Büyük kaptan!

Bursaspor tarihinin en genç kaptanı olan Ertuğrul Ersoy'a tribünler büyük destek verdi.

Bursaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 4. hafta karşılaşmasının öncesinde Ertuğrul Ersoy büyük destek gördü. Harun Tekin ve Aziz Behich‘in takımdan ayrılmasının ardından 21 yaşında Bursaspor Takım Kaptanı olan Ertuğrul’a maç öncesi Bursaspor tribünleri ‘Büyük kaptan’ şeklinde tezahürat yaptı.

Ertuğrul bu tezahüratlara alkışla destek verdi.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şuan Bir spor kanalını izliyorum
    Biraz önce Harun tekin transferinde Ali ayın Ali koçu kazıkladığını söylediler
    Çok güldüm ya bizim Ali dede bilmeyerek kazıklamıştır. isteyerek yapamaz hahaha
    O kadar kurnaz değil 🙂

    54
    2
    1. @Turna yorumuna yanıt olarak

      Niye kazıklansın ki kazıklanan taraf acık ara biziz türkiyenin en iyi kalecilerinden biri bizdeydi ve sattık dünkü macta herkese haruna hayran kaldı harun baya bir kurtarıs yaptı volkan kalede olsaydı cogunu yerdi yatsın kalksınlar haruna dua etsinler 5-6 fark olmadı

      6
      4
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Bir de sahaya atılan maddeler var. Taraftar kültürümüzü oluşturmamız, bilinçlenmemiz lazım. Holiganlık öbünülecek bir davranış değil.

      24
      1
  2. Ilk yarıyı izlemeyenler için yazıyorum takım stancu haric çok iyi burak da kötüydü yusufu aldı yusuf da iyi
    Chedue lato okan aytaç furkan çok iyiler hayırlısı 2. Yarı sakhoyu alır stanku hep seyrettiğimiz gibi cunku

  3. Tribünlerimizin dün akşam Büyük kaptan tavrı çok harika bir hareketti. Gurur duydum tribünlerimiz ve Kaptanımızla. Keşke holiganizim tavırlarından vazgeçseydik de büyüklüğümüze gölge düşürmeseydik. yinede tüm taraftarlarımızı sevgiyle selamlıyorum.

  4. Büyük Kaptan yeni patentin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Akşamki maçtaki liderliğin çok hoştu şahsen ben mest oldum . ALLAH utandırmasın TAKIM olmak size çok yakıştı.

  5. Büyük kaptan diyerek simartmayin şunları sonra gidince arkasından atıp tutuyorsunuz.Su futbolcularla mesafeli olmayı bir öğrenemedik gitti. Bunlar profesyonel adamlar Bir Biyedic Bir Bataşa zor gelir o yüzden hakettiği in fazlasını vermeyelim nacishane şahsi fikrimdir.

    1
    1
    1. @Ozi yorumuna yanıt olarak

      Bir sporcu hangi branşta olursa olsun BURSASPOR formasını kaptan olarak taşıyorsa büyüktür, Büyük kaptan diye taraftar çağırır. Yaşa bakılmaz. Yaşı büyük abilerine rağmen Ve tüm alt yaş gruplarında oynayarak aynı zamanda A Milli takıma da seçilen adama BÜYÜK KAPTAN denir, denilir NOKTA

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu