Vakıfköy’e alındı

Bursaspor'un Kütahyaspor ile 27 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı hazırlık maçı Timsah Park'tan Vakıfköy'e alındı.

Bursaspor 2. Başkanı Sinan Topuk yaptığı açıklamada “4 Eylül’de Kadın Milli Takımı’mızın Timsah Park’da maçı var, zeminde çalışmalar sürüyor bu yüzden Kütahyaspor ile Vakıfköy tesislerimizde oynayacağız.” dedi.

Mücadele saat 17.30 başlayacak…

Yeşil-beyazlı taraftarlar mücadeleyi izleyebilecek…

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yazıcı’dan sonraki bütün yönetimler hepiniz soydunuz, soydunuz soğana çevirdiniz.
    Senin bu borçları kapatma hızından daha faiz biniyor.
    Finans bilen, matematik bilen anlar.
    Bu şekilde bu borç asla kapanmaz, arttıkça artar.
    İş bilmezler, soyguncular hayatımızı kararttınız.
    Sevgilimizi kucağa düşürdünüz.
    Beter olun.

    24
    6
    1. @Diego yorumuna yanıt olarak

      Yönetimler canla başla çalışıyor karşılıksîz harcama yapıyor birde beddua ediyorsun beddua haksız ise kişinin kendine geçer beddua etmemek lazım

      6
      18
      1. @Smsen yorumuna yanıt olarak

        Kardeş o deiğin profesyonel olarak takımı yönetebilen takımın gerçekten menfaatine çalışabilen güçlü yöneticiler için geçerli. Hoş böyle olanlarda zaten klüpten şu kadar alacağım var tabiki icra işlemi yapıcam tabiki tedbir koyacağım demez. Kendisi işi bilmez, her halta burnunu sokar, ben yaptım oldu der. Klübü altından kalkamayacağı borçlara sokar ondan sonra sonrası ortada.

      2. @Smsen yorumuna yanıt olarak

        Pekala kardeşim o zaman yönetimdeki kişiler (özellikle son dönemdekiler) her halta bilip bilmeden burnunu sokarak takımın bu halde olmasına sebep olduysa bedelini diyetini ödemeyi bilecekler bu benim/bizim bireysel hatamızdı bu hatanı cezasını da çekmesini bileceğiz diyecekler. İcra dosyalarının en başında gelenler olmayacaklar.

    1. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Bu duruma içten gülebiliyorsun ya dilerim çok daha fazla utanacak şeyler yaşarsın bu durumu hatırlayamaz olursun ve o zaman da karşında kahkayla gülerler. Bursa nın acısı acıtır bunu unutma yaz bir yere.

    2. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Takımı bu hale düşürenler utanmıyor.Sana ne oluyor.Yoksa sende onlardan misin.Busasporun gercegi bu gün bu.Yarın değişebilir.Çunku değişmeyen tek şey değişmedir.O zaman Busaspora sahip çıkmakla mükellefiz.

      7
      4
  2. İBRAHİM YAZICI STADYUMUNDA NEDEN OYNATILMIYOR.BU STADYUMDA HİÇ BİR FAİLİYET YOK YAKINDA O ALANA BİR BİNA DİKMEZLERSE ŞAŞIRMAM.

    12

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu