Cim Bom parayı ödemiyor!..

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine satışa konan Sercan Yıldırım’ı transferin son gününde Galatasaray’a satan Bursaspor 3 milyon Euro’sunu alamıyor.

 

Yeşil beyazlı kulübe vereceği ücreti 200’er bin Euroluk 15 takside bölen sarı kırmızılı kulübün uzun süredir ödemelerini yapmadığı, Bursaspor’un da icra takibi başlatmak için hazırlık yaptığı gelen haberler arasında. Bu arada Cim Bom cephesinden dün Sercan’ın isminin şike iddianamesinde şüpheli sıfatıyla geçmesi nedeniyle bonservis için Bursaspor’a olan borcu askıya almayı düşündüğü haberleri geldi.

 

Kaynak:Olay

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu