Ahmet Bozdemir “Ronaldo’da gelse Messi’de gelse…”

Bursaspor Kulübü Başkan adaylarından Ahmet Bozdemir, Bursa.com'a seçim öncesi dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Başkan olması halinde yapacakları transfer çalışmalarından bahseden Bozdemir, hedeflerinin büyük olacağını ve 3. sezonlarında şampiyonluk beklediklerini ifade etti.

Ahmet Bozdemir‘in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Biz en kötü günde bile olsa Bursaspor’un yanında olacağız. En kötü zamanda aday olarak samimiyetimizi gösterdik. Bursaspor menfaatleri için sabahlara kadar çalışıyoruz. Biz bu borcu bitireceğiz diye bir söz vermedik. Kim bu şekilde konuşursa yalan söyler. Dört firma ile görüşüyoruz. Dünyaca ünlü bir klima firması var görüştüğümüz ve geçtiğimiz yıl destek olmak istediklerinde Ali Ay kabul etmemiş. Ben Başkan olduğum takdirde Bursaspor’a katkı koyacak kişilerin ayağına giderim. Bursa’da çok sanayici var ancak çoğu Bursasporlu değiller. Katkı yapanlara da bir plaket ile teşekkür edilmemeli daha fazlası yapılmalı.”

‘Alex Song ile görüştük’

“Biz Alex Song ile görüştük. Kendisi Bursaspor‘a gelmek istiyor. Ancak anlaşma yapmadık. Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan hiç bir şeyi yapmayacağım. Sportif başarı için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bursaspor’a 20 milyon €’luk bir kadro kurulmuş. Biz o paraya kadro kursak ilk üçe oynayan takım kurarız. Görüştüğümüz futbolcular serbest ve bonservisi olmayan oyuncular. Beni arayarak Bursaspor’a gelmek isteyen futbolcular var. Bana Bursaspor’da şampiyonluk yaşamak istiyoruz diyorlar.”

‘Sözleşmesi biten oyuncularla yolları ayıracağız!’

Takımda sözleşmesi biten oyuncular ile çalışmayı düşünmüyoruz. Denenmişi denemek gibi bir düşüncemiz yok.

Bursaspor‘da sözleşmesi süren dört oyuncu ile yollarımızı ayıracağız. Boşu boşuna maaş ödemeyi düşünmüyoruz.

Hemen hemen ön anlaşma yaptığımız beş futbolcu var. Bizim imza yetkimiz olmadığı için resmi anlaşma yapamıyoruz. Ben Ronaldo‘yu da getirsem, Messi‘yi de getirem laf söylerler. Benim görüştüğüm yıldız oyuncuların maliyeti en fazla 1 miilyon 600 €

Batalla‘yı göndermek için her şeyi yaptılar. Onu yollayan ilk başkan Erkan Körüstan‘dı ve o yönetimde Ali Ay yöneticiydi. Şimdi neden kalması için bir çaba göstermiyorlar.”

‘Tek amacım Bursaspor’u şampiyon yapmak’

“Benim tek amacım Busaspor’u şampiyon yaparak Avrupa Kupalarına katılmak.

Bursaspor Yönetiminde katkı koyacak isimler ilgi alaka yok. O yönetimde sadece üç kişi ile görüşebiliyoruz.

İlk geldiğimizde önümüzü açacak şekilde 50-60 milyon liralık meblağı karşılayacağız. Ben Başkan Ali Ay‘a kulübe verdiğiniz paranın evraklarını gösterin diyorum, göstermiyorlar.

Artık kredi çekecek ve menajerlere ödeyecek bir durumumuz yok. Başkan cebimden 50 milyon 100 milyon verdim demesin. Öyle bir şey yok! İlk sezonumuzda ilk beşiçinde olacağız altıncı olursak başarısız oluruz ve ZTK kazanmak istiyoruz. İkinci sezonda ilk 3 ve 3. sezonumuzda şampiyonluk hedefliyoruz. Öyle 10 sırada yer alırsak görevimi bırakırım.

Bana tribünlerden istifa tepkileri geldiği anda görevimi hemen bırakırım.

Ben futbol şube sorumlusu düşünmüyorum onun yerine sportif direktör olmalı.”

47 Yorum Onay bekleyen yorum yok

        1. @En Bursasporlu yorumuna yanıt olarak

          Aslında ben bu yorumu yanlış yazdım. Şöyle olacaktı:
          Bursaspor’un yükselmesini isteyenler seçerler. Bursaspor’dan rant sağlayanlar seçmezler.

          5
          1
      1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

        Ya bu adam tamamen kolpa. “Bursaya gelip şampiyon olmak isteyen oyuncular var beni arayan” =) Bu sözde yazılı her şey. BU ADAM KOLPAAAA KOLPA. İnşallah yanıltsa beni!! Keşke.

        22
        21
        1. @Ulular yorumuna yanıt olarak

          Niye kardeş olamaz mı yani bu stadda bu taraftarın önünde oynamak her futbolcu için keyiftir.Düzgün bir kadro kurulursa da bursaspor her zaman zirve adayıdır.Adamın çevresi varsa direkt veya aracılarla takıma gelmek istemeleri gayet normal birşey bence.

          7
          2
  1. Ahmet Bozdemir’i can kulağıyla dinledim. Konuşmasından çok etkilendim. Kendi arazimi Kolej yapmak için projesiyle bağışlıyorum dedi. Projelerimizin hepsinin projeli izinleri hazır ve kendimiz yapacağız dedi. Daha ne yapsın. Benim oyumu kazandı. Benim adayım Ahmet Bozdemir.

    46
    26
  2. Artık son üç yönetimden sonra kime nasıl inanacağımızı bilemiyorum. Programı baştan sona canlı izledim. Net olarak bir kanıya varamadım. Tek izlenimim kendinden emin oluşu. Söylediklerini yapabilir mi ? Sanmıyorum. Ama yaparsa Bursaspor çağ atlar.

    36
    9
  3. valla aynı sözleri ali ay gelmeden önce o da söylüyordu. borçları azaltmazsam görevi bırakırım sonuç borç ikiye katlandı peki ne oldu tekrar aday oldu. bunlar hep böyle. şuanki bütün bakan adaylarına zerre kadar güvenmiyorum. diyorki yıldız oyuncu ile anlaştık değerleri 1 m 600 bin euro. ne o ucuz mu. biz yıldız değil takıma katkı verecek sahada yüreğini ortaya koyacak futbolcu istiyoruz. 2 yıldır ayağına top değmemiş takımda oynanmamış alex songa milyon euroları vermenizi istemiyoruz. az daha milyon eurolarla gyan alıyorduk ne oldu gyan kayseriye kaça gitti. ve kayseride kaç defa forma şansı buldu. biz şampiyon olduğumuzda yıldız oyuncumuz yoktu yıldız oyuncular yaratmıştık. bırakın bu işleri. bursasporda bu başkan adaylarıyla zerre kadar ilerleyemeyiz.

    24
    16
  4. Bu sitede yorum yapan kimden para alıyor acaba yazan adam dicem de o da olmayan insan sürüsü çakallar neyini sindiremiyorsunuz Ahmet bozdemirin onu çözemiyorum …adam olun adam

    21
    27
  5. Yarın ki iftar yemeğinde projelerinizin lansmanını izlemeye sabırsızlıkla gelicem. Çok heyecanlandım. Kendi arazinize Bursaspor Koleji yapmak ve Proje deki fedakarlıkta ayakta alkışlanır.

    20
    14
  6. Bursaspor bir oyuncuya yıllık 1 milyon 600 bin euro verebilecek bir klüp değil. ispanya, almanya, hollanda, belçika, fransa daki maaşlara baksınlar. orda oyuncular aldıkları ücretin yarısını da vergiye veriyor. bu kafayla toparlanamayız.

    15
    7
    1. @krzysztof yorumuna yanıt olarak

      Getireceği adam 1 2 maçla o parayı çıkartacaksa neden olmasın arkadaşlar bir de bu açıdan bakalım.O yüzden isimler netleşmeden ücretler üzerinden gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.

      3
      2
  7. GS 3 oyuncusu ile yollarını ayırıyormuş, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Ahmet Çalık. Bunlardan en az ikisi alınabilir. İstanbul’un üçüzlerinden oyuncu alınmaz diyorduk ama, bunlar farklı. Yabancı değiller, henüz gençler. Ben bunların performanslarını beğenirdim.

    12
    5
  8. Bursaspor’un en kötü zamanında, en borçlu olduğu zamanda aday olması bir fedakarlıktır.
    Sözleşmesi bitenlerin yanında siyahi oyuncuların yarısı gitmeli. Hemen başarı sözü vermiyor. 3 yılda şampiyonluğa oynarız diyor.
    Ben tribünlerden istifa tepkileri geldiği anda görevimi hemen bırakırım. hemen ilk tepkilerde bırakmak olmaz. Taraftarın da ne yaptığı belli değil. Bölünmüş durumdalar.

    9
    7
  9. Ciddi bir manipülasyon yapıldığı ortada. Ciddi bir troll saldırısına maruz kalınmış haber Yorum içeriklerinden bu anlaşılıyor. Arkadaşlar Bursaspor kongresi Ahmet Bozdemir’i seçmez. Boşuna uğraşmayın.

    7
    7
  10. Adamın salladığı o kadar belli olmasına rağmen çoğu kişi yiyor. Elle tutulur bir şey yok. Song ile yemekte yakalanma numarası çok komik bence. Bölükbaşından gördüklerini yapacak heralde. Futbolcular onu arayıp Bursaspor da oynamak istiyoruz diyormuş. Sen seçilmemiş birisin kim arayacak seni ya. Olan gerçek taraftara olacak yine.

    7
    4
  11. Alex Songla görüşmesinden anlayın ne kadar vizyona sahip olduğunu.Kadroda genclesmeye gitmek yerine teknik direktör olacak yaşta adamlarla görüşüyorlar.Boş vaadler..

    6
    6
    1. @Bursasporlu yorumuna yanıt olarak

      Evt haklisin kadro genclesmeli fakat bir basaksehire bak bir gs ye bak bunlarda hep tecrubeli oyuncular var adaylarin arasinda en iyisi AHMET BOZDEMIR ne olursa olsun en azindan birsasporlu futboldan anlayan bir baskan olir

      2
      1
  12. alex song’u cekip paylasmıslar, haberi yokken. bu adamın soylediklerinin yarısını ali ay soylese burda asarlardı. gelen hoca 3-4 tane öğrencisini getirecekmiş. eyvah eyvah.

    5
    5
  13. Oyum Ahmet Bozdemir e helal olsun. Yıllardır kulübü sömürmeye çalışan aday ve kadrolarını görüyorum, onlardansa Ahmet BozFe iyidir.

    4
    12
  14. Gerek en kritik zamanda aday olmasıyla gerekse yanlışım varsa düzeltin özellikle geçen sezonki maç sponsorluklarıyla benim adayım ahmet bozdemir.Eğer anlaşmalarını iyi şekilde sunar transfer durumlarını netleştirirse ve bir de teknik ekibi yerli kurarsa tamamdır.

    4
    7
  15. bundan bir cacık olmaz kimse kusura bakmasın.başkan adaylarının hepsi çöp.bonservisi elinde olan topçuları alıp takımı şampiyon yapıcam diyor.tövbe est

    3
    6
  16. Bence başkanımız Ahmet Bozdemir olmuştur bile.kendine güveni,görev için heyecanı,olayı çok fazla sahiplenmiş olması takdir edilesi.yolu açık olsun.kendisine başarılar diliyorum..

    3
    6
  17. Mikser Olay medyanın ve Basiretsizlik havuzundaki Kulüp yönetiminin algı yaratma çabaları nafile,inşallah BATALLA Bursasporumuzda aktif oynamaya devam edecek

    2
    2
  18. sormak istedigim su kim secilirse secilsin, bu bursaspor aşkı devam edecek mi? araziyi hediye edecek olan beyler yine de bursaspor için bu fedakarlıkları yapacak mı?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu