Baş “BSL’ye çıkacağız”

Bursaspor Durmazlar başantrenörü Şemsettin Baş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Şemsettin Baş şöyle konuştu; “Sezon başındaki hedefimiz play-off’lara kalmaktı. İşler iyi gidince play-off’a iyi sıradan girmeyi amaçladık. Şimdi ise ligi ikinci bitirip play-off boyunca saha avantajına sahip olmak istiyoruz. Kalan 3 maçın en az ikisini kazanırsak, diğer maçlardan bağımsız olarak ikinciliği garantileyeceğiz. Bunu başardığımız taktirde basit bir hesapla içeride kaybetmememiz durumunda Telekom’dan sonra BSL takımı olacağız. Bursaspor olarak en büyük avantajımız taraftarımız. Onlardan alacağımız enerjiyle bugüne kadar çok güçlü rakipleri yendik, bundan sonra da bu birliktelikle çok iyi yerlere gelebileceğimiz düşüncesindeyiz.
Basketbol olarak hala en iyi durumda olduğumuzu düşünmüyorum. Çok doğal olarak kazanmayı garantiledikten play-off’ları düşünerek sonra ritmimizde düşüşler oluyor. Play-off‘larla birlikte özellikle savunmada daha etkili olacağımıza inanıyorum

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        Adil eger bursasporluysan ayak baği olma yeter baska takim taraftari olarak yazdiysan bisey demeye gerek yok.

        13
        5
          1. @adil yorumuna yanıt olarak

            Adil yallah 8taş forumuna, her yoruma muhalefet olup durma. Hiçkimse senin salak saçma muhalefetlik yazılarını okumak zorunda değil. Hoşuna gitmeyen yorum varsa eksi bas geç, boş yapma artık yeter.

  1. Taraftarımız geçtiğimiz sene olan hataları yeniden yapmazsa önümüz açık. Umarım yarı finalde bahçeşehir veya afyon gelmez. Afyon zaten belalımız, bahçeşehir ise play-off’ta coşabilecek oyunculara sahip. Yolunuz açık olsun aslanlar.

    13
    7
    1. @Alperc yorumuna yanıt olarak

      bizim taraftarımız uslanmaz,aynı hataları bile bile,isteye isteye,tekrar tekrar yapar,sonra da çıkıp utanmadan şikayet eder,boş heveslerin peşinde koşar

      4
      5
  2. O zaman ne diyoruz;
    KÜFÜR ETME, ETTİRME !
    SAHAYA YABANCI MADDE ATMA, ATTIRMA !
    O SENE BU SENE,
    Bekle bizi Süperlig

    11
    5
  3. Taraftarın da en büyük avantajı senin gibi bir hocaya ve Sezer Sezgin gibi bir yöneticiye sahip olmak Sayın Hocam.Allah senden razı olsun.Ali ay in iki yıldır kan aglattigi Bursaspor markasına 2 sezondur onurlu duruş,son ana kadar savaşmak,aylarca paranı alamadan bile susup ses etmeden sahaya çıkıp onurluca savaşmak nasıl olur bize gösterdin.Basta senden,sonra oyuncularından sonra da Sezer Sezgin den Allah razı olsun.Aldiginiz her kuruş da ananızın ak sütü gibi helali hoş olsun.Biz taraftar olarak umarım üstümüze düşen görevi küfürsüz,hakaretsiz,yabancı maddesiz sadece adamakıllı tezahüratlar ve buraya deplasmana gelenlere ve gittiğimiz deplasmanlari ev maçına çevirerek Allah’ın izniyle bir üst lige çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.

    10
    6
  4. şemsi hocanın gözlerine bakın lütfen.baktınızmı.ne zaman bursasporlu futbolcularda ve teknik direktöründe bu hırs bu azim olacak o zaman bu takımında bileği bükülmeyecek…

    9
    6
  5. Adil futbol takımını bıraktın basketbol a merak sardın. Lütfen kardeşim elini ayağını BURSASPOR un üzerinden çek. Çünkü sen bu klübe hiç yakışmıyorsun. Çünkü sen içimizdeki İrlandalısın çünkü sen içimizdeki Miksersin. Çünkü sen adi lsin.!!!!!!!.Unutma sakın yalnız senin yazılarını takip ediyoruz. !!!!!!!!!!!!.

    5
    6

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu