Bursaspor atanan hakemle kazanamadı!
Bursaspor’un ligin 13. haftasında pazar günü sahasında oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasının hakemi belli oldu.

Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi, İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Taşkınsoy’un yardımcılıklarını İsmail Semih İleri ve Ömer Akman üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Sinan Özcan olacak.
Tecrübeli hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, kariyerinde daha önce Bursaspor’un iki maçında görev aldı. Yeşil-beyazlılar, Taşkınsoy yönetimindeki bu mücadelelerde galibiyetle tanışamadı.
2020-2021 sezonunda Akhisarspor deplasmanında 2-1 mağlup,
2021-2022 sezonunda Bandırmaspor’a evinde 1-0 mağlup olmuştu.
Bursaspor, pazar günü oynanacak mücadelede bu tabloyu tersine çevirmeyi hedefliyor.






Bahsi geçen yıllarda bizi yenmeyen mi vardı?
Hakemle ne alaka?
KÖPRÜNÜN ALTINDA DAN COK SULAR GEÇTİ BU HAFTA BIR ILKLE BAŞLIYORUZ BİRİNCİ LIG VE SUPER LİĞDE BU HAKEMLE COK MAÇA CIKACAZ
Niye BAAARIYON ki?
Bak bakalım etrafına, senden başka BAAARAN var mı?
Her şeyin bir ilki vardır aga
her şeyin bir ilki vardır…
Hakemlerin maçları adil yönetmeleri doğrultusunda beklentimiz vardır.
Oynayacağımız karşılaşmalarda yeterli skoru elde ettiğimiz sürece hakem hatalarını da bertaraf etmiş oluruz.
ŞAMPİYON OLACAĞIZ.
🇹🇷🐊🏆🥇🧿🍀
Vay uğursuz vay. Gelme lqn sakın Bursa’ya. Bu hafta Fethiye’de koyarsa var ya. Sahadan çıkamazsın. Ona göre bak. Penaltı mı verceen, ofsayıttan gol mü attırcaan? Bilmiyom artık. Yap bişey işte. 3 puan lazım.