2012-2013 sezonu gibi…

Bu sezon 17 gol atıp, kalesinde 17 gol gören Timsah, mağlubiyetlerin 2'sini iç saha, 2'sini de dış sahada aldı.

Evinde 13, deplasmanda ise 8 puan toplayan yeşil beyazlıların oynadığı maçlarda gördüğü 41 sarı karta karşın hiç kırmızı kart görmemesi dikkat çekti.

Ligdeki 9 karşılaşmada rakipleriyle eşitliği bozamayarak, bu alanda Çaykur Rizespor ile zirvede yer alan Bursaspor, 55 yıllık profesyonel kulüp tarihinin en çok berabere kaldığı ilkyarılardan birini geride bıraktı. En son 2012-2013 sezonunda 9 beraberlikle ilkyarıyı bitiren Timsah, ligi 55 puanla 4. sırada tamamlamıştı. Bursaspor, 1972-1973 ve 1983-1984 sezonlarının ilkyarılarını da 9 beraberlikle bitirmişti.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Takım kolay kaybetmiyor ama kolay da kazanamıyor..
    Bize kilitli kapıları kolayca açabilen usta bir çilingir şart..
    Başka transfere gerek yok..

    38
    1
  2. Evet dogru bize iyi bir cilingir lazim da bu baskan varken böyle bir oyuncuyu unutun! Elinde Batalla gib taraftarin sevdigi,kendini kanitlamis birini gönderiyorsa daha alamaz..cünkü böyle oyuncular maliyetli oyuncular,Batalla nin oynadigi paraya gelmezler…adamin tek derdi zaten para Bursaspor u düsündügü falan yok ve kendisi de her gün beyan ediyor…

    3
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu