Astana’dan Bursaspor’a Twumasi şoku!

Bursaspor'un transfer listesindeki öncelikli isimlerden olan Patrick Twumasi konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Ganalı oyuncunun transferi için geçtiğimiz sezon  yoğun uğraşlar veren Bursaspor Transfer Komitesi bu kez devre arasında golcü oyuncuyu takıma katmak için büyük çaba sarf ediyor.

Kazakistan temsilcisinin istediği 2 milyon Euro’da indirim yapmasını bekleyen ve yeşil-beyazlı takımın teklif ettiği rakamı yukarıya çeken Başkan Ali Ay gelen haberle şaşkına döndü.

Kazak Takımı Astana bu kez de Patrick Twumasi için istenen fiyatı 3 milyon Euro’ya çıkarttığını Başkan Ali Ay’a bildirdi. Bu gelişme karşısında büyük şok yaşayan Ali Ay’ın birkaç gün daha bu transfer için uğraşacağı ancak Astana‘nın katı tavrının devam etmesi durumunda Twumasi transferinden vazgeçeceği öğrenildi.

40 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Maraton üst yorumuna yanıt olarak

      Ne kadar da doğru söylemiş arkadaşımız..
      Fakat şunu unutmuş maksat transfer yapmak değil olmayacak topçuları yani alamayacağımız futbolcuları gündeme getirerek taraftarı oyalamak..
      Yavvv dünyada futbolcu mu bitti hep aynı futbolcularla uğraşıyoruz.
      Bari YALAN haberleri DOĞRU yapın…
      SAYGILARIMLA

      14
      1
    2. @Maraton üst yorumuna yanıt olarak

      En sonunda olacağı belli.Bu 3 oyuncu alacağız lafı 2 oyuncuya düşecek ve taraftar olarak ne kadar istemesekte bize Volkan Şen’e mecbur bırakacaklar.Taraftarda ne kadar istemesede oyuncu alamayacağımıza Volkan olsun bare demeye başlayacak sonra bi grup gelsin bi grup gelmesin diyecek ama o gelecek.Gelince de iç saha maçlarına çıkartmayacaklar Volkan da deplasman maçlarında iyi oynayacak.Taraftar acaba mı derken Le guen diyecek ben oyuncunun arkasindayim bizim yufka yürekli taraftarda yine bağırına basacak.Demedi demeyin

      15
      3
  1. Çok dillenmişti olmayacağını anladık zaten.2 m euro talep ettiklerinde bizde 750 vererek karşı tarafı şaşkınlık içerisinde bırakmışızdır.Son haftalar takımın düşüşünden dolayı profesyonel bi yönetim hemen transferleri kararlaştırırdı.Biz alıştık ilk söylenen ismin alternatifinin alternatifinin alınmasına.Poko yu bitirin bari kampa kadar.Göztepeye kaptıracağız gibime geliyor.

    76
    4
  2. Twumasi yazin alinmaliydi fiyati çok yükseldi artik çok geç. Yusuf erdoğana talim edecek şampiyon hocaya aciyorum

    57
    9
  3. kardeşim transfermi bekliyorsunuz boşuna beklemeyin açın başkanın röportajını dinleyin.boşuna umutlanmayın.mayısa kadar böyle.he bide ali ay ın tabanca gibi takımından mutlu olan varsa bi 3 sene daha bekleriz

    34
    12
    1. @pmb yorumuna yanıt olarak

      ali ay bıktırdın artık gerçekten futbol sevgimizi bitirdin.lütfen bırak git torunlarınla oyna.iyi insansın şüphem yok.ne kendine ne bize ızdırap olma beceremiyorsun.

      8
      1
  4. Bu iş fazla dillen meden tek fiyat (1,5 milyon ) verilip hemen geri çekilecektik. 750 verir dalga geçer gibi davranıp sonra fiyatı yükseltirsen adamlarda bu şekilde sen le kafa bulur. sen de teklifi verdikten sonra diretecek tin daha yukarıda çıkmayacak tın olursa olur olmazsa olmaz

    15
    1
  5. Olay tv finalde böyle birşeyden bahsedilmedi, yeni bir şey yok..Yalan olmadığını sayalım, satmak istemeyen yüksek fiyat çeker.Astana uefada devam ediyor,bu turda gümlerler ama adamlar en iyi oyuncularını neden satsın.Biz Aziz için 4 milyon artı rodellaga diyoruz. Astana 3 milyon diyorsa gözleri tokmuş demektir.

    13
    2
  6. Başladık yine aynı haberlere.Transfer sezonunun sonuna kadar taraftar 1-2 oyuncu ismiyle oyalanır.Sonra bu oyuncuları başka kulüpler bizim teklif ettiğimizden daha ucuza transfer eder.Transferin son günlerinde yeni yükler kulübün sırtına yüklenip taraftarın ağzı kapatılır.Sezon sonu korkulu rüyalar görülüp sezon sonu da akıllandık, ders çıkardık açıklamaları yapılır.Sonra bu yönetim gider yerine yine birilerinin dikte ettiği adamlar seçilir.Sonra aynı süreç yeniden başlar.Sonuç taraftara yine hüsran…
    Ne diyelim inşallah bu kez yanılan ben olurum.

    13
    1
  7. 2 milyon istediklerinde adamlarla dalga geçer gibi 750 bin teklif edersen onlarda senle dalga geçerek 3 milyon derler tabi onlar 2 milyon dediğinde sen 1.5 milyon basıp alacaktın ama nerde o vizyon ? Bu saatten sonra hayatta vermezler bu adamı..

    12
  8. 750 binken pazarlık pazarlık tabiki alama ! Sonra 1.5 milyon olsun,yine pazarlık pazarlık,tabiki yine alama ! 2 milyon olunca yine pazarlık pazarlık tabiki yine alama ! 3 milyon olunca ne farkedecekki ? Yine bizimkiler gidecek pazarlık edecek alamıyacak ! Bizimkiler PAZARLIK MANYAĞI ! Rakam kaç olursa olsun farketmez,önemli olan pazarlık yapmak,o topçunun değerini yükseltmek,amme hizmeti kısacası !!!!!

    9
    1
  9. Yok yok 2018 de gülmekten yana sıkıntı duymıcaz belli oldu..
    Ulan biz kimiz de bu transferi gerçekleştiricez..
    İnsanları da ümit bağlamatayın GÜNAH.

    7
    2
  10. twumasi bizi uçurur ama para işte 🙁 , Robinho boşa çıktı bonservisssiz , maaşı anlaşılırsa bence alınmalı 33 yaşında ama uçurur bizi , 29 yaşında bırezilyalı Aloísio var oda santrafor oda boşta bizde cok fena iş yaparlar

    7
    2
  11. Yönetimin tutumundan kaynaklanıyor adam baştan 2 istiyorsa 1.5 a biterdi 100 bin 50 bin pazarlık yaparsan biz daha çok bekleriz vericek adamlarıda kızdırdiniz en sonunda

    3
    2
  12. Sen sezon başında 1.5 milyona el sıkiş ama taksit yapmıyolar diye alma,, devre arasında adamların en iyi adamına 750 bin teklif et!
    Harbiden bizim başkan çok uyanık.
    Sanki Astana nin Deniz Yılmaz ini istiyor!!!! O yüzden fiyat kırıyor.

    1
    1
  13. 2 milyon istenen adama 750 bin rakamını kim neye göre verdi anlamış degilim.Bu paralara olmayacağı yazın belli olan yazın daha fazla verdiğiniz paraya alamadığınız adama hangi mantıkla bu para teklif edilir anlamış degilim.
    Astana bu vakitten sonra 2m.€ vermediğimız sürece Bu adamı vermez neyse ya amatör ce yürütülen profesyonel kulubuz.

    1
    1
  14. Bizim nasıl bir yönetimimiz var ya o toplantı ne konusuluyosa 2 gün sonra kose yazar gazete de internette yazıyor arkadaş. Adamın piyasası nı gündeme getirerek biz bu fiyatta getirdik. Umarım yönetimin 2. bir planı vardır. Bence devre arazı transfer daha riskli fazla da ümitlenmiyelim.

  15. bence 2 milyon bile cok gidin Balkan , iskandinav , eski dogu blok ülkelerinde 400-500 bin euroya hem ülkelerinin milli takimlarinda oynayan Hemde geldikeri ülkelerin milli takimlarinda oynayan afrikali olsun güney amerikali olsun ne futbolcular var hem genc hem basariya hem paraya aclar.

  16. Çağlar Rusya ile ilişkilerin düzelmesinde önemli rol üstlenmişti. Kazakistanlı yöneticilerle neden görüşmüyor ki …

  17. Sevgili yönetici ler taraftar arkadaş lar hangi futbolcu iyi hangi futbol cu boşta çok iyi biliyorda sizler niye bilmiyorsunuz. İkide bir tutturmuşunuz para yok çok pahalı futbolcu gibi kelimeler.Göztepe ye helal olsun. Adamlar 2 ligden geldi ler bizim üstümüzdeler. Neyse biz ikinci lige düşelim o zaman bizde çok para olur Messi yi bile alırız. İkinci ligde şampiyon olursak başkan ali ay ın heykelini dikeriz güzel bir yere.

  18. HER TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİMİZ FUTBOLCUYA KULUBÜ BİZE CAZ YAPMAK ZORUNDA MI ?
    YOKSA BİZİM ALIM GÜCÜMÜZ OLMADIĞI İÇİN BİZE ÖYLE Mİ LANSE EDİLİYOR ?

  19. Léo Dubois- Nantes’de oynuyor 23 yaşında sağbek geçen sene 8 asisti var bu sene ilk yarı 1. gol 4 asist yapmış. Sene sonu sözleşmesi bitiyor. Güzel potansiyel yaşı da genç büyük kazanç sağlar.

  20. ya ne şoku beya birkaç gün sonra türkiyeden başka bir kulübün 500 veya 750 bine aldığını duyarsanız şaşırmayın

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu