TFF’den fikstür açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden Nesine 2. Lig fikstür çekimi ile ilgili bir açıklama yayınladı.

TFF’nin açıklaması şöyle;
2025-2026 Sezonu Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig Fikstür Çekimi, 9 Temmuz 2025 Çarşamba günü Ankara JW Marriott Hotel’de yapılacak TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı sonrasında Ancyra Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Fikstür çekimlerine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile kulüp başkanları ve yöneticileri katılacak.
Yeni sezon TFF 2. Lig’de 23 Ağustos 2025, TFF 3. Lig’de ise 6 Eylül 2025 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak
Fikstür çekim törenlerini TSYD üzerinden TFF Olağan Mali Genel Kurul Toplantısına akredite olan basın mensupları takip edebilecek.






Niye Federasyon’da değil e, Marriot otelde yapıyorlar çekilişi. Orda birsürü kulübün temsilcisi, federasyon personeli yiyecek, içecek, ohh, bir iki saatlik organizsayon kim bilir kaç para. Pastalar börekler, meşrubatlar. 5 yıldızlı Marriott fiyatlarıyla haşırt Federasyona. Bence Marriott otelin sahibi ya da yöneticisi Federasyona yakın biri. Parayı kapmak için çek
lişi bı uotele bağlamış. İşallah ilk maç deplasmanda İptegöl’le başlarız. DEplasmanda bi koyalım onlara daha şlk maçta, neye uğradıklrını şaşırsınlar. Bak bakalım nası oluyomuş, ilçe olarak komple 8 Taşı tutmak.
İnegöl bizim grupta mı?
iç saha dış saha farketmez gelen gideni tokatlarız çünkü biz bursa sporuz
Bursaspor Ait Olduğu Süper Lige Hangi Yılda Geri Dönüyor
1. Hafta Mardin Deplasman
2. Hafta Muş Deplasman
Tahminim BURSASPOR’uma yakışan neyse öyle olsun