2009 ruhunu yaşatmak istiyoruz

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, şampiyon kadroyu koruyup üzerine kaliteli ve genç oyuncular takviye ettiklerini belirterek, "2009 ruhunu bu sene de yaşatıp ligin zirvesinin hesaplarını yapacağız" dedi.

Bölükbaşı Yeşil-beyazlı takımda transferin hiç bir zaman bitmeyeceğini ifade ederek, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği rapora göre gerekirse yeni transferler yapacaklarını bildirdi. Kamp süresince gündemlerinde transferin olmadığını söyleyen Bölükbaşı, "Bursaspor'da transferler bitmez. Biz hocamızdan haber bekliyoruz. Hocamız bu konuda kamp dönemindeki arkadaşları deneyecek kadroyu 24-25 kişiye indirecek. Biz hocamızın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Hocamız istediği neticede transfer yapabiliriz" diye konuştu.

"ŞAMPİYON KADROYA KALİTELİ OYUNCULAR TAKVİYE ETTİK"

Yeni sezonda zirveye oynamaya devam edeceklerini ifade eden Recep Bölükbaşı, "Parolamız hep zirve. Şampiyon kadromuzu koruduk, kaliteli futbolcular, genç oyuncular, gurbetçi futbolcular takviye ettik. Bunlardan beklentilerimiz var. Ertuğrul Sağlam ve ekibine güveniyoruz. Bu sene de zirveye oynayacağız. 2009 ruhunu yaşatacağız" şeklinde konuştu.

"HAFTASONU AVUSTURYA'YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ"

Hafta sonu 7-8 yönetici ile Avusturya'ya gideceklerini söyleyen Bölükbaşı, "Ziyaret edip, takıma moral vereceğiz. Gelişmeleri yerinde görmek, maç izlemek için gidiyoruz. Bir kısım arkadaşlarımız ise Pazartesi günü gidecek" ifadelerini kullandı.

Şampiyon Kadroyu Koruyan Bursaspor 2009 Ruhunu Bu Sene De Yaşatmayı Hedefliyor başlıklı ve Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, şampiyon kadroyu koruyup üzerine kaliteli ve genç oyuncular takviye ettiklerini belirterek, "2009 ruhunu bu sene de yaşatıp ligin zirvesinin hesaplarını yapacağız" dedi. özetli haberi okudunuz.

 

medya73

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu