Bursaspor’a Limak’tan ziyaret

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Yetkililerinin bugün Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunu ziyaret ettiğini açıkladı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde gerçekleştirilen ziyarette Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve beraberindeki heyet kulübümüzü ziyaret ederek, Emin Adanur liderliğindeki yönetim kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ekip liderimiz Emin Adanur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç‘a destek ve yardımlarından dolayı Yönetim Kurulumuz ve camiamız adına teşekkürlerini iletti.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Emin bey sakallar ço uzamış. Berberde biraz toparlatsan iyi olacak. Şu anda Taliban lideri gibisin. Yapma başkan, sen Bursaspor başkanısın. Valla Hayrettin Başkan saçsız haliyle çok daha karizmatik duruyor. Ama teşekkür plaketini gerçek başkanımız almıyor.

    9
    26

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu