Bursaspor Durmazlar 64-69 Bahçeşehir Koleji

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi yarı final serisi ikinci maçında Bahçeşehir Koleji'ne XXX mağlup oldu ve seri 1-1’e geldi.

Karşılaşmadan altı saat önce Türkiye Basketbol Federasyonu, Bursaspor Kulübü’ne play-off ilk maçındaki bir tezahürattan dolayı maçın seyircisiz oynayacağını bildirdi. Bu gelişmelerin ardından tribünler boş kalırken Bursaspor Durmazlar’da oyuncular maça konsantre olmakta zorlandı.

Bursaspor Durmazlar Koçu Şemsettin Baş karşılaşmaya Karlo Vragovic, Dejan Bronvjak, Erdem İlter, Metehan Akyel ve Can Özcan beşi ile başladı.

İlk çeyrek karşılıklı basketler ile geçerken Bursaspor Durmazlar istediği yüzdeli skoru bulamamasına rağmen çeyrek sonuna 4 sayı geride girdi. 16-20

İkinci çeyrekte iyi savunma yapan Potanın Timsahları bunu hücum anlamında tam olarak sağlayamadı. Bursaspor Durmazlar devreyi 30-36 geride kapattı.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan takım Bahçeşehir Koleji oldu ancak 03:55 kala Tuğberk Gedikli’nin basketi 13 sayılık farkı yedi sayıya indirdi 40-47 ancak üçüncü periyot İstanbul ekibini üstünlüğüyle 42-53 sona erdi.

Bursaspor Durmazlar son çeyrekte Bahçeşehir Koleji’nin iki hücumdan boş dönmesini iyi değerlendirip 07:48’de farkı dört sayıya indirdi. Ancak sonraki hücumlardan boş dönünce bu farkı eritemedi. İstanbul ekibi 05:25 kala farkı yine çift haneli rakamlara çıkarttı 49:59

Karşılaşma 64-69 Bahçeşehir Koleji’nin üstünlüğüyle sona erdi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu maç burada bitmez. Yalnız federasyon burnunu her şey e sokmazsa hak eden hak ettiği ni alır. .Ben sporcunun zeki ve ahlak lısını severim demiş Büyük insan ATATÜRK. Bazıları masa başında ahlaksızca işler yapmazsa hak eden kazanır. Ama bu ülkede şikelerle masa başı oyunları ile maçlar kazanılıyor. Zeki olan Ahlaklı olanlar ında maç kazanıldığı zamanlarda gelecek. …..

    54
    10
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Atatürk’ü diline sakız eden sizlere sormak lazım Atatürk’ü ne kadar örnek alıyorsunuz acaba? Yorumunda ahlak kelimesinden geçilmiyor ama önüne gelene saydırmışsın mesela.

      2
      14
      1. @Toros yorumuna yanıt olarak

        Toros sen Nerede yaşıyorsun ülkenin halini görmüyormusun. Ben sana çok şey anlatırdım ama şiptar rumuzlu renkdaşımın sana kısaca anlatmış. İnşallah anlamışsındır. Şiptar ağzına yüreğine sağlık kardeşim yazını çok beğendim.

        4
        1
      2. @Toros yorumuna yanıt olarak

        Saydırmaktan kastın salonda İSTANBUL KÖPEKLERİ tezahüratımız ise;
        bu bir küfür değil, gerçekleri söyledik biz, efendisine sadık olan, ona biat eden,
        mandacı zihniyetli tiplerden bahsettik,
        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk mandacılığa, Türk milletinin başka milletin himayesine
        girmesine de karşıydı, Bursa halkı da hiçbir zaman İstanbul yalakası olmayacaktır.

        12
        1
  2. Kumpas kumpas üstüne çık çıkabilirsen yukarı , oyuncular taraftar desteği olmadan gerçekten büyük konsantrasyon kaybı yaşıyor umarım serinin diğer maçlarında gereken çabayı gösterip üst lige çıkarız.

    32
    7
  3. Adamlar istediğini aldı ve gitti. Biz sadece bakakaldik arkalarından. Hem belki kim bilir bu şekilde olmasi bazılarının dışına gelir. Dimi kim ugrasacak şimdi süper ligle filan….

    11
    4
  4. Allah’ın adaleti şaşmaz maç son maça kalırsa herkes görecek salon nasıl yıkılacak o lige ister seve ister söve söve çıkacaz yeter ki son maça kalsın dedasın bahçerasyonun bacakları nasıl titrreyecek herkes görecek

    8
    4
  5. geçen sene taraftar play off ta çıkmasına engel olmuştu, bu sene de aynısı oluyor. taraftarımızın eşi benzeri yok. hiç kimse federasyona suç atmasın. küfür etme kardeşim. edince ne oluyor.

    7
    1
  6. Ceza haksız. Hadi haklı diyelim. 6 saat kala açıklayarak, moral motivasyonu aşağıya çekmeye çalışanlar amacına ulaşmıştır. Şemsettin Hoca dahil kenar yönetim, Karlo dahil tüm oyuncular inancını kaybetmişler. AMA DURUN! bu takımı geri döndürüp, Cumartesiye çok iyi hazırlamalıyız. Rakibin son çeyrekte enerjisi düşüyor. Orada maçın 1.sn den itibaren sürekli ısıran/sıkıştıran/mücadele eden, Şemsettin Hoca takımını geri istiyoruz. Haydi Bursa. Pes etmek yok.Orada bir maç alıp, bu işi BURSA’da bitireceğiz.

    4
    1
  7. Macin son periyodu sanki basketbol maci degildi. Macin bitmesine 2 dakika kala 7 sayi fark var spiker sanki mac bitmis gibi konusuyor. Macin bitmesine 25 saniye varken takim faul yapmiyor. Bir ara fark 3 sayiya indi orada bile kimse inanmadi. Resmen sehirde basketbol kulturu yok.

    3
    1
  8. Bursasporun başında ona sahip çıkmayan bir adam olabilir ( ali ay) ama bu takımın asıl başkanı taraftarıdır federasyon çek kirli ellerini bursasporumuzun üzerinden yoksa bursadan içeriye adım atamıyacaksınız,

    3
    3
  9. Gecen senenin aynisi. Cocuk musunuz la siz taraftar olmayinca kaybediyorsunuz. Cezayi hak etmedik o ayri konu ama gecen seneden hic ders alinmamis bu cok belli..!

    2
    1
  10. Bir de sahada ki gerçeklere dönelim bence;
    bugün çok kötüydük, dış şutları kimse deneme cesareti dahi gösteremedi,
    kısa mesafeli, potaya cephe atışları da çok nadir bulduk, çünkü rakip dersine çalışmış
    alanları iyi kapatıyor, bu durumda, sorumluluk alacak oyuncuya ihtiyaç var,
    pota altına girecek, faul yaptıracak, ya da topu dışarı çıkartıp
    dış atıştan 3’lük bulacak, maalesef bunların hiçbirini yapamadık,
    aslında adamlar o kadar gözde büyütülecek bir takım değil, Hakan yapar diye bi adamları
    var, onun harici diğerleri çok büyük işler yapamıyor, yaşlı ve ağır bir takım
    biz takım olarak konsantre konusunda çok büyük sıkıntı yaşamış maçı verdik adeta,
    geçmiş olsun, umarım bu mağlubiyeti aramayız, lige çıkmak için

    2
    1
  11. hakemin haksız kararları da vardı fakat taraftar olmayınca bu takımın bu kadar tutuk olması kabul edilir birşey değil bu kadar taraftara endeksli bir takım olmaz taraftar varsa oynuyor takım böyle birşey olmaz şemsettin hocadaki hırs dün akşam oyuncularda yoktu ayrıca neden oyunu karlo üzerinden kurmuyoruz da sürekli erbil üzerinden gidiyoruz erbilin şutu yok ama karlo süreyi kullanıp üç sayı bulabiliyor karloyu hiç kullanamadık dün akşam adamlar hakan yaparla ne sayılar buldular serbest atışlarda çok kötüydük aradaki fark kadar serbest atış kaçırmışızdır geçen maç arka arkaya 3 tane 3lük sokan ali bu maç bir tane falan soktu can özcan öyle dış atış yüzdemiz çok kötüydü iyi savunma yaptık ama çok hücumdan boş döndük taraftar olmadan bu iş olmuyorsa istanbulda ne yapacaklar çok merak ediyorum

    2
    1
  12. Kimse çıkıp taraftar yüzünden demesin herkes gördü neyin ne olduğunu bizi istemiyorlar o ligte yönetimin bu kaçtan sonra sesini çıkarması lazım he bi de İstanbul’a çıkartma yapalım kendi evimiz gibi

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu