Divan Kurulundan istifa duyurusu!

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu 2 Temmuz 2023 Pazar günü saat 14.30'da Sütaş Timsah Park'ta yapılacak olağanüstü seçimli Genel Kurul ile ilgili bir açıklama yaptı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip SakderBursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz daha önce 16 Haziran 2023 olarak duyurulan istifa tarihini Kulübümüzdeki işleyişin aksamaması adına 23 Haziran Cuma günü mesai bitimi olarak değiştirmiş ve noterden istifanamesini göndermiştir.

2 Temmuz‘da çoğunluk aranmaksızın yapılacak Olağanüstü Genel Kurul‘da adayların Bursaspor Kulübü Derneği Tüzüğünün 16-17-17/A maddeleri gereğince Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TFF Delege Kurulu listelerini 25 Haziran Pazar günü saat 15.00-17.00 arasında Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde Divan Başkanlık Kuruluna teslim etmeleri gerekmektedir. Denetleme Kuruluna Bağımsız aday olacaklarında aynı gün ve saatte başvurusu gerekmektedir.

Adayların listelerini hazırlarken tüzüğümüzün ilgili maddelerine dikkat etmeleri gerektiğini belirten Sakder, olası olumsuz sonuçlara neden olmamak için seçilme yeterlilikleri ile ilgi bilgileri Sicil Kurulumuzdan ve Kulübümüzdeki yetkili personelimizden alabilirler. Başvuru belgelerinde mutlaka üye numaraların da yazılı olması işlemlerin çabukluğu açısından gereklidir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Serdar Acarhoroz yarın çıkar şimdi adayım der sonra Emin Adanur bişiler de Ali Ay bir iki söylenti çıkar en son Alinur belediyeden bir çocuk koyar yine kısır döngüye girdik 😀

    10
    17
  2. Haydi Bursaspor un babaları Cavit çağlar , celal sönmez, Levent kızıl, Orhan Gençoğlu, Hayri Yazıcı gösterin kendinizi aday olun zor gününde, yoksa dinamit Ali Ay ı koyarlar onunla artık yok olmaya yelken açarız yoksa.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu