Ağrıma gidiyor!

Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, dünkü antrenman sonrası çalışmayı takip eden medya mensuplarıyla bir araya geldi. Özlüce Tesisleri’nde uzun zaman sonra teknik heyet ile gazeteciler arasında gerçekleşen sohbet yaklaşık 45 dakika sürdü. Cuma günü oynanacak Osmanlıspor maçınınGalatasaray müsabakasından daha zor geçeceğine vurgu yapan genç çalıştırıcı, rakibin kontratak futbolunu iyi sergilediğini, kapanan bir takım olduğuna dikkat çekti. 

RAKİPLERİ DİZE GETİRİRGeçmişte kendisinin de Teksas tribününde Bursaspor’un maçlarını izlediğini belirten Uzgur, “Tribünlerin boş kalması zoruma gidiyor. Seyircimizin tribünde olmamasını içime sindiremiyorum. Taraftar bizim için itici bir güç. Bu geçmişte de böyleydi. Ben hem o tribünde hem de saha içinde oldum. Bursaspor her zaman seyircisiyle bütünleşmiş bir kulüptür.Bu takımdaki futbolcular seyircisinin önünde oynadığı zaman inanın rakiplerinin hepsini dize getirir. Bu nedenle taraftarımızdan tek ricam bizleri yalnız bırakmasın. Cezayı gerektiren tezahüratlardan ve hareketlerden uzak dursun” diye konuştu.   

 

Bursa Hakimiyet

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu