6222 sadece gariban taraftara mı?

Günümüz futbol camiasının en çok tartışılan konularından birisi olan sporda şiddeti önleme adına çıkarılan 6222 sayılı kanun bir kez daha gündeme geldi.

BursasporGiresunspor maçında Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Ali Büyükkurt ile Bursaspor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Hakan Dinçtürk arasında yaşanan kavganın ardından verilen hukuki karar dikkat çekti.

Yaşanan olaydan sonra Hakan Dinçtürk’e 6222 sayılı kanun kapsamında ceza verilirken Ali Büyükkurt ise ceza almadı. Bu olayın ardından Bursasporlu taraftarlar sitemize gerek mail, gerekse mesajlar atarak bir konumu olan kişilerin ceza almayıp, taraftar sıfatıyla olay içinde bulanan kişilerin ceza almasına tepki gösterdiklerini ifade ettiler.

Yaşanan olayda Adanaspor -Bursaspor karşılaşmasında deplasman sponsoru olan Hakan Dinçtürk kulüp tarafından Timsah Arena‘da oynanan Giresunspor maçına davet edilmiş ve kendisine plaket takdim edilmişti. Karşılaşma devam ederken Ali Büyükkurt‘un Hakan Dinçtürk‘e takındığı tavır sonrası arbede yaşanmıştı. (Tutanaklarda geçen ifadeler bu şekildedir.)

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      SAYIN RENK TAŞIM NİYE BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN ,ADAM MECBURMU MASRAFLARI KARŞILAMAYA BURSA SPORUMUN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLMUŞ DESTEK OLMUŞ BİRDE ÜSTÜNE DAYAK YİYECEK NEREDEYSE OLURMU BÖYLE BENCİLLİK ,SORALIM YÖNETİMDEKİ KENDİNİ BİLİR veya BİLMEZ ARKADAŞA KENDİSİDE BİR DEPLASMAN MASRAFINI KARŞILIYACAKMI ??????

    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      ne demek üstü kapatılsın..yüzlerce çocuk var her hafta imza atmaya giden…işinden atılan ,izin alamayınca milyarlık ceza ile karşılaşan,cezası ikiye katlayan,karakol önlerinde maç bitsede gitsk diye karda kışta bekleyen dolu arkadaşımız var…ceza varsa herkese var olması lazım..kale arkasıda maratonda protokolde aynı olması lazım…

  1. Bu adam hala ne yüzle orada duruyor. İstifa etmesi lazım, Bursaspora zarar verecek muhabbetlere olaylara karışanları başkan anında postalamalı. Zaten parasızlık var, üstüne kişilerin yaptığı sacma sapan şeylerle ugrasamayız. Bu yıl super lige cıkmalıyız yoksa seneye asla cıkamayız. Herkes aklını başına almalı.

    1. @Arma yorumuna yanıt olarak

      Ali’nin burnunu kırdığı çok iyi olmuş. Ali’yi bütün Bursa lakabıyla tanır. G ile başlayan 3 harfli bir lakabı vardır. Kişiliği de bu tanıma çok uygundur

  2. ben hala BURSASPORUMUZU bitirme projeleri devam etttiği kanısındayım ,çünkü üstüste bu kadar saçma sapan yöneticilere gelemez bu takımın başına

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu