BURSİAD’tan 1000 forma desteği

Bursasporlu Sanayici ve İş insanları Derneği (BURSİAD), Bursaspor'un yeni sezon formalarından 1.000 adet alarak forma kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Derneğin resmi hesaplarından yapılan açıklamada “BURSİAD ailesi olarak toplamda 1000 adet yeni sezon formamızdan alarak forma kampanyası başlatıyoruz. Camiamızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

 

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Destek olmak isteyen firmalar Yılbaşı için takvim ajanda kalem çakmak yaptırmak yerine BURSASPOR forması hediye etseler Bunun için Formaların Göğüs Reklamı Bölgesinde Kendi Firmalarının reklamını Bursaspor kendisi bassa nasıl olur hem Firmalarımız Bursaspor Destek Olur ve Destek olan Firmalarda Bursa da Her yerde kendi reklamını yapar.
    Bunu da En Güzel BTSO / NOSAB / DOSAP / BARAKFAKİ / KOSAB ve Aklıma Gelmeyen Diğer Sanayi Bölgeleri Yapar.

    55
    1. @emrah yorumuna yanıt olarak

      Reno, Tofaş gene yok. Bi daha araba alırken REno Tofaş alırsam diksinler. Gidip Mercedes alırım. Nası olsa money gani amk. Bu saatten sonra Reno Clio’yla mı uğraşıcam.

    1. @Talha yorumuna yanıt olarak

      Forma almak ile borç kapanmaz,taraftar forma alarak destek olsun elbette,ancak bu şehirde tüm organize sanayi bölgelerindeki firmalardan her ay 12 ay makbuz karşılığında 1000 TL alınsa ya da verilse 6 ayda Bursasporda ekonomik sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum sayı.n Bursiad yönetimi,çok mu zor sizce,1000 TL hepiniz için kolunuzdan kopan 1 adet kıl bile olamaz, kampanya işe böyle kampanya yapın değerli iş insanları

  2. Corbacı degilim bursasporluyum diyosanız bulunduğumuz ligi icinize sindiremiyorsanız bu takımı gercek taraftar olarak nasıl sampiyon yaptiysak tekrar biz ayaga kaldircaz diyosanız iste simdi tam vakti hadi beyler herkes alabildigi kadar forma kombine neye gücü yetiyorsa kaldıralim ayaga sanlı BURSASPORUMUZU

  3. Lütfen herkes destek versin gücü yettiğı kadar sayın yönetim önce su tahtabelasından kurtulalim tahtayı acalım demiyorum ama gelirlerle tahtadı alacaklılara yüzde 60 70 gibi ödenerek tamamen bitirelim su tahta borcunu

  4. Bu ne be kardeşim
    Ne forması
    Halen aynı şekil
    Nolur bin formadan
    Önceden de aldılar
    Ne olduysa aynı şey olacak
    Bu değil ki yardım mantığı
    Bize Başak’a bişi lazım

    1. @Wanderer yorumuna yanıt olarak

      Ya hesaptan bi haber yada
      Milyondan bi habersin
      Nerede öyle 10 000 forma alacak bi
      Baba’Yiğit Sıkıyorsa sen 10 adet alda görelim.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu