Balıkesirspor ile maç var

Avusturya kampını 4 hazırlık maçıyla tamamlamak zorunda kalan Bursaspor, evinde rakip arayışına geçti. 

4 Ağustos Cuma günü Spor Toto 1.Lig takımı Balıkesirspor‘la deplasmanda karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, Paul Le Guen‘in isteği üzerine 1 Ağustos Salı günü için de rakip bakıyor.

Balıkesir’le saat 19.00’da oynayacak olan Timsah‘ın, eğer rakip çıkarsa salı günkü randevusu ise Özlüce Tesisleri‘nde olacak.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Rezalet hız kesmeden devam ediyor.Bugun herkes mübarek cuma saati dua etsin Ali ay dan kurtulmak için.Cunku bu gidişle küme düşeceğiz demedi demeyin!

    12
  2. şaka gibi yahu sen avusturyaya kampa git hazirlik maci oynadigin takimlara bak avusturya yerel takimi arabistanin kiytirik takimi italyanin seri c takimi midir nedir o he bi leeds var o nasi oldu anlamadim gercu ya yani bu takımlarla oyna gel hava şartları cabasi yap uludaga tesis kampini ordaya yap bu şekilde kamp olacaksa

    10
  3. 12 gün sonrada başakşehirle oynucan ardından alanya beşik taş bu takımlar senin hazırlık maçı yaptığın mahalle takımlarına benzemez göreceksiniz 3 maç 3 mağlubiyet…

    1. @Argentinos16 yorumuna yanıt olarak

      Kardeş böyle yazma.sonra ağız tadıyla protesto edemiyoruz.Ama her şeye rağmen ilk iç saha maçını bekliyorum.Tek başıma da kalsam cehennem buz tutana kadar protesto edicem bu yönetimi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu