Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor!

Ligin ikinci yarısında ez az puan toplayan takım Bursaspor oldu. Bu böyle gitmez. Düştü gözüyle bakılan Kardemir Karabükspor bile maç kazanırken, 4 haftadan sadece 1 puan çıkaran yeşil beyazlıların tehlikeli bölgeye girmemesi için acil önlemler gerekiyor.

Bursaspor‘un üzerinde kara bulutlar geziyor…

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi ligin ikinci yarısına yine kötü bir start veren yeşil beyazlılar’da son Akhisar mağlubiyetiyle moraller iyice bozuldu.

Camiada geçen sezon yaşanan tablonun bir benzerinin ortaya çıkma endişesi yaşanırken, pazar günü oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı büyük önem taşıyor.

4 haftası geride kalan ligin ikinci yarısının en kötü takımı ise Bursaspor oldu.

Yeşil beyazlılar bu süreçte hanesine sadece 1 puan yazdırdı ve 18.sırada yer aldı.

3 MAĞLUBİYET, 1 BERABERLİK

İlk olarak evinde Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir‘e 3-0’la boyun eğen Timsah, ardından deplasmanda Aytemiz Alanyaspor‘a 3-1 kaybetti.

20.haftada Büyükşehir Stadı‘nda ezeli rakibi Beşiktaş‘ı ağırlayan Paul Le Guen‘in öğrencileri uzatma bölümlerinde yediği golle galibiyetten olmuş ve sahayı 2-2’lik beraberlikle terketmişti.

Takımın o maçtaki görüntüsü camiaya umut verirken, son Akhisar maçındaki futbol yine herkesi yıktı.

YENİ BİR SAYFA AÇALIM

Bursaspor ikinci yarıda rakip fileleri 3 kez sarsarken, kalesinde 9 gol gördü.

Yeşil beyazlılar’dan sonra en az puan toplayan takım ise İrfan Buz‘un çalıştırdığı Osmanlıspor oldu.

Başkent temsilcisi 2 puan alırken, Alanyaspor, Göztepe ve ligin son sırasında yer alan Kardemir Karabükspor 3’er puan topladı.

İkinci yarının en başarılı takımı ise 10 puanla Beşiktaş oldu.

Tehlikeyi bölgeye girmemesi için maç kazanmak zorunda olan Bursaspor‘un Malatyaspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açması herkesin temennisi.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaslar yerel medyanin takimi karistiran haberlerine , bazi oyunculari şişiren bazilarini dişlayan haberlerine itibar etmeyin

    46
    10
    1. @Dikkat yorumuna yanıt olarak

      Arkadaslar gelecek senenin forvet transferi kabongo kassongo olsun misir ligi zamalekte oynuyor lutfen googledan aratip videosunu izleyin adam cok basarili daha23 yasinda

      1
      2
      1. @fatih16 yorumuna yanıt olarak

        Ne eksiliyonuz. Tabi duseriz. Gs,fb,goztepe deplasman , Trabzon,Sivas,Kayseri icerde ustumuzdeki takimlari yenemedigimize gore bu maclardan 1-2puan cikaririz. Dusme potasindaki osmanli, karabuk, Antalya,genclerle deplasmanda oynicaz. Bunlar bize Mac mi verirler kendi sahasinda.biz duseriz. Bana 15 puan nerden alcaz soyleyin.

        3
        4
  2. Üstümüzdeki en büyük karabulut bu site ve diğer basın yayın organları.Takimi düşürmek için ellerinden geleni yaban Bursa medyasını tebrik ederim.Bu şekilde yazıp çizmeye devam ettiğiniz sürece bu takım PTT takımlarını bile yenemez.Seneler evvel bir koçum vardı.Bize şunu öğretmişti.Savasmak ve kazanmak kafada başlar derdi.Sagolsun Bursa basını(bu site de dahil) takıma kalemleriyle sıkıp sıkıp duruyorlar.Bakalim sonunda küme dusurebilecekler mi Bursaspor ‘ u.Tabi olmayan yönetimi de unutmamak lazım.Umarim sezon sonu bu siteye,Bursa basınına ve olmayan yönetime inat bu ligde kalırız.

    27
    12
      1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

        Şimdi yazdığımı “Kardeşim doğruyu soylemeyelim mi takım sanki Barca gibi top oynuyorda biz yazmiyoruz” diye eleştirenler olacaktır.Demek istediğimi tekrardan burada da özetleyeyim.”Her doğru,her yerde söylenmez!”.Ben takım Real gibi demiyorum ama psikolojik anlamda sorunlarının olduğu bariz şekilde olan bir oyuncu topluluğunu daha da demoralize edecek bu tür yazıların yazılmasının kimseye bir faydası olmadığını hatta hepimize daha çok zarar verdiğini söylüyorum.

        8
        13
      1. @semih16 yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim birlik olmamız gerekiyor.Siz şakşaklayın biz demoralize edelim demekle olmaz bu iş.Biz de biliyoruz takımın durumunu.Demek.istedigim şu ligde kalana kadar takıma destek verelim kalınca gereği düşünülür.

  3. 3 sarı kırmızı takımdan ikinisini kesin yanmemiz lazım deplasman zor olacak ekong gomisi mümkün değil tutamaz o nedenle içeride kayseri ve Malatya maçlarını alıp 32 puana ulaşıp rahatlamamız lazım

    20
    7
  4. 4 hafta 9 gol. neden çünkü ertuğrul yok. Ertuğrulu oynatın artık. ertuğrul bursasporun yeni serdar azizidir. bunu anlayın artık. ve bir an önce tekrar 3 5 2 ye dönün. ekong kafa topuna çıkmaya tedirgin oluyor. sheuyu hiç beğenmedim. adam faul yapmaktan başka bir şey bildiği yok. akhisar maçında yaptığı faul. ve o faulde mustafa yumluyu marke edişi tam bir amatörce. agu en azından çalşıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. agu bastok önlerinde bataja olmalı. yusuf ve stancuda ilerde.

    11
    6
    1. @ff yorumuna yanıt olarak

      Bu adam futboldan anlıyor. Ertuğrul un oynadığı maçların hepsinde galibiyet almıştık . Savunmanın sağından fazla gedik vermemiştik . Şuan takımın yumuşak karnı, en zayıf tarafı savunmanın sağ kanadı . Rakipler de biliyor burada nasıl bir maden olduğunu . Ertuğrulda, Agu da gol atan , gol atma potansiyeli olan futbolcular .

      3
      3
  5. Maçları iyi takip eden biri sorunun ne olduğunu çözer.
    Bir Ertuğrul’un olmaması sonucu takım her maç yan ve duran toplardan gol yemesi . Bana göre Ekong tam bir facia
    2 hocanın savunma oyunu tercihi
    Hoca hücum oynamayı düşünse oyuncuların kafası bence daha rahat olacak. Bu kadro kesinlikle ilk 8 de cok rahat yer alacak güce sahip

    6
    4
  6. Geçen sene ile bu senenin alakası yok.Bu takım potansiyeli çok yüksek.Düşme gibi birşey sözkonusu bile olmaz.Karamsarlık yaratmaya gerek yok.Sadece ilk 5 hafta zorlu fikstürden almamız gereken puanları alamadık.Sonrasında orta üst sıralamalarda bitiririz. Aşağıda Karabük gitti.Diğer adaylar ise Antalya,Konya,Osmanlı,Alanya dörtlüsünden ikisi daha gider. Bizim yapmamız gereken önümüzdeki senenin planlamasını yapmak. Ancak Mayıstaki kongreden önce birşey yapmazlar. Kiralık oyuncuların durumu, Batalla gidecekse yeri nasıl doldurulacak.Bunlar konuşulmalı.

    3
    11
    1. @Hamzabey yorumuna yanıt olarak

      ya tam bir hamza hamzaoğlıu yorumu, siz ne izliyorsunuz ne içiyorsunuz kardeşim takım rakip kaleye gidemiyor neyden bahsediyorsunuz

      3
      3
  7. Aldığı kararlarla, camiayı yönetememesiyle, hatalarıyla son 20 dakika ligde kalan Bursaspor’un iyi niyetli başkanı Ali Ay’ın son şansı değil, ilk yarı methiyeler düzdüğümüz, tamamen kendisi dışında gerçekleşen olaylar ve amatörce yönetimler neticesinde motivasyon kaybedip form düşüklüğü yaşayan Le Guen’in son şansı. Aldanmaya ve kandırılmaya devam edin siz. Bravo taraftar, bravo yerel medya. Devam edin.

    3
    7
    1. @cüneyt alkış yorumuna yanıt olarak

      Bravo çok güzel bir tespit . Kimse halâ durumun farkında değil . Diyelim ki Le guen gönderildi . Bu yönetim daha kötüsünü bulup getirir . Mevcut yönetim ne camiayı yönlendirebiliyor ne de takımı yönetebiliyor . Düzlüğe çıkmak istiyorsak bu yönetimin biranönce gitmesi gerekiyor . Vasatın da altındalar . 2 yıldan beri bunu yazıyorum . Uyuyan devi uyandıracak bir yönetim şart .

      3
      3
  8. 36 yada 37 puan bu sene barem yani kalan maçlardan 9 puan gerekiyor. İnşallah bu haftadan sonra gereken 6 olur. Artık onuda kalan 8-9 haftada alsınlar bir zahmet.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu