Şaşırmayın!

EnBursa.com Spor Müdürü Barış Yalım'ın bugünkü köşe yazısıdır.

Bursaspor, Gençlerbirliği’ne elendi.

Tek sorumlusu Paul Le Guen. Kimse hık, mık demesin. İlk maçta sahaya çıkartılan kadro, futbolculara verilen görevler akıl almazlar olaylardı. Birilerine mesaj vereyim derken koskoca camianın hedefleriyle de oynanmaz.

Yönetime gelince, geç kalınıyor. Bunu her sene yazmaktan biz yorulduk. Her yönetim, para yok, ince eleyip sık dokuyacağız, nokta atışı yapacağız deyip deyip duruyor.

Takım kupadan elendikten sonra nokta atışı yapsak ne olur, yapmasak ne olur. Genç bir oyuncu bulup, gelecek için bir yatırım yapılacaksa o ayrı…

Yapılır mı?

Sanmıyorum.

Moussa Sow, yarım sezonluk getirildi.

Peki neden? Küme düşmemek için mi?

Moussa Sow, ligde bizi ilk 3’e mi sokacak?

Bursaspor’un tek hedefi olan kupa da elden basit hatalarla uçtu gitti.

Gelelim düne. Pablo Martin Batalla’nın doğum günüydü. Ben de dahil sosyal medyada mesaj yağdırıldı Arjantinliye.

Bursaspor taraftarı da sürpriz hazırlamış Pablo’ya. Teksas tarafında pasta hazırlanmış, organizasyon yapılmış ve takım ısınırken de haber verilmiş.

Batalla, pastayı üflemeye gitmedi. Tercümana sordum, “Umursamadı mı?” diye. O da, “Hayır. Alakası yok. Ama bu saatte de haber verilmez. 1 gün önceden ya da 1 saat önceden haber verilse Batalla giderdi. 10 dakika öncesinde haber veriliyor. O yüzden gitmedi” dedi.

Batalla, 30 saniyesini ayırıp taraftarın bu duygu yüklü sürprizine gitmedi.

Bence çok büyük ayıp etti.

Adı üstünde sürpriz. 1 gün veya 1 saat önceden haber vermeye gerek mi var?

İş şuna benziyor. Sizin doğum gününüz. Arkadaşlarınız size sürpriz yapıyor. Müsait değilim, daha evvel haber verseydiniz deyip, arkadaşlarınızı tabiri caizse postalıyorsunuz.

Dün yaşanan bu duruma çok üzüldüm açıkçası.

Ayrıca Bursaspor’un kaptanları Batalla ve Harun. Antalya kampında 18 yaşında Burak konuşuyor, iki kaptanımız konuşmak istemiyor!

Neden?

Kaptanlar neden konuşmaktan kaçar?

Göğsünü gere gere konuşacak olan futbolcular, susmak istiyor?

Valla ben nedenini anlayamadım, sordum, söyleyen de çıkmadı.

Başka bir konuya daha gelelim. Bursaspor Moussa Sow’la anlaşıyor. Yarım sezonluk 3 milyon 700 bin TL verdiğimiz bir futbolcuyu, arabada çekilmiş bir fotoğrafla sosyal medyadan duyuruyoruz, imza törenini taraftara açıp, 100 kişilik salonda düzenliyoruz. Bir tane Sow’la alakalı görsel dahi yok.

İş konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar, başlarını kuma gömüyor.

Şaşırmamak lazım.

A’dan Z’ye kulüpte çok ego sahibi insan görüyorum. Ibrahimovic’i bilirsiniz. Onun kadar egolu bir adam göremezsiniz. Egolu ama adam en azından işini yapıyor. Biz de iş yapan yok, ego sahibi çok.

Peki işini iyi yapan insanlar yok mu? Elbette var. Onlara da haksızlık yapmamak lazım.

69 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Green yorumuna yanıt olarak

      Bu yazıyı yazan şahısa diyorum diyelimki hoca hata yaptı ve elendik senin bu saçma sapan yazının amacı ne sen ne ayaksın…bu hocaya laf atan adamlara diyorum SIZE BU ADAMI YEDIRMIYCEZ…

      8
      1
    2. @Green yorumuna yanıt olarak

      geri zekali embesilin birinin eline kuantum kitabi verirsin veya aptalin birini interstellar filime goturursun …

      sendeki de ayni hesap. adam cok dogru yazmis.

      bir boka yaramayan iki zenci getirdiler orta alana. diger zencilerden ornek almalari lazim ken , saga sola geri top atarak ve ikili mucadeleye girmeyerek 90 dakika bitirdiler.

      bu 1 degil 2 degil …

      kime aldilar bu adamlari ? le guen mi istedi ? kim istedi ?

      ibrahim baskan adam getiriyordu, begenmiyordunuz … ertugrul icin aglayip bi tarafinizi yirtiyordunuz … gec kocum bu ayaklari.

      9
      31
    3. @Green yorumuna yanıt olarak

      Barış… senin art niyetli bir şey yazmayacağını biliyorum,
      Ama… bu yazı olmamış be olm.
      Sana yapılan eleştirileri bi oku , sonra yazdıklarını bir daha oku…

      25
      4
      1. @kod adı yasaklı yorumuna yanıt olarak

        kişilik olarak senin kadar tanımıyorum. sadece kale arkası foto muhabiri olarak biliyor, arada sırada yaptığı yorumlardan takip ediyorum.
        dediğiniz gibi ard niyetli değilse, o zaman futboldan pek anlamıyor demektir. bu da kendi açısında daha bir durum. sanki o statların ayazını boşuna yemiş.
        le guen, yönetim ve batalla ile ilgili söylediklerinin tümü yanlış. eleştireceğim derken yakmış-yıkmış…
        ne yani Trabzon elenmiş. şu dakikalarda başakşehir de eleniyor. futbolda bunlar var ve böyle olduğu için futbol dünyada bu kadar çok seviliyor.
        geçen sezon üzerinden tır geçmiş ve yeni yeni yapılanmakta olan bir takımı bir maçta yerle bir etmek ve dünyanın sonu imiş gibi göstermek hiç hoş değil…

        10
    4. @Green yorumuna yanıt olarak

      Admin sizin maksat taraftarın otobüse girip Batalla ya ,futbolcularımıza saldırılsın diye mi?? Ayıp ayıp yapamayın.. sayfanızı çoluk cukta okuyor…
      Böyle birlik olmaz …

      31
      1
    5. @Green yorumuna yanıt olarak

      Çok haklısın. Dün maçı izleyenler Le Guen in bütün imkanları kullandığını görür. Gençlerbirliği kötü bir takım mı? Kötüyse lig maçında niye kazanamadık? Yine kadro yetersizliğinden dolayı yenildik. Kimse Le Guen e laf söylemesin. Arkadaşın dediği gibi bomboş bi yazı …

      41
      11
    6. @Green yorumuna yanıt olarak

      Ulan taraftarı kışkırtmak icin elinizden gelini yapıyorsunuz Futbol bu olmadımı olmuyor günah keçisi aramayın adamı ayar etmeyin boş konuşup…..

      73
      12
      1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

        KALİTELİ AYAĞA İHTİYAÇ VARDI…STANCU SAKATLANDIĞI ZAMAN NE YAPARDIK…KAZMA SİNANLA , KUBİLAY MI OYNASIN YAPMA ALLAH AŞKINA

  1. Sırf yazı yazman için yazılmış bir yazı bursaspora zarar veren bu şekilde yazılardır biraz kaleminize mukayet olun taraftar bu şekil yazılardan bıktı ve niyetinizi cözdü

    68
    13
  2. ne çok şey biliyorsunuz. maşallah. bugün kulübe yönetici olun deseler. totonuz yemez. elinizi sürmezsiniz.

    41
    6
  3. lan öyle bi yazmış ki Batalla kendi isteğiyle gitmedi gibi adam haklı 10 dk önce haber verirsen nasıl gelsin birazdan maçı var adamın ona mı hazırlancak pastayla mı uğraşcak daha erken haber verilse hazılırğını ona göre yapardı

    38
    10
  4. İçi boş fitne fesat içerikli,saçma sapan bir yazı,Bursada en ucuz ve kolay olan futbol yorumculuğu ve yazarlığı

    33
    8
  5. Bu tür yazılar bursaspor a zarar verir.biz ne olursa olsun takımımizin arkasındayiz bursaskorlu değil bursasporluyuz.Bu saaten sonra destek mesajları paylaşmak yerine destek değil köstek oluyoruz geçen sene gibi olucaz yine böyle olursa

    24
    5
  6. Gayet güzel ve doğruları anlatan bir yazı. Bence iki kaptanın da konuşmaması paraların zamanında ödenmemesidir diye düşünüyorum. Başka bir açıklaması yok. Ya da yöneticilerden biri çıkıp saçma sapan şeyler söylemiştir futbolcularla yapılan toplantıda. Örnek vereyim başımdan geçen bir olayı ;
    15 yıl önce yabancı futbolculara çevirmenlik yaptığım yıllarda parasını alamayan yabancı futbolcular Vakıfköy’de toplantı istediler ve asbaşkan ile toplantı yaptık. Adam ne dedi biliyor musunuz? Para para diyeceklerine, her akşam Şey Pub’ta pahalı yemek yiyeceklerine bir gün de köfte ekmek yesinler aynen çevir dedi. Ben Bursasporlu olduğum için çevirmedim başka birşey söyedim futbolculara. Bunu diyen adam benim takımımda yöneticilik yapıyordu inanamadım. Aynı şey yaşanmış olabilir.

    18
    32
    1. @frente crocodile yorumuna yanıt olarak

      ülke futbolunda yönetici sorunu olduğu bir gerçek. ancak bunların sorumlusu skor endeksli medya ve bunların yönlendirdiği sabırsız taraftar profilidir.
      saha sonuçları hemen gelmezse ortalık bir anda yangın yerine dönüveriyor. daha doğrusu dönüştürülüyor. tabi ki, kimlerin ne gibi hesapları var onu bilemem.
      oysa futbolda kalıcı ve büyük başarılar için kurumsallaşma şart… kurumsal yapı içinse ZAMAN, DESTEK, İSTİKRAR…
      buna en iyi örnek başakşehir. adamlar taraftar ve medyalarının olmamasının adeta kaymağını yiyorlar.
      bursa özeline gelirsek, burada futbolun içinden gelen ve futbolu bilen yönetici adayları çok var ancak ortaya çıkmıyorlar. çünkü iki mağlubiyette taraftar ve medya arasında sandviç olacaklarını biliyor ve görüyorlar.
      taraftar ve medya ya rağmen başarı belki imkansız değil ama, ÇOK AMA ÇOK ZOR…

  7. Bırakın bu ayakları kardeşim biz şampiyon olalı 8 yıl olmuş geçen sene küme düşüyorduk direkten dnmüşüz adam moussa sow bizi ilk 3 e mi çıkaracak diyor gerisini de okumadım zaten çok boş bir yazı yok batallayla stancu neden tatile gitmiş bilmem ne lan kimse niye bu yedek takımın neden bu kadar zayıf olduğunu sorgulamıyor hepsi bize ali aydan ve hamzaoğlundan kalma değil mi senin 2 topçun tatile çıkınca takım bitiyorsa bunda sorumlu olan kişi hoca değil başkan ve eski teknik adamındır

    17
    1
  8. Bırakın kardeşim gidin Manchester city muhabiri olun istedikleriniz orada var biz rengine aşığızı laf olsun diye bağırıyor değiliz

    11
    4
  9. Hoca istifa etsin demiyorum ama eleştrimek gerekiyosa eleştiri yapılmalı. Geçen yıl 27 puan topladık ilk yarı bu sene daha iyi topçularla 25. İstatistiklere bakıyosun her alanda takım yerlerde. Hocanın takımdan bir beklentisi yok ortada bir taktik yok çünkü. Gol yemişiz 3 gol atmamız lazım kimse bunun farkında değil hala yarı sahamızda pres yapıyoruz gençlerin ataklarını savuşturmaya çalışıyoruz. Dünkü maç öyle 30 şut %70 topla oynamayla bitmedi arkadaşlar 8 şut çektik 8. Bazı yanlışlardan vazgeçilmeli. Bizden fazla puana sahip olan sivasın orta sahasında şamil göztepenin selçuk var bizi eleyen gençler ligde 17. sırada.

    10
    5
  10. Sn Barış Yalım bey yazınızı okurken çok güldüm. Size ve bu ara Takımımızı yerden yere vuran yerel medyamıza teşekkürler. Hele geçen sene son maçta ligde kalan camiamıza bu sene kupayı verdinizde onlar oynamadı ya. Siz hangi maçları seyrettiniz. Ligin son maci onları ezdikte kupadamı kotuyduk.

    9
    2
  11. Barış abi yanlış hedef. En son yükleneceğin iki kişiyi hedef tahtasına oturtmuşsun.
    Batalla Batalla oldu diye her “hadi” diyene “tamam” demek durumunda değil.
    Futbolcuların da insan olduğunu unutmayın

  12. Transfer diye kendimizi parçaladık. Şimdi kupadan elendik sow a gerek var mıydı falan diyoruz.

    Çok güzel olduğu kadar ilginç bir taraftara sahibiz gerçekten. Duyanda derki şampiyonlar ligi için bomba transferler yaptık gruptan çıkamadık falan. Tamam hedef kupa olabilir ama ligde dökülüyoruz forvet yok kanat yok. Kupadan elendik diye herşey bitti mi şimdi?

    Başkanı hepimiz eleştiriyoruz yanlışları vardır ama geçen yıla göre bence gelişmeler çok fazla. Biz taraftar olarak tüm görevlerimizi yerine getirelim herkes işini yapsın burdan sallamak çok kolay.

    8
    1
  13. Beyler tarafli gozluklerinizi cikartin oyle bakin olaya.. adam sonuna kadar hakli.. Harika bi yazi olmus! Eger bu dogrular uzerinde gidersek iyi yerlere gelmemiz olanakli olur obur turlusu hedefsiz sira takimi iste 🙂

    7
    9
  14. Vizyonsuzluk! Başakşehir i günahım kadar sevmem! Ama arda turan ı yeni bir ürün lansmanı gibi kurumsal bir şekilde sundular imza töreninde, bizimde artık timsah arenada arka planda ışıklı bilbordla takım elbise ile tanıtım yapmamız lazım, bizim başkan iyi hoşda amatörlük akıyor her yerinden!

    6
    4
  15. Ağzı olan konuşuyor birader son dakika top direğe değil de içeri girseydi Le Guen şöyle iyi böyle iyi diye atıp tutcaktınız.Kardeşim Genclerbirligini geçtik diyelim bu takımın kupayı alacak gücü var mı Allah aşkına.Boş muhabbetleri bırakın herkes işini yapsın

  16. Yazının başından sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar okudum haklı olduğun noktalar var ama bu yazı biraz daha taraftarla futbolcu veya teknik direktörün arasını açmaya yönelik olduğu bariz belli yapmayın kardeşim artık YETERRRRR geçen sene politikaları beğenmedik hamzayı gönderdilk onu gönder bunu gönder takım son dakika küme düşmekten kurtuldu içimiz acıdı yandı son maçta ikinci yarıya umutlu başlamışken karalama kampanyalarına son verin artık bursaspor faydam olsun derken DAHA ÇOK ZARAR VERİYOSUNUZ FARKINDA DEĞİLSİNİZ ? Gereksiz FUTBOL BİLGİ EGOnuzu bi kenara zamanı geldi .

  17. Adamları dövmeye kalkın ondan sonra pasta üfletin. Belki harun sineye çekti ki bence büyük. İr yarası var o olay sarsmıtır eminim onuda unutulacak biraey değil cünkü bir futbolcunun basına gelebilecek en büyük talihsizlik ama battala belliki unutamamış ve affetmiyor !!!

  18. Adam maca 10 dk kalmis isiniyor iceri girip forma giyecek son taktik verilecek gelmemesi normal oda üzulmustur ortami germeyiiin

  19. Surda yazilan yorumlara bakip guluyorum adam dogru yazmis eyvallah bizim icin efsane topcu ama egosu yuksek gitceksin kardesim oraya ben dun macta olsaydim kufur ederdim direk sen kimsin ya daha oncede bizzat tanik oldugum seyler var o yuzden yaziyorum bunu

    5
    15
  20. O kadar yorum ve köşe yazısı okudum ilk kez birşeyler yazmak istedim. Öncelikle bu sabırsızlık niye? 3 yıllık sözleşme yaptığın hocaya bir yıl daha dolmadan sabır gösterememek neden? Avrupa için en kısa yol avrupaydı hoca nasıl bu kadar kolay feda etti falan bırakın arkadaşım bunları. Geçen sene küme düşmekten dönmüşsün ne bekliyorsun bu sene şampiyon olmak mı? ya sonra?… Başakşehir şuan olduğu konuma bir senede mi geldi? Galibiyete 2 milyon tl verilen bir ligte top oynuyorsun kazan kazanabildiğin kadar maçı neden hedefin şampiyonluk kupa hedefin para kazanmak olsun. Bırak adam kupayı feda etsin bırak adam oyuncuları tatile göndersin. Bu adam ahmak mı bu adam Bursaya düşman mı geldi bu adamın amacı bursayı düşürmek mi bu adam kariyerinde başarısız olmak mı istiyor? Bırakın bunları arkadaşım biraz sabır gösterin.

    5
    1
  21. Hocayı kimse eleştiremez yok o olmasa yok bu olmasa. Hoca yapması ne gerekiyorsa yapmıştır. Kümede kalmak için oynadığımız maçları unuttunuz tek forvet oyun oynatanları forvet kim deniz yılmaz.Bursaspor iyi yönetiliyor kimse laf söyleyemez gereksiz köşe yazısı gereksiz eleştri yapanları unutmaz bursaspor çapınızı iyi bilin uzattığınız diliniz başınıza bela olur birgün…

    4
    8
  22. Son dakikada topumuz direkten dönmeyip gol olsa ve turu atlasaydık hocaya bu eleştiriler yapılırmıydı ya da SÜPER HOCA,MÜTHİŞ TAKTİSYEN vs.vs. dermiydik.
    Ülkede FUTBOL KULÜPLERİ BORÇ BATAĞINDA.TFF,TÜM KURULLARI İLE BATIK BANKER HALİNDE.Sadece batık bankerin ve avanelerinin karları,hakkı olmadan nemalanıp yolunu bulmaları sözkonusu şu an.
    SİYASETİN VE İŞDAMLARININ EGO su için değil,ÜLKE GENÇLERİNİN KABİLİYETLERİNİ GÖSTERDİĞİ,FUTBOLU TEMAŞA OLARAK GÖREN BİREYLERİN ZEVK ALDIĞI,HARCAMALARIN,ALTYAPIDAN ÜST YAPIYA KADAR CEREYAN EDEN FAALİYETLERİN HAKKANİYET İÇİNDE OLDUĞU BİR SİSTEM OLARAK FUTBOLU VE FUTBOLUN İDARESİNİ,İDAREDE GÖREV ALANLARINDA HAKKININ TESLİM EDİLİP YANLIŞINDA ÖLÜM,TEK BAŞARIDA MUZAFER KOMUTAN,EŞSİZ LİDER VS.VS olarak görülmediği zihniyet ve anlayışa ne zaman varırsak FUTBOLU FUTBOL olarak görür,mutluluğumuz darbe almaz.

    4
    2
  23. Kupa maçı sonunda yine köşe yazarları ve sayfalar isyan bayrağı çektiler. Eğer son dakikalarda o top direğe çarpmayıp gol girse takımı öve öve bitiremeyeceklerdi. Malesef son yıllarda takıma sahip çıkan bir taraftar profili yerine, mağlubiyette topçusundan bokçusuna kadar yerden yere vuran çirkef bir taraftar profili ortaya çıktı. Kısacası “SEN AĞLAT BİZ SEVERİZ SENİ” yerine “GALİBİYET VARSA BİZ VARIZ” zihniyeti tribünlerde boy göstermeye başladı.

    Her mağlubiyetten sonra yazmaktan cekinmedigimiz birşey var.
    “İŞİNİZE GELMİYORSA STADA DEĞİL SİNEMAYA GİDİN”
    (ALINTIDIR.)

    4
    2
  24. Çok biliyorsun Barış çok.
    Eleştirinin dozunu kaçırma istersen. Batalla’yı eleştirmeden önce, bi bak bakalım onun kadar Bursaspor lu musun diye?
    Başkan da hata yapmış olabilir , Le guen’de , Batalla’da, uzatmak Bursasporluya yakışmaz.
    Sonuna kadar destek olalım ki , BAŞARI GELSİN…
    İnanıyorum ki Başarı bu sene gelecek..

    4
    1
  25. Tabii ki hocanın takımın arkasındayız ancak bence yazının büyük kısmı doğru şeyler.Hoca bazen öyle şeyler yapıyor ki insanın aklı almıyor.Ha elinde yeterli kadro yok ancak sürpriz kararlar almaya da gerek yok bence.Transfere gelince evet geç kalınıyor ancak el kol bağlı hataların bir kısmı bu yönetim tarafından yapılmış olsa da hata sonuçta oldu bir kere ve bu süreci bir şekilde atlatmamız lazım.Bence şimdilik sow ve grozav hamleleri doğru şeyler bir de sağbek ve badunun yerine adam şart ha grozav oraya olur mu bilmiyorum tam.Sonuç olarak yönetimin de hocanın da hataları var evet ancak unutmayalım ki bizim de hatalarımız oluyor hatta ders çıkarmayıp bunları tekrarladığımız da oluyor.Yani belki bugün kupayı şampiyonluğu kaybediyoruz ancak seneye neler kazanacağımızı bilmiyoruz o yüzden hataları gösterelim evet ancak hemen insanlara sırt dönmeyelim küstürmeyelim biliyorum ki başkan da hoca da bu taraftarda bu kulüp için en doğrusunu yapmak istiyor bu yüzden biraz sabır önemli olan başarısızlığa sabır göstermek zaten.

    3
    5
  26. Takima destek olunmasi gereken su günlerde boyle yazi yazilmaz senin egolu dediğin ayip etti dediğin adam Türkiye de bursaspordan başka takimda oynamam deyip nice büyük teklifleri elinin tersi ile itmiş adam kalkmis ego diyorsun sen ve senin gibi kişiler yüzünden kulüp bu halde galeyana getirmek mi amaciniz yönetimi begenmiyorsan bul parasi olan yönetim cikar listeni o halde car car bos yere konuşma yazarligin bile adabi vardır saygi si vardır da sizde nerde o adab saygi

  27. Hocayı çok sevdim vizyonlu akıllı bir adam ama bu yanlış yapmıcağı anlamına gelmez.çoğu arkadaşın dediği gibi Turu ilk maçta yedek çıkarak zaten verdik.kofi Bursa’da saatçi bile olamaz bırakın futbolculuğu.ligde ilk 5 zaten belli kupaya önem verilmeliydi.artık bizim için sezon sonuna kadar her maç formalite gibi birşey malasef

    2
    1
  28. Helal olsun kardeşim iyi yazı yazmışsın 800.000 € para verilecek Ve toplam çıkaracağım maç sayısı üçü geçmez adam petrol var öyle gibi genç oyuncular nerede gençlere yatırım yapmadan sürece kas anda ne para kalır Ve toplam çıkaracağı maç sayısı üçü geçmez adam petrol var öyle gibi genç oyuncular nerede gençlere yatırım yapmadığı sürece kalsan da ne para kalır ne de pul yazıklar olsun size

    2
    1
  29. Medyada , türibünde öz Bursasporlulara ne kadar ihtiyacımız olduğunu gösteren bir yazı.
    Bende derim ki sen adamı döveceksin o adam hala bu formayı giyecek gelecek bir de laf edeceksin ayıp günah.
    Medyacılık oynayacaksanız hesap soracaksınız önce bizim bir senemizi heba eden otobüs baskıncısı hainleri yaz , onlara kafa tut.
    Deniz yılmaz gibiler bu takımın kanını emerken söyle o hain abilerine o işleri halletsinler. Ama tek sıkıntı öz Bursasporlulukta……..

  30. Fotoğraf çekmek başka ,köşe yazısı başka bir şey kardeşim. Sen nasıl haddin olmadan bu yazıyı yazabiliyorsan , kulüpte de aynen bu şekilde işler oluyor ! Diyelim ki haklısın hoca yanlış yaptı ( bence de yanlış yaptı) neden insanları kışkırtıyorsun ! Barış Yalım kardeşim sen deklanjöre bas yeter

    2
    2
  31. Doğru eleştirilmiş nokta yazıdır ama bizim taraftar eleştiri yapmayıp oyuncuya ve yönetime gaz verir başımıza çıkartırsa olacağı bu egoist oyuncular onları aferim olum aferim yönetim sabredin diye diye ne hallere geldik baştan yönetime tepkiyi gösterseydik şimdi kupada hedef ilk 5 te bu kadar uzak olmazdık.

    1
    2
  32. Admin dost musun düşman mı yayınlamayın şu yazıları kenetleneceğimiz yolda insanları fikir ayrıcalığına sokuyor.

  33. şu ikinci yarı başlasın boş yazı mı dolu yazımı ortalık toz duman kaplasın da aydınlandığı an herkez görecek at sırtında mıyız merekep sırtında mıyız önemli olan sıkıntıya düşmemek ama cok ta iyi oyun kuramıyoruz diri takımlara karşı tedbir aldığı da yok

  34. Adam ne yazdıysa noktasına varana kadar doğru sen kimsin gelmıyosun seni böyle seven taraftara terbıyesızlık nasıl yapıosun artı o şişirdiginiz gibi deil Yani dün macta yine dökülüyordu

    1
    4
  35. Rahmetli yazicidan sonra Baskan bupamadigimiz gibi Adam da bulamadik..,takim ulke gibi ayaklar tarafindan yonetiliyor..ve her sey kokuyor..

  36. Remzi cinoğlunumu hazırlıyorsunuz bırakın bu ayak oyunlarını birlik olalım başkanımızın hocamızın takımımızın arkasında duralım sabredelim başarı gelsin başarı istikrarla olur günü kurtarmak için ne hareket etmeyelim

  37. Tek yaptığımız ya başkana ya hocaya yada futbolcuya laf söylemek. Takımda sponsor yok takıma para veren destek olan yok diye her başkan ağladı. Hangimiz birşey yaptık? Hangimiz bu şehrin önde gelen firmalarına tepki gösterdik? Hangimiz bize sponsor olmayan Bursa firmalarını maçlarda rezil edip baskı yaptık? Bursaspora Bursastore için mağaza veremeyen AVM ye gitmeyi bıraktık? Sen , ben kardeşim çok sevdiğin kulubün başına getirdiğin bu başkan para yok diye ağlarken “adam haklıya bursada ki bu kadar firma ne iş yapar hadi bunları boykot edelim bakalım nasıl sponsor olmuyorlar” dedin veya dedik. Bu takımın var olmasının sebebi sensin, bu takımın kişiden götürdüklerine rağmen karşılıksız verenlerdir, peki hal böyleyken neden yanında değilsin?

    1. @Dbenguen yorumuna yanıt olarak

      Ne boykotundan bahsediyon ne store diyorsun şampiyon olurken de sponsor mu vardi store gene aynı mallar vardı basarilar geldikçe takım kendini duyurmaya başlayınca reklamlar gelmeye başladı başka takımı tutanlar maçlara gelip desteklemeye beğenilmesede storeden formalar alındı. Bu işlerde sen reklam olucaksın ki reklamlar gelsin. Hiç yapamıyon tanıtmayı bursaspor tvde adam gibi revizyona git reklam ajansları ve şirketlerle duyur takım için o zaman sponsorun dikkatini çekersin.

  38. Hadi gençleri eledin beşiktaş cimbomu nasıl yencen bu kadro ile bırakın kendinizi kandırmayı ya ben bıktım artık yemin ediyorum neden biz iyi yönetilmiyoruz neden gelen para yiyor nasıl milletimiz var bizim ya Elin gevuru dersin adamlarda disiplin var biz hemen yenildik hoca gitsin şöyle taktik o orda iyi bu burda yav kardeşim çok biliyorsan sen geç yap bakalım teknik direktör lük. Herşeyden soğutuyorsunuz. Böyle taraftar mı olur

  39. hoca bu sehre gelırken sıradan bır takım dıye gelmıs anlasılan ucuzlerde bır hocanın boyle bırsey yapma sansı varmıdır tabıykı yoktur

  40. Ne Kadar koyun olduk, eleştirmekte yasak oldu. Ne yazsaydı elendik ama guruluyuzmu. Hataları eksikleri yazacaklarda taraftrada fark etsin bilsin. 5,6 yıl oldu her sezon öncesi nokta atışı ince eleyip sık döşünüyoruz gibi kelimeler söyleniyor ama bizim koyun tarftar ağzını açıp bir pretosto b ile yapmıyor. Bunları yazan gazetelerede kızıyor. Meeee meee

  41. Yanlış insana doğru cümleler kurmak, kelimelere hakarettir. Bursa, bu gibi kalemsorkalemsorler yüzünden çekiyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu