(ANKET) Akhisarspor – Bursaspor

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor maçı sizce nasıl sonuçlanır?

Akhisarspor ile Bursaspor, Süper Lig’de 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Akhisarspor‘un 5-3’lük üstünlüğü var (4B).

Akhisarspor, Süper Lig‘de Bursaspor ile karşılaştığı son altı maçta bir kez yenildi (4G 1B); bu maçların sadece ikisinde karşılıklı goller oldu.

Bursaspor, Süper Lig‘de Akhisarspor ile deplasmanda karşılaştığı altı maçta sadece bir galibiyet alabildi (1B 4M) ve kalesinde 13 gol gördü.

Ligdeki son üç maçının ikisini kazanan Akhisarspor (1B), bu sezon ilk dokuz haftada sadece bir galibiyet alabilmişti (2B 6M).

Bursaspor‘un Süper Lig‘deki son 11 maçının yedisi berabere bitti (2G 2M); bu 11 maçtan önceki son 49 lig maçında aynı sayıda beraberlik yaşamışlardı (14G 28M).

Akhisarspor ligde evinde oynadığı son yedi maçta bir kez yenildi (3G 3B); bu maçların sadece birinde birden fazla gol yediler (1-3 vs Trabzonspor).

Süper Lig‘de forma giydiği son üç maçta iki gole katkı yapan Bursasporlu Latovlevici (bir gol ve bir asist), daha önceki son 26 lig maçında aynı sayıda gole katkı yapmıştı (iki asist).

Bu sezon Süper Lig‘de üçten fazla gol katkısı yapan oyuncusu olmayan üç takımdan ikisi bu maçta karşılaşıyor: Bursaspor (Aytaç Kara) & Akhisarspor (Seleznyov, Manu ve Güray Vural).

(ANKET) Akhisarspor – Bursaspor

  • Kazanırız (65%, 582 Oy)
  • Kaybederiz (21%, 193 Oy)
  • Berabere Biter (14%, 125 Oy)

Toplam oy veren: 900

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Puana ihtiyaci olan her takima veriyoruz. Akhisara yenilip sonrada paramizi alamiyoruz bu yüzden oynamiyoruz derseler şaşirmam. Ali gitmeden bu takim düzelmeeeezzzz

    24
    4
  2. Yan pas verirseniz garanti oynamaya çalışırsanız bir cacık olmaz. Milli takım gibi olursunuz gol atmadan gelirsiniz en iyisi 0-0 olur. Yok Adam gibi cesurca dikine oynarsanız golleri atarsınız bizi de mest edersiniz…

  3. 6 maçta 4 mağlubiyet bir beraberlik, şöyleki 18 puanlık havuzdan 1 puan alabilmişiz ve ezici çoğınlukla Galibiyet diyor anket. Mizanla değil yüreğin sesiyle verilmiş cevaplar. Makus talihimiz elbet dönebilir ama başımızdaki Başkanla ??? Dikkat edin hangi deplasman olursa olsun oynanan Futbola bakınca tek amacın 1 puan olduğu apaçık anlaşılıyor. Yani bu maç en iyi ihtimalle beraberlik ve de her derde deva olduğumuz gerçeğini göz önünde bulundurursak, mağlubiyet daha yakın.

    2
    1
    1. @Ati yorumuna yanıt olarak

      yürekten cevap veriyoruz yoksa takımın ne durumda olduğunu herkes kadar galibiyet için oy verenler de biliyor şunu da unutma umuttur Bursaspor

  4. Kazaniriz diyenler hep hüsrana uğruyor.siz bahis falanda oynamayin.biseyden anladiginiz yok.bu mac mağlubiyet yada beraberlik.8 beraberlikle biktirirlar artık.bubtakim beraberlige proglamlanmis

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu