Teknik Direktör kim olacak?

Olay Medya Spor Yazarı Cevdet Altınel'in bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Sezon sona eriyor Bursaspor’da yaprak dökümü zamanı

 Yeşil beyazlılarda Mustafa Er ile birlikte 8 oyuncunun sözleşmesi sone eriyor. Yeni gelecek yönetimin elinde neredeyse sıfırdan bir takım yaratma şansı var

Bursaspor’da kongre sonrası göreve gelecek başkan ve yönetimini en çok zorlayacak konu parasal konular. Bu problemi çözdükleri anda önlerinde iyi bir fırsat var.  (eğer fırsata dönüştürülebilirse). Birincisi çalışmak zorunda oldukları sözleşmesi devam eden bir teknik direktör yok. Şu anki kur politikası ile teknik direktörün yabancı olma şansı artık kalmadı. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal yeşil beyazlıların en kuvvetli teknik direktör adayları gibi duruyor. Mustafa Er’i de çok doğal olarak adaylar arasında sayabiliriz.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      seniso kardeşime katılmakla birkikte şunuda eklemek istiyorum samet aybaba menejerlik kovalar aldırdığı topçular üstünden para kazanır genç oynattığıda tam bi palavra bursaspor döneminde gördük taraftar olmasa bugün serdar aziz diye bir futbolcu yoktu samet aybaba hangi gence ne katmış ?

      3
      1
    2. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      samet aybabanın alt yapıya önem veriyo gözükmesinin sebebi kazma yabancılara paraları dökünce ki bu kazmalar üstünden kendi para kazanır mecburen getirdiği amatör brezilyalılar yerine altyapıdan çocukları oynatmak zorunda kalmasındandır.

      4
      1
    3. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Adamların Twitter’da Gurur Tablosu diye övündüklerine bak:
      Tamer Tuna:Göztepe
      Sergen Yalçın:Konyaspor(PRO Lisansı hala yok)
      Samet Aybaba-Recep Çetin:Sivasspor
      Rıza Çalımbay:Trabzonspor
      İbrahim Üzülmez:Rizespor
      Ertuğrul Sağlam:Kayserispor
      Bizde hala kendi öz evladımıza inanmayalım,güvenmeyelim.Yok 5 maş sonra yok olursa falan.Tevrübe çalışarak kazanılır.Ya da İst. üçüzlerinin adamlarını zengin edip havalandırmaktan, onların gölgesinde kalmaktan öteye gidemeyiz.

    4. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Şu samet i getirsinler de rahat edin yaza yaza bir hal oldun. Tabi geldiğinde inşallah küme düşmeyiz. Samet Bursa ya olmaz. Daha önce olmadığı gibi. Samet problem ne konuştuğunu bilmeyen agresif bir adam. Taraftarla birbirine girer zararı da biz çekeriz. Geçen sene getirmeye kalktığında ne kadar tepki oldu getiremediler. Denenmiş adamları tekrar getirmenin hiç bir anlamı yok. Şampiyonlukta Ertuğrul un eseri takımın yüzde 70 i onun zamanında geldi, samet in değil. Bu adamlarla Bursaspor yerinde sayar bir yere gitmez. Samet olacağına Mustafa Er i koy daha iyi

      27
      9
  1. teknik direktörümüz mustafa erdir. eğer bu yazılanlardan olacaksa samet aybab yardımcısı mustafafa er olsun. samet aybaba olmayacaksa başka adam aramayın mustafa er kalmalı. ersun para gözdür. kesinlikle olmamalı.

    58
    8
  2. Kesinlikle Mustafa Er. Adamı Trabzon maçından sonra sildiniz.2 senedir verilen görevi başarıyla yerine getiren ve takımı ligde tutan adamı bir maçta silip attınız. Yazıklar olsun size, vefasızlar ordusu.

    45
    8
    1. @Yorum yorumuna yanıt olarak

      Bir macta goklere cikardigini bir macta silip atmakta normaldir ! Mustafa Er icin daha erken ! Bence birkac sene Ptt.1.lig,birkac senede dusuk profilli super lig tecrubesi,ondan sonra Bursaspor ! Cunku burasi kurtlar sofrasi ! Donanimin,bilgi birikimin hatta azda olsa tecrube sart ! Daha elinde diploma bile yok !

      10
      13
  3. kardeşim Buz gibi İrfan BUz sadece serdar gürler ve aminu ile osmanlıyı ligde tutacaktı kesinlikle İrfan Buz gs maçındaki depar aklımdan çıkmıyor.

    12
    12
  4. Tutturmuşsunuz samette samet. samet aybaba bursasporda hocalık yaptı herhalde daha dünkü ergenler olduğunuz için haturlamıyorsunuz taraftar teneke bağlayıp gönderdi samet aybaba denen adam kardeşi üzerinden menejarlik işleri kovalıyor aldığı bütün topçulardan para kazanır hepside tırt çıkar klübü soyar bir sene sonra yeni avına doğru yola çıkar. Ayrıca nerden çıktıysa bi yalandır gidiyor samet genç oyuncu oynatır diye bizdeyken taraftar sahip çıkmasa serdar azizin futbol hayatını bitiriyordu hangi gence ne katmış ?

  5. İçimizde çok balık hafızalılar var samet aybabanın bursadaki geçmişini çabuk unutanlar var brezilyalıçöpleri bursaspora doldurarak komisyonculuk yaptığını ve ankarada gençlerbirliğini 1 -2 yendiğimiz maçta trübünlerden komisyoncu samed diye bağırdığımızı ne çabuk unuttunuz

  6. Bizim taraftarımız yönlendirilmeye alışık gibi geldi bana. Ben Mustafa Reşit Akçay diyorum. En az 3 yıllık sözleşme ile adım adım bir Atletico Madrid olabiliriz.
    Saygılar

    4
    3
  7. Samet aybaba büyük ihtimal sivasta kalacak. Rıza çalımbay ise konyaspor un radarinda e.frankurt slaven bilic le anlaşmadı hırslı ya sumudica ya bilic derim önder ozende bilici biliyor

    1
    12
  8. Ya ne önder özeni illa bi sportif direktör yada vır menejer kazığı sokmadan rahatlamicak bu taraftar ya samet aybaba iyidir işte nedir bu takıntı

    1
    4
  9. Bence Samet Aybaba ve yanına yardımcı olarak Mustafa er olsun.Menajer olarak da Önder özeni getirsinler.Ancak olay tabiki getirmek değil yönetmek.Yonetemedikten sonra pep Guardiola bile bu takımı adam edemez.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu