2014-2015 sezonu açıldı

Antrenman öncesi futbolcularımız ve teknik heyetimiz gazetecilere fotoğraf verdi. Yürüyüş ile başlayan antrenman hafif tempolu ısınma koşuları ile devam etti. Antrenmanın başında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş futbolcularımızla birlikte koştu. 

Özlüce Tesisleri’mizde yapılan antrenmana yarın Bursa’da olacak olan Fernando Belluschi ve Jose Fernandao katılmadı. Sebastian Frey salonda çalışmalarını sürdürürken, izinli olan futbolcular Bekir Sevgi, Colin Kazım ve Pinto antrenmanda yer almadı.  

Yeni transferlerimiz Bakaye Traore,  Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut Bursaspor renkleriyle ilk antrenmanlarına çıktı. Ayrıca altyapıdan 5 futbolcumuz antrenmanda yer aldı. Genç futbolcular Mehmet Zeki Çelik, Ertuğrul Ersoy, Süheyl Çetin, Muhammet Şengezer ve Oğulcan Şahin çalışmada yer aldı.

Ayrıca Taşkın Çalış ve Oğuz Han Aynaoğlu’nun çalışmalarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde sürdüreceği belirtildi.  Takımımız yarın sabah ve akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu