Bursaspor 94-81 Manisa BŞB

TBL 11. haftasında Manisa BŞB'yi konuk eden Bursaspor Basketbol, baştan sona önde olduğu karşılaşmayı 94-81 kazanmayı başardı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk 5 dakika 9-7 Bursaspor‘un üstünlüğüyle geçti. Kalan dakikalarda Recep Doğrusöz ve Can Özcan‘la içeri katederek arka arkaya skor bulan Bursaspor Basketbol, üstünlüğü korudu ve ilk çeyreği 22-16 önde tamamladı. İkinci çeyreğe üçlükle reaksiyon göstererek başlasa da sonrasında tutuk olmaya devam eden Manisa BŞB, geride olmayı sürdürdü. Potanın Timsahları ise rakibinin aksine sahada daha yüzdeli oynarken yakaladığı 7-0 seriyle farkı çift hanelere çıkardı. İkinci çeyrek 44-33 Bursaspor Basketbol üstünlüğüyle geçildi.

Üçüncü çeyreğe krizden çıkmak için üç sayı denemeleriyle başlayan Manisa temsilcisi, istediği ritmi bulamayınca skorun gerisinde kalmaya devam etti. Farkın da etkisiyle bu dakikaları daha iyi geçiren Arda Vekiloğlu‘nun öğrencileri, farkı açmaya devam etti. Üçüncü çeyrek 68-51 Bursaspor üstünlüğüyle geçildi. Son çeyrekte ise rakibine geçit vermeyerek farklı üstünlüğü koruyan Yeşil Beyazlılar karşılaşmadan 94-81 galip ayrıldı.

2 Yorum Onay bekleyen yorum yok

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu