İşte takımdan gidecekler!

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen takımdan gönderilecek oyuncularla ilgili yönetime isimleri verdi.

Fransız çalıştırıcı hazırlık maçlarında verim alamadığı oyuncularla yollarının ayrılmasını kararlaştırdı. Buna göre ilk olarak Tomas Necid, Sercan Yıldırım, Ricarado Faty, Furkan Özçal, Boban Jovic ve Sinan Bakış‘ın kiralık ya da bonservisleriyle gitmesi kararlaştırıldı.

Genç oyunculardan Mert Örnek, Ozan Can Kökçü, Emirhan Aydoğan gibi isimler de ya altyapıya gönderilecek ya da kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Paul Le Guen‘in sakatlığı nedeniyle sezon başı çalışmalarına katılamayan Bilal Kısa‘yla ilgili kararını daha sonra açıklayacağı bildirildi.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu sene yoğurtdu üfleyerek yiyoruz taraftarlarımız sabırlı olsun enkısa zamanda yerlerine en iyi oyuncuları alıcaz..

    59
    18
    1. @Erdiprusa yorumuna yanıt olarak

      Art niyetli olmak istemiyorum ama bunların mevkilerinde torpilli oyuncular olduğu için ilk seçenek bunlar oluyor, kubilay için necid gibi adama yapmadıklarını bırakmadılar , ozan canın yerinde de furkan var dikkat ettim bstv de bile spikerler topa vuruşunda bile bir mükemmellik görüyolar kardeşim burası kimsenin babasının çiftliği değil altyapıdan gelmesi birşey değiştirmez formayı hakediyorsa oynar yoksa yol verirsin bu kadar basit bu furkan 23 yaşına geldi hala patlama bekliyorlar o çocuktan hiç bir şey olmaz kaç sezondur kiraya gidiyor bir santim ilerleyemedi ısrar etmenin anlamı yok artık kimin yakınıysa ??? Sercan, serdar ve kubilay gibi torpille oynuyorlar bu takımda.

      10
      1. @Hikmet yorumuna yanıt olarak

        bilmiyorlar topçudan anlamıyor bu taraftar necid diyorlardı mert örnek diyorlardı noldu bu hocada yol verdi hepsine maşallah dedikleri topçu 3 maçta fos çıkıyor

        12
        2
  2. ozan can kökcu bu cocugun ismini unutmayin !!!eger bonservisiyle satilir yada gonderilirse cok buyuk kayip olur…o sercan degil o volkanda degil o emre mor stilindeki saglam bilekli yurekli çocuk. ..bu cocuk kaybedilmemeli

    23
    3
  3. ARKADAŞLAR ŞİMDİ BİZİM TAKIMDA TOPLAM 32 KİŞİ VAR BUNLARDAN 16 SI GİTMESİ LAZIM BUNLAR BİLDİĞİN ÇÖP BOBAN JOVİC(KİRALIK GİTTİ) , SERDAR KURTULUŞ(YATARAK PARA KAZANIYOR FESH EDİLMELİ) , RİCARDO FATY , MERTER YÜCE , FURKAN ÖZÇAL(YATARAK PARA KAZANIYOR FESH EDİLMELİ) , SERCAN YILDIRIM , JOSHUA JHON , İSMAİL KONUK , DENİZ YILMAZ(KARAKTERSİZ OLDUĞUNDAN 1 DK BİLE DURMAMASI LAZIM) VE KİRALIK GÖNDERECEKLERİMİZ İSE SİNAN BAKIŞ , MERT ÖRNEK , FURKAN SOYALP , OZAN CAN KÖKCÜ , KUBİLAY KANATSIZKUŞ , (EMRE TAŞDEMİR MÜZMİN SAKAT BENCE GÖNDERİLMELİ KİRALIK YADA SATARAK) BU ALTYAPIDAN ÇIKARILANLARIN BAZILARI TORPİLLE ÇIKMIŞ KİŞİLER VAR BU HİÇ BİRŞEY YAPAMAYAN TOPÇULARIDA GÖNDERECEKSİN(FURKAN SOYALP , MERT ÖRNEK VS GİBİ OYUNCULAR) BUNLAR…….ARKADAŞ ALTYAPIDA KİM HAK EDİYORSA O ÇIKMALI A TAKIMA BENİM GÖRÜŞÜM BU YÖNDEDİR

    14
    2
  4. kimse yazmamis unutuldu heralde.deniz yilmaz da gonderilmeli.kasla goz arasinda affedildi ve yine bu sene 0 katkiyla bir suru para alacak gibi geliyor.bazi adamlar vardir mourinho,lucescu,guardoola vs dahi gelse futboluna bir sey katamaz.

    8
    1
  5. Gençler, gençler Alt yapı da alt yapı adam olacak çocuk kendini belli eder (adamlık tan kastim futbolculuklari) hepsi 23 yaşın üzerinde olan çocuklar örnek Enes Ünal kaç yaşında transfer oldu bunu baz almamız gerekiyor şahsi kanaatim takıma yararı dokunmayan hiç bir futbolcu burada kalmayı hak etmiyor.

    6
    1
  6. Ozan can’ı siyaha boyayıp sahaya çıkarsaydık bunlar olmazdı emin olun!! Daha 19 yaşında Fenerbahçenin büyük teklifini kabul etmeyen Ozancan Bursasporu Seçti ve aile olarak da arkasında duruldu ve bursasporlu yetkililere güvenildi!! Bugün düştüğü durumlara bakın yazık????

    3
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu