İşte ceza raporu!

Olay Medya Spor Yazarı Cevdet Altınel'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Futbolda yaşanan haksızlıklara fazlasıyla canımız sıkılırken, bu kez basketbol’da benzer haksızlıklara şahit olduk. Bursaspor Durmazlar bugünlere müthiş bir irade, azim, çalışkanlık, alın teri koyarak geldi. Ve süper lig’e doğru da emin adımlarla ilerliyorlar. Play-Off yarı final ilk maçında en önemli rakibi Bahçeşehir’i 76-71 yendi. Statü gereği yine Bursa’da oynanacak

2.maç öncesi Basketbol  Federasyonu Disiplin Kurulu maçın başlamasına saatler kala karşılaşmaya taraftar alınmayacağını Bursaspor kulübüne bildirdi. Geçtiğimiz haftalardan 5 kez uyarı cezası alan yeşil beyazlılara bence çok ağır bir  fatura kesildi. Yapılan eylemler cezayı gerektirir mi gerektirmez mi? Gözlemcinin konuya ilişkin raporu aşağıda…Kararı siz verin

Ek notlar -1: Görevli masanın karşısındaki tribünde yer alan yaklaşık 700 kadar Bursaspor Durmazlar taraftarı müsabaknın bitimine 0:55 kalmışken başlayarak, yaklaşık 40 sn boyunca ‘’Bizim için İstanbul’a koy Bursaspor’’ tezahüratında bulunmuştur.

Ek notlar -2: Hem görevli masanın karşısındaki tribüne hem de görevli masasının bulunduğu tribünde yer alan yaklaşık 1200 Bursaspor Durmazlar taraftarının 2.periyodun bitimine 05:14 kala, yaklaşık 30 sn boyunca ‘’ Bizim için haydi haydi koy, bastır Bursa Bastır Bursa İstanbul’a koy ‘’ tezahüratında bulunmuştur.

Ek notlar -3: Görevli masanın karşısındaki tribünde yer alan yaklaşık 300 Bursaspor Durmazlar taraftarı, müsabakanın 3.  periyodunun bitimine 08:47 kalmışken başlayarak, yaklaşık 25 sn boyunca  ‘’ Oley oley oley oley, oy Bizim için İstanbul’a koy ‘’ tezahüratında bulunmuştur.

Ek notlar -4: Görevli masanın karşısındaki tribünde yer alan yaklaşık 700 Bursaspor Durmazlar taraftarı müsabakanın 4. periyodunun bitimine 40.2 sn kalmışken başlayarak, (rakip takım taraftarı salonda ayrılırken) yaklaşık 10 sn boyunca ‘’ Bursalı köpekler İstanbul’u destekler’’ tezahüratında bulunmuştur.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Çok açık bir şekilde Bu gözlemciye en ufak bişeyi yaz biz hertürlü cezayı keseriz demişler ama yönetim akıllı olsa bu gibi tezahüratlar her türlü salonda ve Stadyum da yapılıyor örnek olsun diye itiraz da bulunması lazım ki yani kanıt sunulması lazım, bizimkiler itiraz etti mi acaba orasıda meçhul açıklama yapmayla olmaz bu işler ağırlını koyacaksın tabi bu başkan futbolda olamadığı gibi basketbolda da hakkımızı savunamadı…

    36
    1
  2. Tüm stad ve salonlarda yapılan bu tezahürat, koy kelimesinin, yen manasına geldiğini herkes biliyor,
    İngilizlerde fuck nasıl normal kabul edilen günlük bir kelime olarak kullanılıyorsa,
    biz Türklerde de koy kelimesi günlük kullanılan, stadlarda tüm tezahüratlarda geçen
    ve bunun için ceza verilmeyen bir kelime,
    İstanbullu köpeklere gelince, köpek demek bir hakaretmidir, nerede hayvan hakları savunucuları,
    köpek sadık bir hayvandır, efendisine biat edendir, biizm köpekten kastımız buydu,
    İstanbulu destekleyen sahibine sadık olan Bursalılardan bahsetmiştik, bunu kastederken

    29
    1
  3. senin gibi gözlemcinin Allah belasını versin. Şerefsiz herif gözlemleyip yazdığın tezahuratlar bile çakma.

    20
    1
  4. Şu gözlemci nin adı sanı, ismi cismi yokum ya, Bi ara direk isme beste yapalım şerefsiz için, madem bu kadar istiyor

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu