Serdar Kurtuluş “Zamanı geldiğinde konuşacağım!”

Yeşil Beyazlı takım U-21’le yaptığı hazırlık maçında Abdurrahman Taiwo’nun müdahalesi sonucunda hayatının en kötü anlarından bir tanesini yaşayan Serdar, geride kalan bir seneyi de EnBursa.com’dan Barış Yalım’a anlattı.

ÖNCELİĞİMİZ NORMAL HAYATA DÖNEBİLMEK

Çok ağır bir sakatlık yaşadığını ve yaşamaya da devam ettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Serdar Kurtuluş, “Zor bir sakatlık atlattım. Daha doğrusu atlatamadım. Biraz zaman ve sabır isteyen bir sakatlık. Özellikle ilk 3-4 ay benim adıma çok zordu. Bir senede üç kez operasyon geçirdim. Doktorumla her gün görüşüyorum. Önceliğimiz normal hayata dönebilmek. Sonrasın da futbolu düşüneceğiz” dedi.

O OLMAYINCA BÜYÜK SIKINTI…

Serdar şöyle devam etti: “His kaybı yaşıyorum. Ayak bileğimde hareket yok. Yürüme fonksiyonum çok etkileniyor. Özel aparatla gündelik hayatımı sürdürüyorum. O olmayınca büyük sıkıntı yaşıyorum.

ÜÇÜNCÜ KEZ AMELİYAT OLACAĞIM

Doktorların da öncelikle normal yaşantısına dönmesi için seferber olduğunu dile getiren Serdar, “Önümüzdeki süreç çok önemli. Doktorlar da futboldan önce normal yaşantıma, yürümeme dönmem gerektiğini söylüyor. Bunun için çabalıyoruz. İnşallah her şey iyi olur. 3. Kez ameliyat olacağım. Bunu bekliyoruz. Henüz ne zaman olacağım o da belli değil

SAKATLANDIĞIMDA HERKES ARADI AMA…

İlk sakatlık yaşadığında çok büyük ilginin olduğunu söyleyen 30 yaşındaki futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk sakatlığımda herkes aradı, sordu, geldi. Ancak sonrasında ne çektiğimi bir ben bilirim. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.”

TAİWO BİR DAHA NE ARADI NE DE SORDU

Kendisini sakatlayan Taiwo’nun kendisiyle bir daha hiç irtibat kurmadığını belirten Serdar, son olarak şunları söyledi: “Taiwo, U-21’le birlikte hastaneye gelmişti o dönem. Sonrasında bir daha ne gördüm ne de benimle irtibata geçti. Dediğim gibi geride kalan dönemleri bir ben bilirim zorluklarını. Zamanı geldiğinde bazı şeyleri konuşacağım.”

Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi devam eden Serdar Kurtuluş, bu konu ile ilgili ve gelecek planı ile ilgili bir şey konuşmak istemediğini, tek amacının bir an önce sağlığına kavuşmak olduğunu söyledi.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Saçma sapan adamların 1 dakika bile oynamadan ve başka takıma gitmeyi redderek sözleşmelerinin tamamını hak ettikleri bir dünyada Serdar Kurtulusa tum parasının verilmesi ve hatta üstüne jübile yapılarak gelirini vermek büyük Bursaspora yakısandır. Bu tarz bir olay yasayan ve yaşayacak her futbolcuya Bursaspor olarak sahip çıkacağımızı göstermeliyiz.

    48
    15
  2. Tamam yaşadığı sakatlık çok üzücü ve muhtemelen futbol hayatı bitti. Ama bunda Bursaspor kulübünün bir suçu yok. Benim merak ettiğim sakatlamasaydı nasıl bir verim alırdık. Bize gelmeden önce son iki senesi sakatlık ve formsuzluklarla geçen bir oyuncuydu Serdar. Bjk sözleşmesini uzatmak için teklif bile yapmadı. Biz bu oyuncuyla hamza yüzünden 750 bin euro’dan 3 senelik sözleşme yaptık. Aynu tarihte şimdi istanbul sporda olan ümit milli zeki kampa dahi götürülmedi. Serdar Sakatlanmadan önce maçların belli bir kısmında sakatlık yüzünden yer alamamıştı. Neticede düşük verimli, yaşlı ve pahallı bir oyuncudan bahsediyoruz. Aynı bilal gibi, furkan gibi. Bu oyuncular yüzünden borç batağından çıkamıyoruz. Ne yapsaydık yani 15 maç bile oynamaış oyuncuya 3 senelik parasını mı ödeseydik. Artık böyle transferleri yapmamak lazım

    26
    6
  3. acil sifalar dilerim. biz bursaspor taraftarina kendi futbolcusuna sahip cikmak yakisir sokakta yururken sakatlanmadi adam fedakarlikta yapti sonucta. boyle durumlarda sigorta olmasi lazim hem sporcu hemde kulup icin

    20
  4. öncelikle geçmiş olsun. Allah şifalar versin. bence hiç konuşma. konuştukça batarsın. kulüp yok canından seni sahiplenmiş, hiç de küçüksenmeyecek parayı teklif etmiş. yaşamın her anı risk. kimsenin 5 dakika sonrasına garantisi yok. futbolcular olarak vergi vermezsiniz. kendi sigortanızı yaptırmazsınız. felaket gelince ağlanırsınız. taraftar olarak biz ne yapalım? örneğin sen. bize kaç maç kazandırdın? aldığın para verdiklerinin gerçek karşılığı mı? senin sadece bir maç pirimini 1 yıl boyunca günde 12 saat çalıştığı halde kazanamayan insanlar var…

    1. @süavi yorumuna yanıt olarak

      bu da hamzaoğlunun kazığı 3 sene sözleşme verdiler toplasan 10 maça çıktı alacağı para 10 milyon tl maç başı 1 milyon tl ne güzel iş ohhhhh

      1
      2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu