Timsah Arena’da içmeye su yok!

S Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un bugünkü köşe yazısıdır.

Bir üyenin şikayeti…

Aylar, mevsimler, yıllar geçti, ama Timsah Arena‘yla ilgili şikayetler bir türlü bitmek bilmedi…
Aktarılanlara göre, bir süredir stat içinde yaşanan büfe sıkıntısı Kayserispor maçında en üst noktaya ulaşmış…
Tribüne gelen taraftarlar bırakın birkaç lokma bir şey yemeyi, içecek su bile bulamamış…
Elçiye zeval olmaz…
VIP tribünün kombine sahibi, camiada da tanınan bir genel kurul üyesinin şikayetini aynen aktarıyorum;
Dünyanın birçok ülkesinde maç izledim. Timsah Arena’da bu hafta şahit olduğum olay gibi bir durumla dünyanın hiçbir yerinde karşılaşmadım. İnsanlar tuttukları takımın maçını izlemek, takımına destek vermek için stada geliyor. Ancak statta bırakın bir şeyler yemeyi, içecek su bile yok. Ondan sonra çıkıp ‘Kombine bilet satılmıyor, localara ilgi yok’ diye veryansın ediliyor. Hangi çağda yaşıyoruz. Yöneticiler önce stadı kullanılabilir hale getirsin. Taraftara konfor sağlasın ki onlar da kombinesini de alsın, locasını da…

41 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Elfan yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor ve bursa profesyonelleşeceğine amatörleşiyör.
      Bir düşündüğünde yada gözünün önünden şöyle bir geçirdiğinde nekadarda amatör ve çıkar peşinde koşup bursa ve bursaspor sayesinde kimlik edinmeye çalışan insanlar tarafından yönetilerek bu hallere gelmemiz normal değil mi?

    2. @Elfan yorumuna yanıt olarak

      bize Rahmetli İbrahim Yazıcı gibi bir başkan lazım…..bu iş ali ay olmaz….size soruyorum ali ayı koruyanlara..ali ay dememiş miydi madde 1 / 2 veya 3 sene içinde borcumuzu sıfırlayacağız…. 2-stadımıza sponsor bulucaz 3-her zaman her yerde en büyük Bursa olacak… 4-Transferde başrol oynayacak. 5-Taraftar meclisi kuracak 6-Sportif Direktörlüğe Önder Özen getirilecek 6-Bursaspor bayrağını 3-4 sene içinde yine Boğaz Köprüsü’ne dikeceğiz…dememiş miydi ne oldu hiçbir gerçekleşmedi borcumuz daha çoğaldı , vizyonumuz düştü daha say say bitmez bu ali ay gitmezse sonumuz kötü

      18
      6
      1. @ORHANGAZİ yorumuna yanıt olarak

        Orhangazi nikli arkadaşa cevaben.
        Kardeşim nekadarda doğru söylemişsin

        Senin yazını beğenmeyenler acaba neden beğenmedi.
        Bizim taraftarda bi alem. yönetimde bursa ve bursasporda amatör ve çıkar için yönet

  1. Tamamen katılıyorum çıkışlarda stadı telefon ışığıyla terkediyoruz çıkışlara bi ampül takmaktan bile acizler stadın içi berbat durumda sözde yeni bursastora alışverişe gittim eşime çocuğuma kendime adam gibi ne çeşit ne beden bulamadım zoraki bi forma aldım 145 tl sonra Yok efendim ilgi Yok kardeşim önce bi aynada kendine bak neden satılmıyor diye ! alınmıyor diye bakma ! Takıma küfür ediyorlar bize küfür ediyorlar diye serzeniş var yönetimden niye küfür ediyorlar diye kendini sorgulasana ! yönetim iyi niyetli diyorlar bana sportif başarı lazım iyi bir patronsan işverensen dükkanına iyi bak müşteri herzaman haklıdır.!

    44
    3
  2. para yok diye aglayanların.Para kazanmak için hiç çabası yok.Sana her hafta 15bin kişi geliyor.Sen bu insanlardan para kazanmak varken sagda/ solda sokak aralarında yemek yemesine göz yumuyorsun.O insanlardan para kazanmayı düşünmüyorsun.15bin kişiden kişi başı 5tl kazansan az para yapmaz.Ama sen daha büyük paraların peşindesin bina yapacanya.Güvenlikle ilgili ne sıkıntı var anlamıyorum.Aç bahçe kapılarını stadın,stadın alt dükkanlarına açtır birçok aparatifci ve restauranlar hem taraftarın rezil olmasın hem sen para kazan.Stadlarda niye bize sponsor olan firmanın suları bulunmuyor anlamıyor.bize sponsor olmayan markaları satmasın büfeler ayrıca.bu sayede bize sponsor olan markalarıda desteklemiş oluruz.

    26
    1
    1. @timsah777 yorumuna yanıt olarak

      ayrıca bu hafta tuvaletteki pirizlerin kabloları çıkıştı ve pirizler kırıktı.Bunları birileri kontrol ediyormu acaba.Yoksa bir maçta birine elektrik çarpıp ölünce mi bakılacak.şunuda sormak lazım bu staddan sorumlu birisi varmı,bir ihtiyacımız bir sıkıntımız olduğunda ulaşacağımız.Benim bildiğim biri yok varsa yazıılsın.

      2
      3
  3. Yönetilmiyoruz .Örnek çok 3 ay önce parası peşin yatmış dergiler kargo sponsoru yok diye gönderilmiyor. Büfelerin kirası tahsil edilemediğinden kapatılıyor ve bursa nın en büyük marka değeri bursaspor prestij kaybediyor Ali Ay iyi insan ancak iyi bir yönetici değil.

    19
    3
  4. Icerdeki bufeleri bi gezin de rezilligi gorun. Ne kadar saglikli ne kadar hijyenik olmus 1.sinif olmus valla insan bisey almaya cekiniyor…

    16
    3
  5. İş bilmezler ordusu iş başında ne olacaktı ya, dünyanın en heyecan verici stadı bizimkisi suyu yok elektriği yok maç izlemek için 2 saat öncesinden arabayı park etmeye yer ara sonra 20 dk yol yürü boğazın patlayana kadar bağır bi bardak su yok ???

    15
    2
  6. Son günlerde takım ve yönetim üzerine oynanan oyunlara yönetime kızanlar hemen atlamış.Süha ve Orhan denen MİKSERLER yine işbaşında.DUYUM almış, kongre üyesi denen şahıs neden yönetime değil de koşa koşa

    GAZETECİ GEÇİNEN BU MİKSERLERE GİDERLER ACABA HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ ?

    Son sözüm de sana admin. ( yayınlarmısın bilemem ama ) .Bıkmadın mı bu haberleri yayımlayarak millete gaz vermekten.Takımın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde sırf haber uğruna ortalığı karıştırmak İÇİNE SİNİYOR MU. ?

    12
    2
  7. Erol döner reklamı galiba.burfaş hizmet verdi bu maçta. Düzen oturana kadar aksaklıklar olacak.fener maçında 500 bin ciro yapıp kulübe 1 kuruş vermeyeceklerse varsın içmesin kimse bir maç suyunu.

    11
    9
  8. bence stadı Acun a kiralasınlar bu şartlarda en iyisi survivor yapılır orda …su yok yiyecek yok elektrik yok…recep altepe sen anlamışsındır sen…

    7
    4
  9. Bu stadi yapan.mutahidi.bu stadin projesini cizen mimari.bu stadi yapmak icin bursalilarin parasini pic eden belediye baskanini alacan eline kamciyi arkadaki dereye yatiracan verecen kamciyi yermisin yemezmisin.

    6
    3
  10. Nerede bizim ATATÜRK stadımız. Çok bilmişler ne hikmetse yıktılar stadı. Bir yerlerine kına yaksınlar. Suyumuzda vardı köfte ekmeğimizde. En önemlisi neşemiz dostluğumz arkadaş lığımızda vardı. Ya şimdi neyimiz var. Stad yapmışlar He pöh pöh pöh.

    5
    6
  11. Bu stadyumda iyi olan tek şey var oda arasıra gelen 3 puan , tam anlamıyla rezalet bir stad. Birisi çıkıp şuraya bir stadyum yapın ama taraftarın gelmemesi için ne gerekiyorsa yapın dese anca bu kadar olur bize göre TİMSAH ARENA.onlara göre Büyük şehir belediye stadyumu gerçekte olan BÜYÜK ŞEHİR İŞKENCE STADTUMU…

    4
    3
  12. Rahmetli yazıcı ölmeseydi.Bursaspor stadın şartları böyleyken o statta oynamazdı.ve Atatürk Stadı tüm şartlar oluşana kadar yıkılmazdı.irahmetli müsaade etmezdi.Hayri Yazıcıda seçliseydi yine şu şartlarda stadı kabul etmezdi.

    4
    3
  13. Sizlere otopark açık, garibana açık değil, km lerce yürüyoruz araçlar arasında…wc ler maç arasında koca tribün için bir tane olur mu?bizde olur, tabi bu dertleri yazmazsınız siz, nerede bir kalın enseli onun derdini yazın… gidin az ötede oynayın kan emiciler…

    3
    1
  14. kocaman yazıyla yazmışlar büyük şehir belediyesi stadyumu diyerek hala timsah arena diyorlar bu şekilde kendinizi iyi mi hissettiriyor daha mustafa kemal atatürk kendi cebinden parasını verip yaptırdığı tarihi atatürk stadına sahip çıkamadık bursaspor sizce neden maç kazanamıyor evinde mi deplasmandami oynuyor belli değil tv den bile izlerken bursa gibi gelmiyor yapmacık etkisi olmayan gereksiz büyüklükte yer olarakta çok saçma bir yerde sırf rant uğruna yapılmış bir stadyum bursa bu sezon içerde kaybettiği maçları atatürk stadında oynasaydı en az yarısını kazanırdı

    3
    1
  15. Maraton alttayız. Tuvaletinden el yıkama yerine kadar eksikler sıkıntılar dolu Sabun bakarsın bir var bir yok.Allah rızası için birileri ilgilense ya.

    2
    2
  16. İşletmecilik ve idarecilik basit iş değil.Eğer öyle olsaydı dünyanın en yüksek cirolarını yapan firmalar CEO larına milyon milyon dolarları verirmiydi.
    Fakat bu aksaklıklar giderilmeyecek aksaklık değil.İnanın samimi ve işini bilen çalışkan bişri bunu 7 gün içinde nizam altına alır.BURSA ve BURSASPOR bu tabloyu haketmiyoır.
    Ülkede Cari fazlalık veren yegane şehir.ürettiğinden fazlasını satan,kendi kendine yeten şehire BU YAKIŞMIYOOOOOOOR.

    2
    1
  17. Suyu geçtim staddan çıkarken ışık bile Yok telefondan ışık tutuyoruz merdivenlere, güzel kardeşim bu stad Bursa’ya yapılan sayısız kazıklardan biridir kim ne derse desin , tüm bursayı adeta beton yığınına çevirip,bütün güzelliğini Yok eden şahsiyet belli,bu adam yargılanmadan hakkım haram zehir zıkkım olsun .

    2
    1
  18. Su yok yemek yok yol yok otopark yok sorumlu yok ama lafa geldimi ali bey car car konusuyo kardeşim 45 bin kişilik stadın yolu bumudurya 45 kişilik stadın sözde kapalı otoparkı varmış harbidende adı gibi kapalı yazık ya stadın önünden acemlere aracımızla 1 saatte gidebiliyoruz iş yapmakla bitmiyo hizmetide güzel olacak içi dışı harabe zemini harabe inşallah biran önce kurtuluruz sizin gibi amatörlerden

    1
    1
  19. Ya arkadaş bir bitmedi şu alınan duyumlar ve birilerinin söyledikleri. Bir kerede çık delikanlı gibi isimleri vererek haber yap. Somut adımlarla gel.

  20. Kantinin önüne demirden tek kişilik bölmeler yaparsın ki sırası gelen alışverişini yapar bölmeden çıkar çay alıyorm arkamda 20 kişi sıra yükleniyor sıra falan yok.birinin üstüne çay döküp kaynar suyla yakıcaz diye çay almıyorum. Wcde ki tek kapıyı söylemeye gerek yok zaten kapının yanındaki duvar boşken niye çıkış kapısı yapmaz bir insan akıl alır gibi değil

  21. 3 kez belediyeyi ve 1 kez de başbakanlığı aramama rağmen Güney Kale arkasındaki merdivenlere 2 lamba takılamadı. İnsanlar telefon ışıklarıyla aşağıya iniyorlar. 500 trilyona yapıldı ama 2 lamba takılamadı. Yazıklar olsun !

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu