Bursaspor’dan Moussa Sow açıklaması

Bursaspor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Hasan Parlakay transfer gündemlerinde yer alan Moussa Sow hakkında Bursa.com'a konuştu.

Al Ahli takımında forma giyen Moussa Sow’un menajeri ile görüşüldüğünü belirten Hasan Parlakay uygun şartların oluşması halinde transfere yön verebileceklerini belirtti.

Sow’un şu anki şartlarda aldığı ücreti Bursaspor olarak karşılamalarının mümkün olmadığını belirten Parlakay “Biz menajeri ile oyuncunun isteklerini konuştuk. Hangi şartlarda takımımızda forma giyebileceği konusunda değerlendirmede bulunduk. Ancak bu görüşme aşamasında bir rakam önermedik. Kendisi Dünya Kupası’nda Senegal formasını giymek istiyor. Bunun için de iyi bir ligde, iyi bir takımda oynamayı arzuluyor. Kulüp olarak biz şartlarımızı sunduk. Artık bundan sonrası Moussa Sow’un kararına bağlı” dedi.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Genç genç genç diyoruz da gençlere sabrımız yok. Sow kaliteli bir forvet, yani Eto’o, Love gibilerini gördükten sonra neden olmasın diyorum. Sadece eskiden üç büyütülmüşlerden birisinde oynaması rahatsız ediyor, ama yabancı olduğu için pek buna bakacağını sanmıyorum, futbolunu oynar bizi mest eder.

    124
    5
    1. @Uskuplu yorumuna yanıt olarak

      Hem ‘sakız’ hemde ‘kanat’ diyen arkadaşlara:

      1. Moussa Sow kanata bile iş yaptıracak adamdır.
      2. Dünya kupasında oynama isteğinden dolayı transfer olma isteği bence çok gerçekçi bir mesele. Yönetim alabilir mi o ayrı bir mesele. Dünya kupasında atacağı en az 5 gol ve takımının çeyrek veya yarı finale çıkması bu yaşına rağmen bize para kazandıracak olması anlamına geliyor. İnanın!

      43
      3
    2. @Uskuplu yorumuna yanıt olarak

      Önce Musa Sow ‘a top getirecek kanatları bulsak.Bu takıma Lukaku yu getirsen ne olur top la buluşturamadıktan sonra.

      48
      4
      1. @timsah1964 yorumuna yanıt olarak

        musa sow bir transfer sakızıdır. Sezon başında da çilek Gyan ve Song diye taraftarın ağzına sakız vermişlerdi.Bu dönemki sakız Musa Sow.. Dikkatinizi çektiyse hep bahane aynı, dünya kupasında oynamak istiyormuş da, oynayacağı takıma transfer olmak istiyormuş da..Bu adamlar transferin son gününe hazırlarlar transferleri, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçları baklavasına oynanıyor ya önemi yok..

        13
        7
    3. @Uskuplu yorumuna yanıt olarak

      Kaldı ki Ülkemizde oynadığı dönemde, rakip takım taraftarlarınında saygısını kazanmış bir isimdir. Bence makul ve mantıklıdır gelmesi, inşallah bizim içinde kendisi içinde hayırlısı olur

      52
      1
  2. Şu adamı keşke almasak. İlla da alacaksak da 700-800’ün üstünü vermesek. Kardeşim Bizim 32 yaşında adama o paraları verme şansımız yok. Hep sölüyorum yine söylüyorum bizim satabilecek santrafor bulmamız lazım. 32 yaşında adam dünya kupasına gitmeyi bırak dünya kupasını kazansa ne olur değeri mi artar? Genç alalım borç borç diyorsak oyuncu satmadan borç bitmez. Bunu anlayalım artık.

    28
    58
      1. @Cumhur yorumuna yanıt olarak

        Pektemek kağıt demek topa kafayı vurdu ve kaş yarıldı topa uctu ve kafa yarıldı ne oldu 5 hafta yok kağıt adam hadiyin ordan yaa sow on numara adam gerisi boş

        14
        1
    1. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

      Bence doğru bu adam oynamadan para da almaz sözleşmede sıkıntı çıkarmaz ama bizim istediğimiz adam mı ondan emin değilim Fenerbahçede topu ön bölgede tutmakta sıkıntı yaşıyorken çare olamamıştı ekstra golleri çok var ama topun önde üstüne basabilir mi orası sıkıntı kemboya benzetiyorum ikisinin birden oynamasını takım kaldırmayabilir

    2. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim iyi güzelde hangi parayla kaliteli topçu alcanda satcan satabilecek topçu alman için kaliteli oyuncu alman lazım bunun içinde para lazım başkanın dediği gibi para yok dolayısıyla kaliteli oyuncu alıp satma şansın yok hem para vermicen hem kaliteli olcak hayaller güzel ama gerçekler ortada

      9
      1
    3. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

      Ya ne genci arkadaş insanı çileden çıkarmayın hâlâ genç diyorlar gördük gençleri, Musa sow genç olan Kubilayı 10 a böler!! ligin ikinci yarısında en az 8 gol atar bi çok maçıda kurtarır.

      24
      1
  3. Bu yönetim devre arası sanmiyorum transfer yapacaklarını tek derdimiz sadece çöpleri göndermek. Yani boşa hayale kapılmayalım arkadaş

    23
    1
    1. @Kadir yorumuna yanıt olarak

      Haklısınız bencede. Çöpler gönderilse az olan parada elde kalır. Onların oynayacağı oyunu u21 deki genç kardeşlerimizde oynar. Belkide daha iyisini oynar. Yeni enesler bile çıkabilir bu onlar için bir şans olabilir.

      13
      1
  4. Bence eldeki şartlarla iyi oyuncu almak çok zor devre arsında çıtayı yüksek tutmayın derim hayal kırıklığına uğramazsınız

    11
  5. Ya arkadaş be pektemeği yaa çok biliyonuz adam kağıt gibi her maç kafası gözü yarılıyor ondan sonra 3 hafta 5 hafta yok ne kaldı şimdikilerden farkı amma çok biliyonıx yaa düşünerek yazın şu yazıları biler kafadan öle iki maç ixlemeyle yazmayın

  6. Pektemek ismi nerden çıktı ısrarla bir kaç arkadaş her haberin altına pektemek alınsın yazıyor. Milletin aklıyla alay ediyorlar.

  7. İnşallah olmaz diyorum.bizim dikine adam eksilten hızlı çabuk atletik futbolculara ihtiyacımız var.elimizde patlar. Buraya yazıyorum.tersi olursa ben buradayım. Al gülüm ver gülümle çok koşmakla olmuyo bu işler.

    1
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu