John “Kalacak mıyım bilmiyorum”

Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan isimlerin başında gelen ve kupada da görev aldığı karşılaşmalarda vasat bir görüntü sergileyen Joshua John, takımda kalıp kalmayacağı sorularına kaçak yanıtlar verdi.

John, ‘Ben sadece çalışmalarıma, oynayacağım maçlara odaklıyım. Bunları konuşmak için erken. Neyin ne olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz‘ diye konuştu. Kupadaki Adanaspor ve cumartesi günkü Trabzonspor maçı için de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

TRABZON ZOR RAKİP

Adanaspor karşısında turu geçtiğimiz için mutluyuz. Güzel bir karşılaşma oldu. Diğer arkadaşlarımıza göre daha az süre alan arkadaşlarımız vardı. Onlar da iyiydi. Kazandığımız için mutluyuz, Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Biz zor bir maç bekliyor. Ama ligde oynanan her maç zor. Puan ya da puanlar almak zorundayız. Çünkü Fenerbahçe‘ye kaybettik. Bu maçın önemi daha da arttı.’

Kaynak
Olay

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. sen ve senin gibi hiç bir şey yapmayıp ,kenardan para kazanan ne kadar boş beleşçi varsa , hepiniz teker teker defolup gideceksiniz…

    37
    4
      1. @Bursalı15 yorumuna yanıt olarak

        Tuncay Şanlı önermiş falan deniliyordu. Hatta o dönemlerde; takıma futbolcuyken ne katmış ki, antrenörken ne katacak şeklinde yorumlar vardı. Ne kadar doğru olduğunu şimdilerde farkediyoruz.

    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      cevaba bakar mısınız? Oynayacağım maçlara odaklıyım..Ben hiç odaklandığını da görmedim şimdiye kadar. Adamlar danimarkaya gidip en kötü kanadı bulup getirdiler.Sonra bu john u bulan hırbo diyor ki, emre mor u da getirecektim, kulüp ilgilenmedi..La oğlum oğuzhan aynaoğlunu getirdin ya…Gördük getirdiklerini..

      17
      2
  2. Bursaspor taraftarının artık takıma hiçbir şey veremeyen oyunculara para ödemeye tahammülü kalmadı. Gerekirse yedeklerimiz U21 takımından olsun ama oynamayan bütün futbolcular gönderilsin…

    6
    1
  3. Aman john’um sakın gitme gidersen kombinemi yakarım ? =)… Hem başka nerde bulacan böle çiftliği ekmek elden su gölden gecikmelide olsa paranda yatıyor daha ne istiyon sakın gitme!!!!!…

    4
    1
  4. John a yönelik bu kadar abartılı tepkiler beni şaşırtıyor . Ya bende bir problem var ya da siz yetenekli ve potansiyelli oyuncudan anlamıyorsunuz . Bence ikincisi . John un kesinlikle yüksek potansiyele sahip bir oyuncu olduğunu ve şimdiye kadar kendini gösterebilmesi için çok şans verilmediğini düşünüyorum . En azından lubilaylay deniz sinan gibi çöplere verilen şansın onda biri verilmedi bu adama . Hala daha umudumun devam ettiği bir oyuncu . Diğer çöplerle aynı kefeye konulmaması gerekir .

    4
    9
    1. @. yorumuna yanıt olarak

      Adamın tek yaptığı şey korner çizgisine koşturmak bu potansiyeli nasıl gördün acaba.Orta yok şut yok çalım yok pas yok.Sinan demişin de aslında o bulamadı bu şansı bulsa da kendi bölgesinde adam gibi denenmedi.

      2
      1
  5. İnsanın hayatta bir hedefi kariyer planı olur arkadaş ama nerede iyi sporcu olsalar kendilerine güvenseler zaten oynayamayacaksam başka gideyim diye düşünürler, bizim elimizdekiler hep yatma derdinde

    2
    2
  6. Josua john ederi kadar futbolcu patlama yapabilir diye alındı olmadı.vitsede fenerbahçe maçında batalla ya yaptığı gol ortası ve antep maçında kaçan penaltıyı gole çevirmesi anılarda kalacak.

    1
    1
  7. Oyuncular karakterli olmalı bu takıma verimli olamayacaklarını gördükleri an kendileri gitmeyi talep etmeli kulübe yük olmaktan çıkmalılar.
    Ama maalesef bu yok.
    Bizim gibi plan ve programı olmayan ülkelerde kim koyacaksa kural konulmali belli şartlar dışında kalındığında futbolcu parasini alamamalıdır.
    Futbolcular imza atınca çok rahatlar ister oynasın ister oynamasın parasını tıkır tıkır alıyor olan kulüpler e oluyor.
    Bizde bu şekild e çok örnek var.Kulubun kazancının yarısı bu tür futbolculara gidiyor.
    Umarım hepsinden kurtuluruz

  8. zamanında john u tuncay şanlı bir maçta izleyip hamzaya önerdi bizimkilerde almıştıı..eyyyy tuncay biz senin ne hayrını gördükte önerdiğin topçudan hayrını göreceğiz. yani tuncay bursaspor kulubüne oynmadığı futbolla ve çöp olarak önerdiği futbolcusuyla iki kere kazık attı .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu