Haydi zirveye…

Bursaspor camiası, sömestr tatilinde Uludağ’ın zirvesinde düzenlenecek Teksas'ın organizasyonda bir araya geliyor.

Teksas Grubu‘nun organize ettiği “Yeşil Beyaz Zirve | Uludağ’da Kışın En Sıcak Buluşması” sloganıyla düzenlenen Bursasporlular Günü Mangal Organizasyonu25 Ocak Pazar günü saat 12.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilecek.

Uludağ Kurbağa Kaya Teleferik İstasyonu önünde, Alan Başkanlığı’ndan izinli ve Bursasporlulara özel etkinlik alanında yapılacak organizasyon; aileler, çocuklar ve tüm yeşil-beyaz sevdalıları için güvenli ve keyifli bir ortam sunacak.

Etkinlik alanında ateş çukurlu bistromasalarDJ performansı ve profesyonel sahne, yanı başında kızak pisti gibi birçok sosyal aktivite yer alacak. Organizasyonun aile ve çocuklara uygun olduğu vurgulanırken, alkol tüketiminin yasak olduğu da belirtildi.

Biletler passo.com.tr üzerinden satışa sunulurken, teleferik biletlerinin organizasyon günü Teferrüç İstasyonu’ndan organizasyon tarafından temin edileceği açıklandı.

Bilet fiyatları kişi başı;

600 TL: Yarım sucuk ekmek, çay, salep, masa ve ateş çukuru

850 TL: Teleferik gidiş–dönüş + tüm ikramlar

Kontenjanın sınırlı olduğu organizasyonda, katılımcılara hava şartlarına uygun giyinmeleri tavsiye edildi.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Umarım ailelerin yanında kafayı çekip taşkınlık yapmazlar Allah dağında. Hayatım boyunca bütün tribünlere girdim bir tek Teksas denen oluşumun bulunduğu tribüne girmedim girmem. Ne kadar suça meyilli, kafayı sıyırmış tip varsa orada. Uzak durun derim.

  2. Birayı rakıyı çekip orlarda gene birbirlerini pıçaklamasalar bâri. Yok yan baktın, düz baktın, Allah-ü ekber. Hele öyle hanımı çocuğu falan alıp gider miyim orlara ben be yaa. Her an alırsın başına belayı. Aman aman aman.. Bursaspor mursasipor derken façayı bozdurmayalım orlarda. Sonra teleferikle aşşağı inemne kadar, hastaneyi bulamadamn yolda ölürüz valla. Ertesi gün tabutun üstüne bi Bursaspor forması örterler, döte pamuk, hadi mekanı cennet olsun, tumba Yaşar. Gitti dağ gibi adam.

    1
    3
  3. Bursaspor sevdalıları ctesi günü oynayacağımız maça tüm Bursa sevdalıları gelmeye çalışsın o stadyumu yine dolduralım az önce baktım kuzey kalede 3-4 bin koltuk boş Buda 1.2 -1.5 milyon tl yapar bunun batı tirbünü ile beraber maç başı pirimlerin ödemesi çıkar destek ise bu şekil yapalım hatta maç başlamasına yakın satın alınmayan biletleri Bursa sevdalısı iş insanları satın alabilir güzel olmaz mı?Destek ise bu şekilde olması güzel kulüp te o iş insanlarını onure eder

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu