İşte hoca adayları!

Karşılaşmanın ardından Bursaspor Özlüce Tesisleri'inde toplanan yönetim kurulu teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Gece geç saatlere kadar devam eden toplantının ardından teknik direktör isimleri belirlenmeye başladı.

İŞTE ADAYLAR

Robert PROSİNECKİ

Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu olan Hırvat hoca, teknik adamlık kariyerinde ise Kızılyıldız, Kayserispor ve Azerbaycan Milli Takımı'nı çalıştırdı.

 

Şota ARVELADZE

Şota'nın teknik adamlık kariyeri Az Alkmaar'da antrenör olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor takımlarını çalıştırdı.

 

Ersun YANAL

Bursaspor'da camianın beklentisi olarak ön plana çıkan isim olan Yanal'ın teknik adamlık kariyerinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi takımlar da bulunuyor.

 

Hamza HAMZAOĞLU

Sezona Galatasaray Teknik Direktörü olarak başlayan Hamzaoğlu geçtiğimiz hafta görevinden ayrılmıştı.

 

Bursaspor Yönetim Kurulu toplantısında bu isimlerin ön plana çıktığı ancak yapılan değerlendirmenin devam atiiği öğrenildi. Şimdilik bu 4 isim listede bulunuyor. Bugün bir toplandı daha gerçekleştirecek olan yönetim kurulunun değerlendirme sonucu listeye başka isimler de ekleyebileceği belirtildi.

 

Bursa.com

 

 

 

 

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu