İşte Le Guen’in biletini kestiği isimler!

Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney'in köşe yazısından alıntıdır.

Biraz da, Bursaspor’dan kulis bilgiler verelim…

Devre arasında yönetimin ve teknik heyetin takımdan göndermek istediği oyuncuların isimleri netleşmiş… Hiç lafı dolandırmadan yazalım; Ricardo Faty, Joshua John, Kofi, Paschal, Bilal Kısa, Merter Yüce, İsmail, Deniz Yılmaz, Ozan Can ve Onur Atasayar… Belirlenen bu oyunculardan, Kofi, Paschal, Ozan Can ve Onur kiralık olarak düşünülüyor…

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Ibrahim yorumuna yanıt olarak

      Furkan 2 yıldır parasını kazanıyor belli ki hoca en azından görüp ona göre karar vermek istiyor.Yazılan adamlar ne vereceği belli isimler yani koça bir 0lar.

      12
      7
    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Sercan’ı bir an önce göndermeli ama Furkan için aynı şeyi söyleyemiyorum. Adam zaten parasını alıyor, hiç olmazsa bir görmek lazım, sakatlıktan dönüşü nasıl olacak. Sezon sonuna kadar beklenebilir. Sakat oyuncuyu zaten kimse almaz. Sercan da PTT ya da ikinci ligden bir İstanbul ekibine gitsin, bugüne kadar kazandıkları yeter, gecelerde çatır çatır yer.

      11
      7
      1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

        Sercan devre arasınıda kapattı şuan sözleşme feshinden başka çare yok… başkan sözleşmeleri açıkça yayınlasın yoksa akıl karı değil fesh edilmemesi. Koca sene yok yere 600 bin euro vereceğine sercan efendiye ver yarısını gönder gitsin. Ee tabi sözleşme fesh bedelini yıllık alacağının yarısının üstünde bir rakam yaxmışsaa yönetim oturıp düşünsünler şimdi zafer mahallenin çöpünü nasıl göndeririz diye .

      2. @tmkus yorumuna yanıt olarak

        Öncelikle sercan hakkında şunu demek istiyorum.Sercan gibi kan emicilerin bu saatten sonra hiçbir takımda istenmeyeceğini,istenirse de bonservis bedeliyle isteneceğini düşünmüyorum.O yüzden sercan,deniz ve geri kalan ne kadar bu takımın parasını çatır çatır alan ama 5 kuruş faydası dokunmayan kan emici varsa hepsinin bir an önce öyle veya böyle gönderilmesinden yanayım.Daha sonra furkan özçal a gelirsek.Furkan özçala yazınıza artı vermiş birisi olarak sizin kadar pozitif yaklaşamıyorum tmkus.Çünkü kendisinin profesyonel olduğunu düşünmüyorum.Profesyonel topçu kendisine bakar.Tütün mamülü kullanmaz hele ki kullanıyorsa da bunu insanların gözüne gözüne sokarak yapmaz.Velev ki kullandı en azından antrenörlerinin verdiği programa dikkat eder ve kilo almamaya.Eğer bir program verilmemiş ise de ”bence çok fazla kilo almamalıyım,sonra fernandao gibi ayrı programa tabi tutulabilirim ki bu da takıma dönüşümde eksi olarak bana dönebilir.” der.Sercan’ın parasıyla ne yapacağı beni ilgilendirmez.Benim tek düşündüğüm bursaspor ve ali ay.Bugüne kadar çok eleştirdim ve yanlış olduğunu düşündüğüm eylemlerini de eleştirmeye devam edeceğim.Kabul ediyorum ki Süleyman kurtçunun başkanlığından beridir takip ettiğim tüm başkanlar arasında kendi cebinden esirgemeden harcadığını düşündüğüm başkanlardan birisi ali ay.

        3
        1
        1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

          Yazdıkların arasında itiraz edeceğim bir madde bulunmuyor. Transfer yapmaya bütçe olmadığına göre eldekilerden nasıl turşu yapılıp değerlendirme derdi benimkisi. Yatan futbolcular içinde Furkan dışındakilerin hepsi bozulmaya yüz tutmuş turşular. Ve sadece Furkan için değil, bu meslekten para kazanan herkes kendine bakmalı. Tütün mamülü kullanılabilir, yerli yabancı örneği de çoktur, gece hayatı da olabilir, çok fazla yemek de yiyebilir ama kendine bakmıyorsa hem kendine hem de kulübüne ihanet ediyor demektir.

  1. Bence sercandan yararlanmalıyız şampiyon olduğumuz sene katkısı çoktu takıma. Şans verilmeli gereken tecrubeyide kazandı bence bize puanlar kazandiracaktir süratiyle !!!!!

    2
    39
  2. hala furkandan birşey olacağını zannedenler var 2 senede alacağı paradan 300-400 bin euro insin gerisi verilip gönderilsin kendisi hamzanın bilal sercan ismail gibi kazıklarındandır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu