Bursaspor taraftarına 50 ₺

Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak Karacabey Belediyespor-Bursaspor maçının misafir tribünü bilet fiyatı 50 TL olarak belirlendi.

Karacabey Belediyespor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım şöyle;

Bursaspor maçı bilet satış programımız belli oldu.

Biletlerimizin satışı maç gününe kadar Bursa Caddesi Kızılay İş Hanı’nda bulunan Foto Özen’de, maç günü ise bilet gişesinden 16:00 ile 21:00 saatleri arasında yapılacaktır.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Hüdavendigar16 yorumuna yanıt olarak

        “Şehirde Derbi Havası”
        Bu ligin tecrübelisi ve hali ile şehrin şu anki abisi Karacabey. Ligden çıkmanın kıyısından dönmüş Karacabey ile ligden düşmenin kıyısından dönmüş ve belki yine dönecek olan Bursaspor, Bursa Derbisinde kozlarını paylaşacak. Doğal favori Karacabey karşısında ligin düşme adaylarından Bursaspor arasındaki müsabaka, gidişat ve sonuca göre umulur ki geçen sezon İnegöl-Bursa derbisindeki hoş olmayan durumlara sebebiyet vermez.
        Öte yandan son yıllarda oynanmakta olan Bursa derbileri; Yıldırımspor, İperkSpor, ElmasbahçelerSpor vb Bursa takımlarının yakın gelecekte büyük Bursa derbisi iştirakçileri olabilecek olmaları konusunda şehri sevindiriyor.
        (HABER: Leyle-i Havadis Haber Ajansı – Atına gülümseyen seyis)

        1. @YaVuzBu16💚 yorumuna yanıt olarak

          Karacabey de oynanacak bu maç ile İnegöl maçını kıyaslamak biraz abartılı gibi. Karacabey spor, Bursaspor un agabeyligini bilen ve kabullenen şirin ve güzellikler şehri olan bir ilçe. Her iki takımın maç sayfası tertemiz. Her maçta oldugu gibi elbette olağan önlemler alınır. Abartılı bir şekilde, sanki büyük olaylar çıkacakmış beklentisi abartılı bir durum. İnegolspor ile Karacabeyspor karşılaştırması o anlamda olmamalı. Karacabey de Bursasporlular derneğinin kurucularından biri olarak bu maçın kardeşçe ve dostça biteceğinden hiç kuşkum ve endişem yok kardeşim. Bursasporun birçok maçına Karacabeyden araç kaldırarak geldik bazen sevindik gururlandık, bazende üzülerek şehrimize döndük. Güzel ve dostane bir maç olacağına inancım sonsuz.Karacabeyspor da yeni futbolcular var, yeni teknik kadro var. Taslar henüz yerine oturmadı. Bursasporumuz ise genç fakat birbirini eskiden tanıyanlar takımı olarak öne çıkıyor. Her iki takıma da başarılar diliyorum.

          1. @Krc yorumuna yanıt olarak

            Aynen katılıyorum. Sağolun varolun. Hasta bir Bursaspor taraftarı olarak Karacabeyspor’umuza da ligde sonsuz başarılar. Formaları zaten İnter’e benziyor. Gözler Hakan Çalhanoğlu’nu arıyor. Başarılar Karacabeyspor. İmza: Dost ve kardeş Bursaspor.

          2. @Krc yorumuna yanıt olarak

            Hepsi çok doğru Bursaspor bizim Karacabeysporda bizim ama koca bursa bu ligde kalmamalı ivedi üst lige çıkmalı Bursadaki twente maçını staddan izlemiş biri olarak söylüyorum

  1. Deplasman tribünleri genelde daha ucuz olur zaten ama kendi stadyumumuzdaki fiyatlar 4-5 kat daha pahalı.
    Umarım yönetim çok geç olmadan bu saçma sapan fiyat politikasını değiştirir.

    46
    14
  2. Allah aşkına gidip orada yensek de yenilsek de kardeşimiz Karacabeyspor a gerizekalı gibi hakaret küfür taşkınlık filan yapıp da bir düşman daha kazanmaya çalışmayalım. Sonuçta hepimiz Bursalıyız.

    39
    1. @Lejyoner16 yorumuna yanıt olarak

      Yorumun için tebrik ederim kardeşim. Dostane beklentiler ve yazılar ile olumlu yaklaşmak lazım. Güzellikler şehri olarak bilinen Karacabey, Bursasporun kardeş takımıdır. İyi oynayan kazansın.

  3. Niyet olumlu zaten biz biriz kardeş iki takım iki Bursa takımı Bursaspor Karagümrük gibi Pendik gibi ara vermeden süper lige çıkmalı buralarda olmamalı koca Bursaspor un

    17
  4. Bizim timsah arenada
    kale arkası 50 TL
    Maraton üst 75 TL
    Maraton alt 100 TL
    Batı alt tribün 150 TL
    Batı üst tribün 200 TL
    1963 tribünü 250 TL
    nasıl fiyatlar 😉

    10
    1
  5. Helal olsun recep günay a öbür recep zam yaparken sesini çıkarmayan bursalı lar bursaspor başkanı recep zam yaptığı için hayıflanıyor sizin gibilere az bile en azından 300 tl olmalı bursadaki maç bileti fiyatları

    9
    17
  6. Karacabey Bursaspor’un kardeşi değildir.. Karacabey zaten Bursa’dır. Etle tırnak gibidir. Kardeş vb. şeyler a. gücülülerle oluşan suni şeylerdir ve bitmeye mahkumdur.. Özetle: Karacabey = Bursa

  7. Karacabeydeki tarife acil olarak
    Sütaş Timsah parkta da uygulanmalı
    Kale arkaları; 50 tl
    Maraton alt üst farketmeksizin; 100 tl
    Vip-sosyete ise;250-500 tl arası
    Fiyatlandirilmali, bu her yerde böyledir.
    İşçi ve halk kesimini stada destek için
    Davet edersin, parayi ise sosyete dedigimiz
    Orurup da maçi izleyen godoman kesimden kazanirsin

    1
    1
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Kale arkasına koca sezon 50 TL çok yazmışsın. Toplam 17 maç üzerinden gittiğimizde, maç başına 2.94 TL ücret çıkıyo. Büyük para. Bu kadar acımasız olmayın. Sezonluk kale arkası 10 TL falan olmalı

  8. Protokol fiyatı çok iyiymiş. Bu dev randevuya 5 bin TL ödeyerek, bu maçı protokol trübününden izlemeyi düşünen ruh hastası var mı acaba?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu