14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

2 Gencin Milli Takım’dan affı istendi!..

Bursaspor’da U17 Milli Takımı’na davet edilen isimlerden Ahmet Çobanoğlu ve Emre Işık’ın bu seferlik Milli Takım’dan aflarını istediği öğrenildi.

2 Gencin Milli Takım’dan affı istendi!..

Bursaspor’da U17 Milli Takımı’na davet edilen isimlerden Ahmet Çobanoğlu ve Emre Işık’ın bu seferlik Milli Takım’dan aflarını istediği ve yeşil beyazlı kulübün kadroda değerlendirme amacıyla iki hafta sürecek kampa genç isimleri göndermeyeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın iki isme de maç kadrosuna yer vermek istediği bildirildi.

Reklamlar

6 YORUM

O 2 haftalık milli takım
Kamplarında kimbilir hangi
Kulüp ve menajerlerin markajına
Giriyordur oyuncular gitmeyecek
Olmaları isabet olmuş bence

2

ŞİPTAR yorumuna yanıt

Ya menejerlik işlerimizi elimizden alıyorsunuz bu işlerin sistemini bozmayın

0
BuRsAsipor16 profil fotoğrafı

ŞİPTAR yorumuna yanıt

Bizim Batalla tilki…
Bursaspor zamanı herşeyi yaşadığından dolayı!
Devamlı kendisini geliştiriyor.
Maşallah

0

Doğru haraket, zira tüm çakal cukallar kampta bu çocukların aklını karıştırıyor, aileleride çocuklar oldu sanıp Bursaspor’a sorun olmaktaydı, aynen devam ….

0
Oyundan sonra 2 yıl önce, 15:26

Neyse bir gelisme var diyelim, evet egitim onemli. Bazi sozleri hatirlatmak onemli. Soylenen suydu: Bursaspor’un kaybedecek bir zamani yok onun icindirki genclerle ve herhangi bir oyuncu icin bekleme gibi bir luksumuz yok. Bundan ben ne anlarim demek U17 kardeslerimiz hazir hemen oynayabilecekler. BRAVO….!

0

Zaten Pablo uyanık. Kesin ona tiyo gitmiştir. O ,zden işte ben bu hafta o futbolcularıoynatacağım ayağına lak diye geri çekmiş oyuncuları. Aslan hocam bee. Yer mi lan Güney Amerika çocuğu. Herif 25 sene topla tango yapmış. Siz kimle dan sediyonuz? Dağılın.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör