Mustafa Er “Revizyon yapacağız!”

Gençlerbirliği maçı öncesi açıklamalar yapan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Kadroda revizyona gireceğiz. Gençleri oynatacağız" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Spor Toto Süper Lig‘de bu sezon çıkacakları son maçı değerlendirdi. Gençlerbirliği ile Cuma günü karşılaşacaklarını belirten genç teknik adam;

“Son maç. Bizim için değişen bir şey yok. Ankara’ya kazanmak için gideceğiz. Evet, çok eksiğimiz var ama geçen hafta da vardı. Maçı ciddi anlamda önemsiyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Gençlerbirliği için zor bir süreç. Küme düştüler. Geçmiş olsun onlara da…”

“KADRODA REVİZYON OLACAK”

“Kadroda revizyon olacak. Genç arkadaşlarımız var arada. Elimizdeki mevcut futbolcularla en iyi kadroyu çıkartacağız. İki haftadır genç futbolcularımızın gelişimine bakıyoruz. Onlarla da başlayabiliriz sonra da oyuna sokabiliriz. Ama şans vereceğiz…”

“FUTBOLCU KENDİ İSTEMELİ…”

“8-9 oyuncumuz sakat ve cezalı. Biz 4 futbolcuya izin verdik. Onlar da Dünya Kupası‘na gidecek futbolcular. Onların da böyle bir talebi oldu. Dinlenip, kampa katılmak istediler. Burada tutabilirdik ama burada bulunan futbolcu, kendi isteği ile burada bulunsun ki sahada verimli olabilsin. Tamamen benim tasarrufumda. Kendi istekleri olunca, son haftayı motive hazırlanamayacaklarını söyleyince, biz de milli maçlar öncesi izin verdik…”

“BATALLA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Batalla‘yı oynatacağım. Ben kendisi ile görüştüm. Belki finali Bursa‘da yapmak isteyebilirdi. Ben tamamen kararı ona bıraktım. O, kendisi gelmek istedi, bulunmak istedi. Kendisine de teşekkür ederim…”

“SEZONU ANKARA’DAN SONRA DEĞERLENDİRİRİZ”

“Şu an sezonu değerlendirmek yerine Gençlerbirliği maçına odaklanmamız gerekiyor. O maçtan sonra sezon değerlendirmesi olacaktır…”

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Gençlerbirliği’nin geçen sezon bizim sahamızda yaptığı hareketi onlara karşı tekrarlamak Bursaspor’umuzun büyüklüğüne yakışmaz. Efendi efendi maçımızı oynayıp işimize bakalım. Onların seviyesine inmeye gerek yok.

      (Yorumunu eksileyen benim.)

      11
      2
      1. @Master yorumuna yanıt olarak

        Bu şerefsizler haddini aşarak BURSASPOR ile dalga geçmişlerdir. Bunlara gitmeden önce öyle bir tekme atıcaksın ki bir daha uğraşmak neymiş anlasınlar. Sonun 3. lig olur inşallah götlerbirliği..!!!!!!

        1
        1
  1. İzin verdiğiniz yabancılardan 2.2 milyon paranızı keseceğiz deseydiniz kabul ederler miydi?
    Sözleşmelerini 33 maç üzerinden mi yapıyorsunuz?

    23
    9
  2. Hocam gençlerimiz batallayla beraber oynasın isterim.Prim falan ihtiyacımız var belki ancak gençlerimize daha fazla ihtiyaç var efsaneyle aynı kadroda olmak büyük moral olacaktır onlara.

    3
    1
  3. Pablo Martin Batalla, sen nasıl bir adamsın? Seni çocuklarıma anlatacağım, onlara da diyeceğim ki, çocuklarınıza anlatın.
    Bu adamın heykeli dikilmeli.

    3
    1
  4. BAKALIM RIZA ÇALIMBAY KİMLERİ OYNATMANI İSTEYECEK GELECEK SEZON kimlerin kalıp kalmayacağına karar vermek için..trabzon maçında onur emre sinan bakış üçlüsünü gördü bu hafta yine değişik 11 çıkabilir..

    2
    3
  5. MUHAMMED ŞENGEZER
    BURAK KAPACAK ** ERTUĞRUL ERSOY ** RÜŞTÜ HANLI ** EMRE TAŞDEMİR
    ALPER ADEMOĞLU ** FURKAN SOYALP ** PABLO MARTİN BATALLA
    SİNAN BAKIŞ ** MOUSSA SOW ** YUSUF ERDOĞAN

    Gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro tercih edilmeli, PABLO ve MOUSSA onlara saha içinde
    abilik edeceklerdir, bu maçı kazanıp, artık gelecek 3 yılın hedefini belirlemeliyiz kulübümüz adına;
    YA DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI BURSASPOR = ALİ AY
    YA DA ESKİ GÜNLERİNİ ARAYAN, ŞAMPİYONLUK ADAYI BURSASPOR= AHMET BOZDEMİR

  6. 1- söz konusu 4 futbolcu büyütülmüşlerde oynasalardı böyle bir talepleri olabilirmiydi?
    2- külünün ve hocanın oyuncular üzerinde bir ağırlığı olmalı.
    3- bu durumdan sadece hocalar ve yönetimler suçlu değil. çünkü yıllardır taraftarları tarafından itilip kakıldılar. yönetim-hoca-futbolcunun kendi aralarında itibarları bitmiş.
    4- Türkiye de taraftar genel olarak sonuç odaklı ve sabırsız. bu bursa da çok daha fazla.
    5- Türkiye de taraftar sportif başarının hemen geleceğini sanıyor. oysa kurumsal yapıya kavuşmak için en az 4-5 yıla ihtiyaç var.
    6- kısa vadede gelen başarılar kesinlikle dönemseldir. kalıcı ve büyük başarılar için teknik ve idari anlamda kadro istikrarı şart.
    7- bir kulübün kurumsallaşabilmesi için taraftarının bilinç düzeyi, insan kalitesi ve sabrı çok önemli.
    8- taraftarın muhalefetine rağmen başarı mümkün değil. kayseri de yaşananlar buna en iyi örnek. kazanırken hocaları ”küçük dağları ben yarattım” edasıyla dururdu. futbolcular büyük bir öz güven içinde oynarlardı. 2 kötü sonuçta şemsiye tersine dönüverdi. son Akhisar maçında ıslıklanma başlayınca bir anda Bursaspor takımı haline dönüverdiler.
    9- Bursaspor büyüyecekse tribünlerden büyüyecek. tribünler ancak avrupa seviyesine geldiğinde Bursaspor kurtulur. yani kaybederkeni bırakın, küme düşerken bile kapalı gişe oynaması gerekir. borısıa dortmud örneği.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu