Bursaspor’un Adıyaman yolculuğu başladı

Ligin 29. haftasında deplasmanda konuk olacağı Adıyaman FK maçın hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor bu maç için yola çıktı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nden otobüs ile İstanbul‘a hareket eden yeşil-beyazlı kafile buradan da uçak ile Adıyaman‘a giderek maç saatini bekleyecek.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Artık hedef olmadığına göre, baskı altında saha da çıkmayacaklar .
    Maaşlar da verildi.

    Canları istediği gibi oynasınlar. Ister koşsunlar ister sahte koşular yapsınlar ister yere yatsınlar.

    Çocuklar, Sakın canlarınızı acıtmayın !!

    28
    2
    1. @YeŞilBursa yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor gibi aynı formda Adıyaman son 7 maç sadece 2 beraberlik Karacabey ve Nazilli ile son galibiyetleri 2023’de ufukta 90% beraberlik 10% mağlubiyet gözüküyor mağlubiyet alırsak 9 maç kala az çok matematikselde dördüncü kümeye düşüyoruz

      7
      2
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Ben bunları yazarken 30 yorum vardı. Tamamını büyük bir sabır ve gayret ile okudum.
      Çıkardığım sonuç bu takım en az daha 30 sene kendine gelemez.
      Ya arkadaş bir taraftar düşünün, futbolu ve takımın bu kadar mı tersinden yorumlar!?.
      Biraz toptan anlayanlara bu tür yorumları silah zoruyla bile yaptıramazsın yeminle.
      Ama Maşallah! bizimkiler bu işi gönüllü yapıyorlar maalesef..!

      2
      3
    2. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Bi espri yapmışın ama, olmamış.
      Hava alanı ve apron kelimeleri senin için hâla lüksü sembolize ediyosa sen hiç espri yapma abicim.
      Lüks kelimelere bak; Hava alanı ve apron. Hahahaha.
      Boşş.

      2
      3
    3. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      İbrahim Yazıcı uçak ile gönderdiği zaman daha tasarruflu davranıyordu (kulübün bütçesinden kesilmiyordu) fakat kara yoluda ayrı masraf benzin parası felan çok uçuk. Uçağın lüks olduğunu sanmıyorum şuan için dediğin doğru fakat süper ligteyken sadece İbrahim Yazıcı dönemindeki gidiş geliş masrafları doğruydu 2013ten sonraki dönemler aşırı yanlış ve kulübe ağır yük oldu ah ah ne hallere kaldık keşke İbrahim Yazıcı yaşasa da kulübü kurtarmaya çalışsa (en azından borcun 1 milyara ulaşmadan önce aday olup kötü gidişatı durdurabilirdi

  2. ÖNCE OTBÜSLE İSTANBUL,ORDANDA UÇAKLA ADIYAMAN ÖYLEMİ ?? MASRAFLARA YAZIK VALLLA, TIR PARKINDAN KOYUN Bİ KAMYONUN ARKASINA YOLLAYIN. NE VERDİLERKİ NE İSTİYORLAR YETENEKSİZ ORDUSU BURSASPORUMUZU YİNE REZİL ETMEYE GİDİYOLAR BENCE

    15
    4
    1. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

      Bursada havalimanı varken neden otobüsle istanbul havalimanına gidilsin? Boş boş yorumlar hangi salak bursasporu istanbul havalimanı üzerinden deplasmana gönderir bursa havalimanı varken?

      1
      9
    2. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

      60 SENELİK TAKIMIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN KAZMA KADROSU. İSTESEN BİR ARAYA GETİREMEZSİN. BUNLAR HANGİ YÜZLE SOKAĞA ÇIKIP FUTBOLCUYUZ DİYEBİLİYOLAR ?

    3. @HERŞEYİM yorumuna yanıt olarak

      Aslında tam ters bi uygulama ile, önce uçakla İstanbul’a, ordan da otobüsle Adıyman’a göndericen bu ipteleri. Bak görsünler nası oluyo.

      5
      3
  3. Bu gidişe göre 3-4 hafta sonra ligden resmen düşmüş olacaz.zaten hedef bu Bursaspor’u tamamen yok edip yeni bursaspor kurmak ama bu zihniyetllerle bir yere varmak mümkün değil yeni kulüpte kursanız bu kafalar değişmediği sürece durum bundan daha iyi olmayacaktır öncelikle bu kulübe hizmet ediyomuş gibi görünüpte kulübün kuyusunu kazanlar bu kulüpten uzaklaştırılmalıdır.

    1. @OSMANLI-16 yorumuna yanıt olarak

      Önce sen bideğiştir şu kafayı bakalım. Hâla Osmanlı’da takılıp kalmışsın amk. Önce gel, Cumhuriyet’e gel, padişahlara kul olmayı bırak. Birey ol, adam ol, ondan sonra Bursaspor’un dötünü kurtarma fikirleri üret. Kulübe hizmet ediyomuş gibi yapıp, kulübün kuyusunu kazanları, ancak demokrasi olan ülkelerde yapabilirsin. Osmanlı’da bunu yapmaya kalkarsan, senin padişah pipini keser alimAllah. Biliyon de mi?

      4
      3
  4. aa ben buraya yazıyorum. bursaspor bu maçtan 3 puan değil 1 puan bile alsa eşek gibi anırıcam. admin bu yorumu mu sakla.
    OKADARRRR…

    6
    1
    1. @oben bensen yorumuna yanıt olarak

      Bak unutma ama. Eşşek gibi anırtırım bak. Ona göre. Ondan sonra yok o kadarr mış, yok bu kadarr’mış dinlemem, gür sesle anırtırım bak. Demedi deme. Hadi lan Bursaspor, al bi beraberlik bee.🙏 Nası olsa kümede kalamıycaz, hiç olmazsa şu Oben’i bi anırtalım be.

      3
      2
  5. Ah bee. Resimdeki şu eski otobüsümüzün güzelliğine bak. Bana hepo eski parlak günleri, şampiyon kadronun bu otobusle Atatürk stadımıza gelişini falan hatırlatıyo. Bu güzel otobüsümüze bile haciz koydular, elimizden aldılar. Şimdi Büyükşehir beldiyesinin tahsis ettiği, yazısız mazısız otobüslerle ortaya buraya gidiyoz. Tirilyespor gibi olduk amk. Bizi bu hale getiren başta Recep’ler olmak üzere, o Ali Ay’ların, Emin Badanur’ların, Messut Fistan’ların falan var ya. Ben taa……………. biiip. Anladınz siz onu.

    2
    2
      1. @GREEN MİLE yorumuna yanıt olarak

        Bak görürsün adıyaman ve serik maçlarından 2 galibiyet 6 puan alınır,ama diğer maçlar zor geçer.Adıyamansporda hiçbirşey yok ordan galibiyet alınır,Serikspor maçındanda 3 puan alınır,Ama diğer maçlar zor geçer puan kaybı yaşanır.

  6. Adıyaman ve serik maçları kazanılır,6 puan alınır diğer maçlar zorlu geçer ama bu önümüzdeki 2 maç 6 puan alınır ama sonraki maçlar sıkıntı olabilir.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu