Ali Ay “Beşiktaş bize söz verdi ama..”

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri‘nde Olay Spor’un sorularını yanıtlayan Başkan Ay, Sivasspor‘u deplasmanda yenerek moral kazandıklarını belirterek, “Beşiktaş, Kasımpaşa’ya yenildi. Hedefimiz ilk 5’e girmek ve Avrupa kupalarına gitmek. Vallahi biz Vodafone Arena’ya kazanmak için gideceğiz. Bunun için uğraş veriyoruz. Dostane bir şekilde maç olmasını istiyorum. Sakatlık olmasın. Kazanan taraf Bursaspor olsun. İnşallah bunu da çocuklar gerçekleştireceklerdir. Olursa olur, olmazsa da karalar bağlayacak halimiz yok. Şuan zaten gelecek sezonun hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

ORMAN’DAN SÖZ ALDIM

Yeşil beyazlı taraftarın Vodafone Arena‘da olması için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir görüşme yaptığını anlatan Başkan Ali Ay, “Fikret başkana (Başkanım biliyorsunuz ülkemizde terörizm kol geziyor. Birlik ve beraberlik için tam zamanı. Bursaspor taraftarı da stada gelsin, bu husumet bitsin) dedim. Haklı veya değil, biz ilk maçta onları almadığımız için bu sezonu bu şekilde oynamak istediler. Gelecek sezon bana söz verdiler. Beraberce konuşarak bu işin halledilmesi için karar alacağız. Ben de Bursaspor taraftarı ve başkanı olarak bu durumun biran evvel bitmesini, iki tarafın maçları izlemesini istiyorum. İnşallah bunun üstesinden geleceğiz” dedi. 

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu